Dodaj do ulubionych

Geremek i Mazowiecki to współczesni Targowiczanie

30.04.07, 13:25
kiedy ich interesy są w Polsce zagrożone natychmiast uciekają się po pomoc do
obcych państw czy instytucji międzynarodowych!! Jak mozna inaczej nazwać taką
postawę? nie znajduję tu żadnego innego określenia jak tylko to jedno mocne
słowo.. ZDRADA!! Mazowiecki ma gen zdrady wpisany od pokoleń.. przed wiekami
jego przodek Konrad Mazowiekci sprowadził do Polski Krzyżaków.. po 1989
Mazowiecki Tadeusz podpisał traktat 2+4 regulujący stosunki między Polską a
zjednoczonymi Niemcami w którym zostało wiele kwestii pominiętych jak choćby
sprawa wypędzeń i ziomkostw niemieckich co otworzyło furtkę dla takich jak
Steinbach czy Powiernictwo Pruskie drogę do roszczeń wobec Polski
a Geremek? na pocz lat 80 tych udzielił on wywiadu dla jakiegoś zachodniego
pisma w którym powiedział "ja Polaków nienawidzę!".. i powiedział to człowiek
który został uratowanych prze polską rodzinę z holocaustu....

Obserwuj wątek
    • mike.recz A ty znowu tak brzydko o Kuklińskim. 30.04.07, 13:27
      skin.01 napisał:

> kiedy ich interesy są w Polsce zagrożone natychmiast uciekają się po pomoc do
      > obcych państw czy instytucji międzynarodowych!! Jak mozna inaczej nazwać taką
      > postawę? nie znajduję tu żadnego innego określenia jak tylko to jedno mocne
      > słowo.. ZDRADA!!
      • skin.01 o Kuklińskim nie ma tu ani słowa 30.04.07, 13:33
        poza tym on zdradził okupantów czyli sowietów a nie Polske..jeste tu mała acz
        subtelna róznica
    • supaari Re: Geremek i Mazowiecki to współczesni Targowicz 30.04.07, 14:06
      skin.01 napisał:

> obcych państw czy instytucji międzynarodowych!!

Pamiętajcie drogie dzieci, żeby wam nawet przez głowę nie przeleciało dochodzić
      swych praw przy pomocy "obcych państw i instytucji międzynarodowych".
      Takich jak:
      1. Europejski Trybunał Praw Człowieka
      2. Międzynarodowy Trybunał Karny
      3. Rota Rzymska
      4. Rada Północnoatlantycka
      5. Rada Bezpieczeństwa ONZ
      itd.

A najważniejsza rada jest taka, żebyście goląc głowę nie uszkodzili czaszki, bo
      wam jakiś ptaszek nakaka i będziecie bredzić jak Skin.01.
    • yoma Re: Geremek i Mazowiecki to współczesni Targowicz 30.04.07, 14:11
      Mazowiecki ma gen zdrady wpisany od pokoleń.. przed wiekami
      > jego przodek Konrad Mazowiekci sprowadził do Polski Krzyżaków..

Co ty? To już nie nazywa się Mazower?
      • skin.01 Re: Geremek i Mazowiecki to współczesni Targowicz 30.04.07, 14:16
        ja myslę ze on jest z tych mazowieckich co Polską handlowali z dziada pradziada
        czyli conajmnjej od czasów Konrada Mazowieckiego
        pl.wikipedia.org/wiki/Konrad_I_Mazowiecki
        • Gość: Marta50 Re: Geremek i Mazowiecki to współczesni Targowicz IP: *.pools.arcor-ip.net 30.04.07, 14:19
          ja myslę ze on jest z tych mazowieckich co Polską handlowali z dziada pradziada
          czyli conajmnjej od czasów Konrada Mazowieckiego
          pl.wikipedia.org/wiki/Konrad_I_Mazowiecki
          A ty kim jestes propagandzisto, poslancem moherow?
          • Gość: jaija Re: Geremek i Mazowiecki to współczesni Targowicz IP: *.elblag.dialog.net.pl 30.04.07, 15:04
            I tak oto wszyscy karmicie trolla.
            • supaari Re: Geremek i Mazowiecki to współczesni Targowicz 01.05.07, 22:28
              Gość portalu: jaija napisał(a):

> I tak oto wszyscy karmicie trolla.

Nawet troll chciałby zjeść...
              Byleby mu zatkać jadaczkę...
          • skin.01 Re: Geremek i Mazowiecki to współczesni Targowicz 30.04.07, 15:28
            jeśli jestem czyimś posłańscem to posłańcem wierzących w Światowida i Swarożyca
            • jdbad Nie, Ty po prostu jesteś Skin i tyle 30.04.07, 16:31
          • j_adore Re: Geremek i Mazowiecki to współczesni Targowicz 30.04.07, 16:49
            marta, ty masz obsesję. Ty nawet w skinie widzisz moher:):):)
        • 33qq Re: Geremek i Mazowiecki to współczesni Targowicz 04.05.07, 20:28
          Skinie, a gdzie tam stoi, że prem.Mazowiecki jest potomkiem Konrada?
          No ale dobra, wiki nie jest pewnym źródłem, pewne są myśli, więc jaką drogą do
          tego doszedłeś?
    • mjot1 No proszę 30.04.07, 17:42
      I oto niejaki skin zaistniał.
      Boć to niechybnie celem właśnie było?
      • skin.01 Re: No proszę 30.04.07, 19:32
        co chciałes przez to powiedziec? ja raczej pisuję na forum kraj.. kilka moich
        tektów po prostu zostalo przeniesione na te własnie forum..to wszystko
        • mjot1 Re: No proszę 30.04.07, 21:48
          „co chciałes przez to powiedziec?„
          ja? Ależ tylko mi „się bekło”.
          Dziękuję.

"Karłom wyznaczyć trzeba wzrost by stał się człowiek pięknym"

Bez ukłonów.
          prostacki M.J.
          • skin.01 Re: No proszę 30.04.07, 23:12
            bekło ci się.. no to uważaj byś czasem nie bekł definitywnie
            • mjot1 Re: No proszę 30.04.07, 23:36
              „uważaj byś czasem nie bekł definitywnie”
              Hm... Czyżby mamusia ksero obsługiwała w IPNie?

Bez ukłonów!
              lecz zaintrygowany M.J.
              • skin-01 Re: No proszę 01.05.07, 14:23
                mam dużo wyżej postawionych znajomych w obecnych władzach
                • squirrel9 Re: No proszę 01.05.07, 14:55
                  A poza ty to gdzie ty się leczysz????
                  • skin-01 Re: No proszę 01.05.07, 22:30
                    tam gdzie ty!
                • Gość: jdbad Skinie nie bredź. IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 04.05.07, 20:20
    • Gość: Marta50 Re: Geremek i Mazowiecki to współczesni Targowicz IP: *.pools.arcor-ip.net 01.05.07, 20:03

Odpowiadasz na :

skin.01 napisał:

> słowo.. ZDRADA!! Mazowiecki ma gen zdrady wpisany od pokoleń.. przed wiekami
      > jego przodek Konrad Mazowiekci sprowadził do Polski Krzyżaków.. po 1989
      > Mazowiecki Tadeusz podpisał traktat 2+4 regulujący stosunki między Polską a
      > zjednoczonymi Niemcami w którym zostało wiele kwestii pominiętych jak choćby
      > sprawa wypędzeń i ziomkostw niemieckich co otworzyło furtkę dla takich jak
      > Steinbach czy Powiernictwo Pruskie drogę do roszczeń wobec Polski
      > a Geremek? na pocz lat 80 tych udzielił on wywiadu dla jakiegoś zachodniego
      > pisma w którym powiedział "ja Polaków nienawidzę!".. i powiedział to człowiek
      > który został uratowanych prze polską rodzinę z holocaustu....
      A co ty masz na twoim brunatnym czole napisane i jaka jest twoja brunatna
      historia ze przypisujesz ludziom wymyslone historie, moze ten z Torunia cie
      potrzebuje, idz pozamiataj mu podworko jak widac tu tylko do tego sie nadajesz.
      • skin-01 Re: Geremek i Mazowiecki to współczesni Targowicz 01.05.07, 22:31
        to historia prawdziwa w przeciwieństwie do tego co w swych podręcznikach do
        historii pisała Mama Adasia Michnika Helena
      • Gość: J 07 Re: Geremek i Mazowiecki to współczesni Targowicz IP: *.nycmny.east.verizon.net 02.05.07, 06:09
        Marta50 zatacza kregi historyczne.Lepiej napisz,jak uczcilas swieto 1-majowe?
        - Widzalem dawno temu, podobne aktywistki dziarsko maszerujace ze szturmowkami
        w reku,z ideologiczna piesnia na ustach.Sama radosc;w tym dniu wszystko bylo.
        A jak radosnie do domu sie szlo,z pelnymi torbami przednich wedlin,kilogramami
        pomarancz,ah czego tam nie bylo. - Wszystko mozna bylo kupic-nawet coca cole.
        Sama radosc.
        Holodupki hop do kupki!!!

• skin-01 Re: Geremek i Mazowiecki to współczesni Targowicz 02.05.07, 13:49
          MARTA 50 TO STARA STALINISTKA JEST
          • Gość: J 07 Re: Geremek i Mazowiecki to współczesni Targowicz IP: *.nycmny.east.verizon.net 02.05.07, 14:16
            skin-01 napisal:
            >MARTA 50 TO STARA STALINISTKA JEST
            A,to dlatego tak zaciekle broni sekretarzy POP w osobach;tow.Geremek
            tow.Mazowiecki.
          • Gość: Marta50 Re: Geremek i Mazowiecki to współczesni Targowicz IP: *.pools.arcor-ip.net 02.05.07, 20:01
            Lepiej byc stara niz brunatnym ujadaczem i pieskiem na wyslugi innych, kapito?
            Ile ci placa za brunatna propagande?
            • Gość: primasort Re: Geremek i Mazowiecki to współczesni Targowicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.07, 20:39
              nie sądź każdego według siebie:) Tobie płacą?
          • 33qq Re: Geremek i Mazowiecki to współczesni Targowicz 04.05.07, 20:32
            skin-01 napisał:

> MARTA 50 TO STARA STALINISTKA JEST

To oczywiste, staliniści mogą być tylko starzy, Stalin umarł w 53im, więc
            najmłodszy może mieć 54 lata. Z kolei młodzi mogą i są giertychowcy, z tym, że
            oni pozostaną już w takim stadium rozwoju w jakim są.
    • Gość: * Re: Idiot is idiot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.07, 20:55
      A może powrócimy do papieża Grzegorza VI, gdzie wg. wpajanych przekazów
      kościelnych pzapiestwo nie mialo nic innego na celu, tylko interesy olaków
      przeciwstawiając się jednocvześnieinteresom Niemców i Rosjan?

Polityka i fakt historyczne z działalności Piusa XII wspierają tego typu
      farmazony w całej rozciąglości ;))

A może powiesz mi, jaki stosunek do przedlozonych plannów Hitlera w roku 1938
      był Piusa XII?
      • Gość: Marta50 Re: Idiot is idiot, a gdzie ich najwiecej? IP: *.pools.arcor-ip.net 02.05.07, 22:31
        Z braku argumentow na siegasz juz do historii, sprawdziles czy ona prawdzie
        odpowiada?
        Przeciez pisze sie historie w Polsce pod dyktando, kaczorki tez przeciagaja
        historie na wlasna strone, wiec jest ona dniem powszednim i nia sie wytlumaczy
        wszystko a szczegolnie nieudolnosc, lenistwo i brak koncepcji.
        • Gość: * Re: Idiot is idiot, a gdzie ich najwiecej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.07, 08:25
          Może niezbyt precyzyjnie odniosłem się do treści wątku. Uwaga odnosiła się do
          autora tej wielkiej kaczej myśli zwalczajcej wszystko, co nie jest po kaczemu.
      • skin-01 papież Grzegorz VI... 03.05.07, 23:07
        pl.wikipedia.org/wiki/Papie%C5%BC_Grzegorz_VI
        -napewno o niego ci chodzi?
        • Gość: * Re: papież Grzegorz VI... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.07, 08:27
          Doskonały emblemat Kościoła :))
          • Gość: J 07 Re: papież Grzegorz VI... IP: *.nycmny.east.verizon.net 07.05.07, 11:58
            Gosc portalu* napisal(a):
            >Doskonaly emblemat Kosciola:))

Gosc portalu:*napisal(a):
            >Doskonaly emblemat Kosciola:))
            Przeszkadza ci w zyciu to,iz jestes doskonala kopia Urbana.
            - Nic dodac,nic ujac!!!

• Gość: loj Re: Geremek i Mazowiecki to współczesni zydzi IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 04.05.07, 01:01
      www.polonica.net
      • serpentor666 Re: Geremek i Mazowiecki to współczesni zydzi 04.05.07, 20:09
        Nie wiem, czy na forum europejskim ktoś z innego kraju np. Niemiec krytykowałby
        Niemcy. Zachowali się, krótko mówiąc nie jak zdrajcy, ale podoebnie.
      • Gość: jdbad Ale z całą pewnością, nie idioci. IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 04.05.07, 20:19
        • serpentor666 Re: Ale z całą pewnością, nie idioci. 04.05.07, 20:24
          No nie wiem. Ja nie nadawałbym na własne państwo przed milionami słuchaczy.
          • jdbad Re: Ale z całą pewnością, nie idioci. 04.05.07, 20:28
            Alr Ty to tylko Ty, za przeproszeniem. Jak zostaniesz politykiem / liczącym
            się /, to porozmawiamy.
            • mg2005 Re: Ale z całą pewnością, nie idioci. 04.05.07, 21:46
              jdbad napisała:

> Alr Ty to tylko Ty, za przeproszeniem. Jak zostaniesz politykiem / liczącym
              > się /, to porozmawiamy.

Tym bardziej nie powinien. Bycie politykiem zobowiązuje.
      • 33qq Re: Geremek i Mazowiecki to współczesni zydzi 04.05.07, 21:27
        Gość portalu: loj napisał(a):

> www.polonica.net
        A te pomyje to a propos czego?
        • Gość: p28 Re: Geremek i Mazowiecki to współczesni zydzi IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 05.05.07, 01:10
          A niech ludzie poczytaja, co tam. Kazdy ma swoj rozum. www.polonica.net
          • serpentor666 Re: Geremek i Mazowiecki to współczesni zydzi 05.05.07, 15:49
            Chciałbym zostać politykiem, ale myśle że teraz powinniśmy gadać. Nie pamiętam,
            by na forum europejskim ktoś krytykował własny kraj.
            • skin-01 Re: Geremek i Mazowiecki to współczesni zydzi 05.05.07, 22:55
              to jest mozliwe tylko u nas..
          • 33qq Re: Geremek i Mazowiecki to współczesni zydzi 05.05.07, 23:00
            Gość portalu: p28 napisał(a):
            strasznie spamujesz z tą stronką, masz jakieś profity od ilości wejść?
            • serpentor666 Re: Geremek i Mazowiecki to współczesni zydzi 06.05.07, 16:22
              Czy ja wiem czy tylko u nas? raczej nie tylko my jesteśmy chorym narodem.
            • Gość: * Re: Geremek i Mazowiecki to współczesni zydzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.07, 08:29
              Nie każdy musi być tak zblokowany na wiedzę.
    • wolnakuba Re: Geremek i Mazowiecki to współczesni Targowicz 07.05.07, 19:51
      skin.01 napisał:

> słowo.. ZDRADA!! Mazowiecki ma gen zdrady wpisany od pokoleń.. przed wiekami
      > jego przodek Konrad Mazowiekci sprowadził do Polski Krzyżaków.. po 1989
      > Mazowiecki Tadeusz podpisał traktat 2+4 regulujący stosunki między Polską a
      > zjednoczonymi Niemcami w którym zostało wiele kwestii pominiętych jak choćby
      > sprawa wypędzeń i ziomkostw niemieckich co otworzyło furtkę dla takich jak
      > Steinbach czy Powiernictwo Pruskie drogę do roszczeń wobec Polski
      > a Geremek? na pocz lat 80 tych udzielił on wywiadu dla jakiegoś zachodniego
      > pisma w którym powiedział "ja Polaków nienawidzę!".. i powiedział to człowiek
      > który został uratowanych prze polską rodzinę z holocaustu....
      >
      > Poprostu żal mi autora tych wypocin.Jak znam życie i ten typ ludzi żadna
      argumentacja nie dotrze więc pisze prosto aby gość zrozumiał-PUKNIJ SIĘ W GŁOWĘ.
      • skin-01 Re: Geremek i Mazowiecki to współczesni Targowicz 07.05.07, 21:41
        no to sie puknij..sam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka