feminasapiens 23.11.07, 12:43 Wiem że to temat na "forum o forum", ale tamtego forum nie znam więc piszę tu: czy nie brakuje Wam emotikonków na forum? Bo ja myślę że by się przydały. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta.von.teese Re: emotikony na forum 23.11.07, 13:15 nie brakuje, zrobiloby sie irytujaco :/ :[ :\ :< ;) :) Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: emotikony na forum 23.11.07, 13:23 Absolutnie i kategorycznie nie. Jedną z największych zalet tego forum jest jego oszczędna forma, bez avatarków, emotikonek, banerków i innych pierdółek. Emotikony tekstowe w zupełności wystarczają. Odpowiedz Link Zgłoś
apodemus Re: emotikony na forum 23.11.07, 14:00 xtrin napisała: > Absolutnie i kategorycznie nie. Zgadzam się w 100%. Wprowadzanie takich bzdetów powoduje przerost formy nad treścią, poza tym utrudnia czytanie (przynajmniej mnie). Wolę czystą, tekstową formę. Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz-ef Re: emotikony na forum 23.11.07, 14:07 xtrin napisała: > Absolutnie i kategorycznie nie T A K ! ! ! ! tzn nie! żadnych emotek! Odpowiedz Link Zgłoś
niedo-wiarek Re: emotikony na forum 23.11.07, 14:24 Lubię emotikony, avatary itd., ale właśnie ich brak jest częścią specyfiki forum gazata.pl. Jest dobrze i pod tym względem nic bym nie zmieniał. Odpowiedz Link Zgłoś
apodemus Re: emotikony na forum 23.11.07, 14:46 Może nie mówmy tak głośno o tym że nie chcemy, bo wprowadzą. Pamiętacie dyskusje i rozkład głosów tak/nie po wprowadzeniu nowego layoutu Forum? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tonks666 Re: emotikony na forum 23.11.07, 19:57 też tak myślę... więc ciiii!!! nie zdradzajmy się z tym, że nie brakuje nam emot ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: emotikony na forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.07, 20:43 Nie brakuje. Są infantylne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bilbo Bagins Re: emotikony na forum IP: *.brutele.be 23.11.07, 20:44 NIE, NIE, NIE! Jak Ci brakuje idz na forum WP, albo ONET. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: emotikony na forum 23.11.07, 21:20 Primo po pierwsze, przecież tu są emotikony!! :o) :D 0_0 o_O o_- @_@ ^_^ i tak dalej... Primo po drugie, interfejs tego forum jest tekstowy i bogu za to dziękować -- szybko się wczytuje, jest przejrzysty, można swobodnie powiększać albo zmniejszać czcionkę. Reasumując, wstawianie grafiki zamiast emotikonów tekstowych nie jest potrzebne ani uzasadnione. Te wszystkie mordki to i tak nie są prawdziwe emotikony, tylko jakiś AOL-owy albo Yahoo-owy wynalazek... ;) Prawdziwe emotikony są tekstowe! Odpowiedz Link Zgłoś
feminasapiens Re: emotikony na forum 25.11.07, 17:10 Dobra, już dobra, przekonaliście mnie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś