spawik 06.05.03, 13:14 czy warto zakończyć długoletni związek w którym nie czuję sie kochana (wspólny dom, znajomi, lubiące się rodziny - ale bez dzieci) i spróbować szczęścia z trochę młodszym mężczyzną, który niczego nie obiecuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gimnastyka Re: nowy związek IP: *.acn.pl 13.05.03, 11:25 Tak. Wymiana partnera na młodszego dobrze robi na cerę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: nowy związek IP: 206.122.136.* 13.05.03, 11:34 to zalezy czy od poczatku czuklas sie niekochana, a moze to tylko chwilowy kryzys? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mojkot Re: nowy związek IP: *.aries.com.pl 13.05.03, 12:10 Nikt na to Tobie nie odpowie jednoznacznie, może to jest kryzys? Poczekaj z decyzją nie rób niczego pochopnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camel Re: nowy związek IP: *.dip.t-dialin.net 13.05.03, 12:58 Gość portalu: mojkot napisał(a): > Nikt na to Tobie nie odpowie jednoznacznie, może to jest kryzys? Poczekaj z > decyzją nie rób niczego pochopnie no a jak bys sie poczula, gdyby twoj maz stwierdzil, ze jest niekochany i zamienil cie na mlodsza partnerke?? lepiej z nim porozmawiaj..moze masz lekka paranoje.. camel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ew Re: nowy związek IP: 217.153.90.* 13.05.03, 19:05 sama nie wiem co o tym myśleć...najważniejsza jest rozmowa z partnerem..bo być moze on nie wie o tym, ze czujesz sie nie kochana w swoim zwiazku. niew eim jak sie układaja relacje między wami, ale pamietaj o tym,z e w ztym zwiazku jesteś juz długo, znasz partnera i wiesz na co go stać... natomiast ten młody..hmm...moze to jest jedynie zauroczenie, spowodowane rutyną w związku..a poza tym nie daje ci gwarancji...chociaż..najlepiej posłuchaj swojego serca bo ono podpowie ci najlepiej. trzymam kciuki i aby wszystko ułożyło sie dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
lysyadam Re: nowy związek 13.05.03, 23:15 A Ty? Czy Ty Go kochasz? " nie czuje sie kochana ....." Dojrzej niewiasto. Odpowiedz Link Zgłoś