Dodaj do ulubionych

Od dzisiaj myję rekę po przywitaniu się w pracy

01.03.07, 15:15
Wiecie co? Siedziałem dzisiaj w firmowym klopie i słyszę jak przy pisuarze
ktos załatwia swoją potrzebę. Na koniec spuścił wodę i wyszedł z WC nie myjąc
rąk (nie było słychać wody - stąd wiem).
Przeraziło mnie to, ale niestety nie wiem kto to był. Najchętniej w ogóle bym
nie podawał w pracy drugiemu ręki, bo to obrzydliwe w świetle dzisiejszych
wydarzeń.
Obserwuj wątek
    • mike.recz Re: Od dzisiaj myję rekę po przywitaniu się w pra 01.03.07, 15:25
      To nie podawaj.
      Możesz też oczywiście każdemu dokładnie argumentować dlaczego tak robisz.
      • Gość: Gość Re: Od dzisiaj myję rekę po przywitaniu się w pra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 15:37
        He he he a jak to był jego szef...
    • Gość: re Re: Od dzisiaj myję rekę po przywitaniu się w pra IP: *.icm.edu.pl 01.03.07, 16:55
      Ja ogólnie unikam podawania
      • coco.coco Re: Od dzisiaj myję rekę po przywitaniu się w pra 01.03.07, 16:57
        moze myj rece po kazdym "podaniu"?
        • venus22 Re: Od dzisiaj myję rekę po przywitaniu się w pra 01.03.07, 19:33
          trzymaj w pogotowiu jakies ohydne mazidlo, jak ktos sie bedzie zblizal to buch
          lape w mazidlo i bedziesz mial wymowke zeby nie podac reki..

Venus
    • miriam11 Re: Od dzisiaj myję rekę po przywitaniu się w pra 01.03.07, 20:03
      A to w lesie są toalety? Cześć, Gajowy!
      • Gość: Gość Re: Od dzisiaj myję rekę po przywitaniu się w pra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 11:15
        Gajowy zaszalał i kupił sobie Toy-Toya...
    • Gość: krzys Re: Od dzisiaj myję rekę po przywitaniu się w pra IP: *.hsd1.il.comcast.net 01.03.07, 21:36
      podobnie jak wielu Polakow nie wykazuje specjalnego entuzjazmu ,jesli chodzi o
      higiene
    • marwolo_diabolo Re: Od dzisiaj myję rekę po przywitaniu się w pra 02.03.07, 13:10
      Myj ręce przed jedzeniem to nic Ci się nie stanie.
    • Gość: jaija Re: Od dzisiaj myję rekę po przywitaniu się w pra IP: *.elblag.dialog.net.pl 02.03.07, 15:16
      Niektóre kobiety też tak robią, z tym, że jeszcze obszczywają deskę (narciarz),
      albo kapią na nią krwią menstruacyjną. Ohyda. Nie mogę pojąć, jak to trudno
      spojrzeć na toaletę po skorzystaniu i zobaczyć, czy wszystko w porządku.
      • Gość: Matylda Re: jaija IP: 85.112.196.* 02.03.07, 16:52
        Zwariowałaś??? jak zobaczą że napaskudziły to co, mają posprzątać PUBLICZNĄ
        toaletę??? Przecież od tego jest sprzątaczka!!! Będą się poniżały??? a zresztą
        jak wyjdą dyskretnie to nikt się nie domyśli, że to ONA zrobiła!
        • euforyjka Re: jaija 02.03.07, 17:05
          Chyba sobie żartujesz. Od razu widać, że jesteś taką wlasnie brudasnicą co to
          naszcza, obsra caly kibel i wszystko ma gdzies, a potem biedne zmeczone i tak
          juz dosc swoją cięzka prace sprzataczki mają po tobie sprzatac ty niewychowana
          zasyfiona babo! kompletny brak kultury. życzę ci, żebyś też kiedyś musiala
          sprzatac obsrane i obszczane kible. Nara!
          • Gość: Matylda Re: euforyjka IP: 85.112.196.* 02.03.07, 18:27
            :) Aleś Ty głupiutka, że az strach! To co napisałam było do "jaija" a Ona jest
            inteligentniejsza od Ciebie i od razu wiedziałaby, że to żart. Jeśli zawsze
            podchodzisz do wszystkiego TAAAK POOOWAŻNIE to współczuję ludziom z Twojego
            otoczenia.
            • euforyjka Matylda 02.03.07, 19:38
              Ale oklepany tekst, ale co się dziwić jak napisany przez taką prostaczkę ze wsi
              co to syf po sobie zostawia w ubikacji... i jeszcze cos na koniec:
              biorąc pod uwagę wszystkie czynniki wpływające na twój wygląd, muszę rzec, iż
              wyglądasz mi na chorą na umyśle raszplę bez mózgu. to tyle ode mnie, bez
              odbioru :)
              • Gość: Matylda Re: euforyjka IP: 85.112.196.* 03.03.07, 11:13
                Jeszcze kilka dni temu miałaś taką piękną sygnaturkę, odzwierciedlającą stan
                Twojego umysłu. Dlaczego z niej zrezygnowałaś? Z tą sygnaturką od razu wszyscy
                wiedzieli z kim mają do czynienia. Brzmiała ona tak:

>Czasami lubię być trollem, ale wybaczcie mi to, już tak mam<

Ja myślę, że nawet nie czasami lubisz być trollem. Jesteś nim zawsze.
                Dotychczas nie zwracałam uwagi na twoje posty, widocznie interesują nas wątki o
                innej tematyce ale dziś wrzuciłam Twój nick w wyszukiwarkę i co widzę? Około
                połowy twoich "złotych myśli" zostało wykasowanych z powodu łamania regulaminu.
                No cóż, widocznie niewiele masz do powiedzenia normalnym ludziom.
                Jeszcze jedno. Na podstawie Twoich wypowiedzi wnioskuję, że to Ty pochodzisz ze
                wsi. Wieś traktujesz jako siedlisko chamstwa, zacofania, brudu, głupoty i
                nikczemności. Rdzenny mieszkaniec miasta (jak ja) tak nie powie bo na temat wsi
                nie ma aż takiej wiedzy. Człowiek ze wsi też nie powie bo szanuje miejsce
                swojego urodzenia. Tak powiedzieć może tylko człowiek świeżo przeflancowany do
                miasta, któremu kompleks wiejskości tkwi w mózgu jak zadra.
                Z pewnością coś odpiszesz ale jak puścisz w ruch potok swojej wymowy to uważaj
                bo zanim przeczytam to mogą Cię wykasować.
            • Gość: Gość Re: euforyjka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 19:43
              Matylda.Nie przejmuj się niektórzy nie maja żadnego poczucia humoru;)))Ani za
              grosz...złamany nawet gdy są w euforii totalnej.
              • Gość: jaija Re: euforyjka IP: *.elblag.dialog.net.pl 03.03.07, 00:01
                Widząc pierwsze słowa, chwilę oczom nie wierzyłam, ale zaczęłam dalej czytać i
                zorientowałam się, że na pewno nie jest to serio :D
    • prawy.polak Re: Od dzisiaj myję rekę po przywitaniu się w pra 03.03.07, 13:59
      Jak się dowiedzą, że podsłuchujesz to oni Ciebie będą unikali :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka