Dodaj do ulubionych

Reklama mnie bije..

26.07.11, 20:33
Taka jedna właśnie mi reklama zaproponowała coby schudnąć, ja w to wchodzę, ale ta reklama każe mi pić coś pt "Gudbai apetajt"
Ja z Polski jestem, czy oni mnie nie obrażają?
A przed chwilą ta sama reklama kazała mi się psikać "Nivea formen", fory rozumiem, czasami daję, ale "formen"? Znowu obrażają?
Oooo, a teraz "Ambipurfreszer", tym każą psikać żeby nie śmierdziało w domu, i dołączyć do "Timobajl" i korzystać z "ferstminyt" jakbym na wczasy chciał. Jej, a już "olajtotalefekthydroksy - cośtam"-nie zdążyłem zapisać, jeszcze jakieś "herprotekt" do włosów podobno..
O znowu jest mecz, uffff..
Nie namarudziłem za bardzo?
Obserwuj wątek
    • niezmiennick Re: Reklama mnie bije.. 26.07.11, 20:46
      A tam reklama. Już przywykłem. Ale włączyłem i mam pytanie - którzy to "nasi" bo po nazwiskach nie mogę poznać?
      • kapitan_marchewa Re: Reklama mnie bije.. 26.07.11, 20:49
        Nasi w niebieskim, ci bardziej "marudni" na boisku sad
        • niezmiennick Re: Reklama mnie bije.. 26.07.11, 21:02
          No i złośliwie strzelili nawet teraz gola.
    • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Reklama mnie bije.. 26.07.11, 20:47
      a ten mecz to jaki?
      • niezmiennick Re: Reklama mnie bije.. 26.07.11, 21:05
        Jakaś tam niska runda Ligi Europy. Litex Cośtam jako przeciwnik.
    • kaga9 Re: Reklama mnie bije.. 26.07.11, 20:48
      Za mało marudzisz!
      Szczelili nam wyrównującą, a jużeśmy prowadzili, łeeeeee...
      I teraz już 63.minuta, a ciągle 1:1, łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...
      • kapitan_marchewa Re: Reklama mnie bije.. 26.07.11, 20:51
        Tam jakiś z Brazylii się za bardzo rządzi, 19 lat, w pomarańczowym lata sad
        • kaga9 Re: Reklama mnie bije.. 26.07.11, 20:53
          Dobij go marchewką!
        • kaga9 Re: Reklama mnie bije.. 26.07.11, 20:58
          Aaale który tam Brazylijczyk ma 19 lat?
          • kapitan_marchewa Re: Reklama mnie bije.. 26.07.11, 21:01
            BRAWOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • kaga9 Re: Reklama mnie bije.. 26.07.11, 21:01
              Juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!
            • kapitan_marchewa Re: Reklama mnie bije.. 26.07.11, 21:03
              Tzn gol był..
              Dla tych w niebieskim..
              • kapitan_marchewa Re: Reklama mnie bije.. 26.07.11, 21:05
                Kaga, jak pogoda to można się w nocy w morzu wykąpać, na rybkę wyjść świeżą smażoną zo 40 zeta, piwo kupić za 25 zeta pod plażą..
                A nie mecz oglądać sad
                • kapitan_marchewa Re: Reklama mnie bije.. 26.07.11, 21:06
                  I d..., jest 2:2...
                  OOOO, nie uznali gola..
                  • kaga9 Re: Reklama mnie bije.. 26.07.11, 21:08
                    Ajtam, do domaska wróciłam na meczunio;D
                    • kaga9 Re: Reklama mnie bije.. 26.07.11, 21:11
                      Żebyście nie mówili, że kobiety nie oglądają piłki nożnej. O.
                      • niezmiennick Re: Reklama mnie bije.. 26.07.11, 21:13
                        Ja nie mówię. Ja znam takie trzy.
              • niezmiennick Re: Reklama mnie bije.. 26.07.11, 21:07
                Melikson. A ten to skąd?
                • kapitan_marchewa Re: Reklama mnie bije.. 26.07.11, 21:09
                  Jak w niebieskim to z Krakowa smile smile
                  • kaga9 Re: Reklama mnie bije.. 26.07.11, 21:12
                    A w ogóle to z Izraelawink
                  • niezmiennick Re: Reklama mnie bije.. 26.07.11, 21:13
                    Kłamiesz pospolicie albowiem w międzyczasie sprawdziłem. Rodzony w יבנה
                    • kaga9 Re: Reklama mnie bije.. 26.07.11, 21:19
                      Zełgałam. <biczuje się za karę spaghetti>
                      • kaga9 Re: Reklama mnie bije.. 26.07.11, 21:22
                        Wygraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaliśmyyyyyyyyyyyy!!
                      • niezmiennick Re: Reklama mnie bije.. 26.07.11, 21:25
                        Nie Ty, Kapitan smile
                        • kapitan_marchewa Re: Reklama mnie bije.. 26.07.11, 21:33
                          Co nie tak???
                          • kapitan_marchewa Re: Reklama mnie bije.. 26.07.11, 21:35
                            Bo zarzut kłamstwa to poważne oskarżenie.
                            Mogę marudzić na potęgę, ale nie kłamię...
                            • niezmiennick Re: Reklama mnie bije.. 26.07.11, 21:37
                              To nie był zarzut tylko stwierdzenie faktu smile No dobra, wiem, trochę naciągnęłem definicję kłamstwa smile
                          • niezmiennick Re: Reklama mnie bije.. 26.07.11, 21:35
                            Nie z Krakowa pan jest smile
                            • kapitan_marchewa Re: Reklama mnie bije.. 27.08.11, 15:53
                              Nie tylko reklama ale i mail mnie bije:
                              Firma Redfinger zaprasza mnie mailowo na eventy w Castle Rydzyna, Hotel, Restauracja.
                              Czy oni mnie nie obrażają?
                              Te "eventy" to niby że boso, czy że od tyłu, czy jeszcze cuś gorszego???1111
                              A castle to jakieś ciastko? Że niby na zachętę??
                              A już ta Rydzyna to na pewno rozwolnienie po tym ciastku... sad
                              • niezmiennick Re: Reklama mnie bije.. 27.08.11, 16:07
                                Po prostu mają źle zidentyfikowany target smile
                                • kapitan_marchewa Re: Reklama mnie bije.. 27.08.11, 16:16
                                  No kurde, też mnie obrażasz??? sad
                                  • niezmiennick Re: Reklama mnie bije.. 27.08.11, 16:46
                                    E, nie zaczaiłeś bazy smile
                                    • kapitan_marchewa Re: Reklama mnie bije.. 27.08.11, 16:55
                                      Target to coś z targiem???
                                      • kapitan_marchewa Re: Reklama mnie bije.. 28.08.11, 13:44
                                        Jak chcę schudnąć mam żreć lajfdżusslim, znowu obrażają?
                                      • niezmiennick Re: Reklama mnie bije.. 28.08.11, 13:49
                                        Dokładnie smile Łacina pewnie.
                                        • kapitan_marchewa Re: Reklama mnie bije.. 28.08.11, 14:01
                                          Właśnie "Ogniem i mieczem" sobie leci na jedynce.
                                          Na początku w opisie twórców dzieła, w rozdziale "Zdjęcia", po nazwiskach były skróty P.S.C.
                                          To musi znaczy "Popstrykałem Se Czasem"??? Mam rację?
                                          • niezmiennick Re: Reklama mnie bije.. 28.08.11, 14:10
                                            O, jaka ciekawa sprawa. Ale w sumie Ci się wyjaśnienie skrótu nie spodoba, oj nie...

PSC (zapisywany czasem małymi literami i z kropkami jako p.s.c.) to skrótowiec od Polish Society of Cinematographers, czyli Stowarzyszenie Twórców Obrazu Filmu Fabularnego. W 1994 r. środowisko operatorów zdecydowało się na założenie własnej organizacji, ponieważ w ustawie o prawie autorskim i prawach pokrewnych pominięto operatora obrazu jako jednego z współtwórców dzieła filmowego czy dzieła audiowizualnego. Uznano, że autor zdjęć wykonuje jedynie pracę odtwórczą, tzn. filmuje to, co mu każe reżyser. W tej sytuacji większość operatorów wystąpiła ze Stowarzyszenia Filmowców Polskich. Jeśli zatem po jakimś nazwisku pojawiają się litery PSC (albo STOFF/PSC), np. Zdjęcia: Edward Kłosiński PSC, Zdjęcia: Arthur Reinhart PSC; Zdjęcia: Ryszard Lenczewski STOFF/PSC, to znaczy, że osoby te są członkami Stowarzyszenie Twórców Obrazu Filmu Fabularnego, czyli po angielsku Polish Society of Cinematographers (w skrócie PSC lub p.s.c.)

obcyjezykpolski.interia.pl/?md=archive&id=181
                                            • kapitan_marchewa Re: Reklama mnie bije.. 28.08.11, 14:18
                                              Czuję się absolutnie ufasy.. usfaty.. usatyf.. usfakcjo..
                                              No, ZADOWOLONY z wyjaśnienia 111 wink
                                              • niezmiennick Re: Reklama mnie bije.. 28.08.11, 14:35
                                                Great! tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka