funny_game 22.07.09, 10:50 Ktoś widział moje jezuski? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gapuchna Re: Pą pą pą pą 22.07.09, 10:55 Funny :))))) A jakie to jezuski? Przydrożne? Plastikowe? Myślowe? Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Pą pą pą pą 22.07.09, 11:03 pewnie któreś z tych: [img]https://stylio.pl/zdjecia/48/48556_xl/samolot/marteeensy+moja+mi%C5%82o%C5%9B%C4%87..jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Pą pą pą pą 22.07.09, 11:16 Ni, z tych: [img]https://img.bazarek.pl/84716/7367/322774/30970453849cf602bb147d.jpg[img] Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Pą pą pą pą 22.07.09, 12:25 Poza miastem lepiej, ale ja wróciłam na trzy dni do concrete jungle :) I nie umiem wskoczyć tak od razu w elegantusie, mini, tyci, sandałki, dlatego chciałam znaleźć w tym burdlu zwanym domem, moje jezuski :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Pą pą pą pą 22.07.09, 13:36 Można i nawet u mnie w pracy by było można. Ale nie raduje mnie kompletnie dotyk obrzydliwych paneli. Kiedyś to mieliśmy wykładzinkę, że się tarzać można było! Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Pą pą pą pą 22.07.09, 14:20 Czyli w pracy. I tarzać się pewnie jak pies też nie możesz. Porada Cosmo (za darmo): zmień pracę :D Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Pą pą pą pą 22.07.09, 14:22 Zmienić pracę na taką w której będę mógł się tarzać do woli ?:D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Pą pą pą pą 22.07.09, 14:26 No tak. I przy okazji, jak będziesz dobrze zarabiał, to postawisz Dżekusia za wspaniałą inspirację ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Jeżu.. 22.07.09, 12:25 Miałam ich pilnować ale obok stała flacha Jacka Danielsa i to przesądziło o priorytetach... ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Jeżu.. 22.07.09, 12:32 Po polsku to będzie "Słuchaj, hep!, przepiłam twoje tufle, hep!" :F Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Jeżu.. 22.07.09, 12:35 ;& eee, no tak, ale wiesz, lubię Cię... ale jesteś pewna, że nie chcesz zmienić tego imienia, Hep? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Jeżu.. 22.07.09, 12:55 Ojej, faceci będą się jeszcze bardziej palić do Ciebie! :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek A tak... 22.07.09, 13:13 ... na marginale, spotkałam kiedyś dziewcznynę z Estonii, wrodzona delikatność nie pozwala mi napisać: E-stonkę ;) I on miała na imię Epp. Epp. EPP!!! Jak można??? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: A tak... 22.07.09, 13:23 Oł :DDD A jak można nazywać się Johann Gambolputty de von Ausfern- schplenden- schlitter- crasscrenbon- fried- digger- dingle- dangle- dongle- dungle- burstein- von- knacker- thrasher- apple- banger- horowitz- ticolensic- grander- knotty- spelltinkle- grandlich- grumblemeyer- spelterwasser- kurstlich- himbleeisen- bahnwagen- gutenabend- bitte- ein- nürnburger- bratwustle- gerspurten- mitz- weimache- luber- hundsfut- gumberaber- shönedanker- kalbsfleisch- mittler- aucher von Hautkopft of Ulm??? (Przeprószam, nie chce mi się poprawiać niepotrzebnych spacji i takich tam, skopiowałam z pierwszego napotkanego źródła) :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: A tak... 22.07.09, 15:15 Ouch! ;DD fried- digger- dingle- dangle- dongle- dungle- Ty, to nie jest forum 'Tylko dla dorosłych'! ;D Czytałaś o tych świrach co nazwali dzieciaka Hitler? W New Jersey ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: A tak... 22.07.09, 15:24 twardycukierek napisała: > Ouch! ;DD > > fried- digger- dingle- dangle- dongle- dungle- > > Ty, to nie jest forum 'Tylko dla dorosłych'! ;D Z pretensjami szanowna matka derektorka do MP się może uda, hę? :D > > Czytałaś o tych świrach co nazwali dzieciaka Hitler? W New Jersey ;/ Czytałam. I o Manchesterze United czytałam. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: A tak... 22.07.09, 15:28 MP? Nieee, od razu rzucam fatwę. Ale spoko, jest przeterminowana ;D Eeee nie, ci od Man United byli normalni, no co Ty??? :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: A tak... 22.07.09, 15:43 twardycukierek napisała: > MP? Nieee, od razu rzucam fatwę. Ale spoko, jest przeterminowana ;D Święty Granat rzuć, tylko odlicz prawidłowo najpierw :F [img]https://www.toyvault.com/montypython/Mini%20Holy%20Hand%20Gernade%20Large.jpg[/img] > > Eeee nie, ci od Man United byli normalni, no co Ty??? :D > To był on jeden i spoko, niech mu będzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: A tak... 22.07.09, 22:41 > Święty Granat rzuć, tylko odlicz prawidłowo najpierw :F Acha. A do ust to granat włożyć czy zawleczkę? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Pą pą pą pą 23.07.09, 20:58 > Ktoś widział moje jezuski? Nie. Pokaż! A przy okazji zamień trochę wody w wino. Tylko nie w sikacza jakiegoś. No. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Pą pą pą pą 23.07.09, 22:50 Wodę na rybę mogę Ci zamienić. To w sumie żadna różnica :D Odpowiedz Link Zgłoś