Dodaj do ulubionych

Do... iryska2604

04.12.24, 16:14
Dwa dni temu wyslalam do Ciebie krotka wiadomosc na adres poczty "Gazety". Wiadomosc
wrocila po chwili z powodu niedostarczenia! A przeciez skopiowallllam Twoj gazetowy adres
i wkleilam. Prywatnego adresu nie udalo mi sie znalezc, a przeciez pisalysmy do siebie kiedys!
Byc moze pisalysmy do siebie na poczte Hotmail.com i tam jest twoj adres?
Niestety Mikrosoft w jakis nieznany mi sposob mnie zablokowala, bo kiedy sie loguje, to pokazuje
mi sie napis: Adres lub haslo sa nieprawidlowe!
Obserwuj wątek
    • dunajec1 Re: Do... iryska2604 04.12.24, 16:56
      "Szukajcie a znajdziecie.." powodzenia.
      • pia.ed Do... iryska2604 04.12.24, 22:39
        dunajec1 napisał:
        "Szukajcie a znajdziecie.." powodzenia.

Iryski moge poszukac takze na inym (zamknietym), ale mi sie nie spieszy,
        bo podobno "Czym wolniej idziesz, tym dalej zajdziesz"...
        Sprobuje wyslac jeszcze raz na poczte Gazety, bo nigdy mi sie nie zdarzylo,
        aby post wrocil...
        • pia.ed Do... iryska2604 05.12.24, 01:45

Irysko, zaraz po polnocy wyslalam... i obawiam sie, ze nawet kilka razy,
          bo nie otrzymywalam potwierdzenia o wyslaniu... sad
          • anoagata Re: Do... iryska2604 05.12.24, 14:18
            Wydaje się mi że z pocztą na gazecie jest coś nie tak,Iryska jest na innej poczcie. Ja szukałam Iryski na fb i też .nie wyszukałam,chyba zlikwidowała konto.Ot co i pewnie zaraz dostane od niej po uszach /tych niesłyszących /.
            • pia.ed Do... iryska2604 05.12.24, 17:22
              anoagata napisała:

Wydaje się mi że z pocztą na gazecie jest cos nie tak.

Poczta gazety czasem cos zmienia i "ulepsza"... ale ponieważ ją czesto używam
              więc wiem z doswiadczenia, ze jesli się wpisze wlasciwy adres, to wiadomosc dochodzi.
              Tym razem byla to moja wina, bo pomylilam się w adresie. Kiedy poprawilam, mail
              nie wrocil... Teraz tylko od Iryski zależy, kiedy wpadnie na pomysl, by zajrzec do skrytki.
              • iryska2604 Re: Do... iryska2604 05.12.24, 17:44
                Ja się przyzwyczaiłam korzystać z gmaila i na pocztę gazetową rzadko zagłądam - przepraszam a i
                już za to przepraszałam, Już tam gonię zajrzeć,Mam głowę zajetą różnymi sprawami...
                • pia.ed Do... iryska2604 05.12.24, 19:45
                  iryska2604 napisała:
                  Ja się przyzwyczaiłam korzystać z gmaila i na pocztę gazetową rzadko zagłądam...

Nic pilnego, to tylko takie wspomnienia przypadkowo znalezione...
                  Tez mialam ostatnio g-maila, ale przez microsoft, ktory nie wiadomo
                  po co sie pojawil, nie moge sie zalogowac od kilku miesiecy... sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka