irasiad_jest_zdenerwowany_l.k 04.03.07, 17:03 jeśli ktoś mi wytłumaczy, dlaczego ten post poszedł na oślą ławkę, to będę wdzięczny - bo chyba cenzora pojąć nie zdołam forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=58416619 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
euforyjka Re: grunt to 'ynteligencja' 04.03.07, 18:03 a co to za linki, bo nie kojarzę? Odpowiedz Link Zgłoś
troche_inny Re: grunt to 'ynteligencja' 04.03.07, 18:38 4. Niedopuszczalne jest umieszczanie przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl treści sprzecznych z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej, czy też propagujących przemoc. 5. Niedopuszczalne jest umieszczanie przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl treści uznanych powszechnie za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady Netykiety. Swoja droga ciekawe kazdy link, ktory dalem do utube zostal wywalony :o Btw miales na mysli Cup Beer Pong? :) Odpowiedz Link Zgłoś
irasiad_jest_zdenerwowany_l.k czyli youtube jest wrogą organizacją? ale ja linka 04.03.07, 19:05 nie dawałem - bo znam nawiedzonych (adminów), i napisałem tylko co to jest - link jest do postu na oślej ławce oczywiście jesteś bardzo dowcipny z tym regulaminem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
troche_inny Re: czyli youtube jest wrogą organizacją? ale ja 04.03.07, 22:32 Oswiece cie, ze chodzilo mi o usuwanie linkow.. nawet nawiazan do tresci z utube :/ Odpowiedz Link Zgłoś