Dodaj do ulubionych

mgr farmacji.

28.08.13, 21:47
Zastanawiam się jak można takie rzeczy publikować w oficjalnie wydawanym Poradniku.Zobaczcie kawałek bzdetu mgr farmacji.
http://i44.tinypic.com/zmgoc8.jpg
Obserwuj wątek
    • iryska2604 Re: mgr farmacji. 28.08.13, 21:58
      Moze to na tej zasadzie jesteście dorośli i macie prawo robić ze swoim zdrowiem co wam sie podoba. Ja bym tego zakazała, bo zdesperowany człowiek czepia sie wszystkiego a to wiecej moze szkody przyniesć. Ten co zamieszcza takie ogłoszenia i sprzedaje lek w ten sposób powinien być ukarany.
      • alfredka1 Re: mgr farmacji. 28.08.13, 22:23

Chyba ma hubę zamiast mózgu .......
        żal tylko ludzi.
        Ciekawe, gdzie jest zarejestrowany i kto mu wydał pozwolenie na "leczenie"'
        • natla Re: mgr farmacji. 29.08.13, 08:58
          Jeżeli jest fatycznie mgr farmacji, to odebrać mu dyplom. Te ziółka prawdopodobnie nie zaszkodzą, ale odbiorą choremu kasę na leczenie, a p. mgr spędzi kolejne wakacje na Kanarach.
          Złodziej i naciągacz bazujący na tragediach innych. Fuj!!
          • anka125 Re: mgr farmacji. 29.08.13, 09:46
            A mało jest takich "uzdrawiaczy"?
            Ludzie chcą wierzyć (naiwni) że im pomoże i nabijają kiesę oszustom.
            Nie tylko zresztą w kwestiach zdrowia.
            Tak samo jest z szybkimi pożyczkami i kredytami.
            Najpierw płacą a potem płaczą.
            • anoagata Re: mgr farmacji. 29.08.13, 12:37
              Ponoć od przybytku głowa nie boli.
              A każdy powinien mieć swój rozum i wolną wolę.
              Kupić nie kupić......
              • waga_1949 Re: mgr farmacji. 29.08.13, 15:48
                Jak to mówią-naiwnych nie sieją, sami się rodzą.
                • natla Re: mgr farmacji. 29.08.13, 16:41
                  Z tą naiwnością to byłabym ostrożniejsza, bo trudno powiedzieć o chorym na raka, że jest naiwny. On po prostu łapie się każdej możliwości, a ten gnój na tragedii zbija kasę i jeszcze markuje tytułem naukowym, jakim tam, takim tam, ale "fachowością" na pewno.
                  • zajbel Re: mgr farmacji. 29.08.13, 17:17
                    Skład tej mikstury to mieszanka na dobrą cerę i zdrowe paznokcie i włosy ale i za to nie ręczę.
    • amityr Re: mgr farmacji. 29.08.13, 17:30
      NAJGORSZY JEST WSTĘP .
      • iryska2604 Re: mgr farmacji. 29.08.13, 19:37
        To prawda - jak mozna ludziom wmawiać ze operacja to najgorsze zło? Za to jedno zdanie bym faceta udusiła.
        • aga-kosa Re: mgr farmacji. 29.08.13, 19:58
          Naszej 18 letniej córce powiedziano kiedyś ziarnica złośliwa. Gdyby nie natychmiastowa operacja a potem chemia i naświetlania nie miałaby szans na przeżycie. Ma za cztery dni 39 lat smile
          Mam darowane trzy lata bo po stwierdzeniu rak jelita zdecydowałam się na operację. Powiedziałam: jak mnie nie zoperują to pewne, że umrę - zoperują mam szansę żyć.
          Jak można polemizować z lekarzem, który widzi co człowiek w sobie ma. Minęły te czasy, że "czucie i wiara silniej mówi do mnie niż mędrca szkiełko i oko" AM
          aga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka