Dodaj do ulubionych

Przerwa w klikaniu

22.04.06, 17:30
Linka do poprzednich 303 ogłoszeń w tej sprawie:
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23923&w=26589107
Teraz idę się pindraczyć, bo za pól godziny wychodze na piwo.
Obserwuj wątek
    • kesaira Re: Przerwa w klikaniu 22.04.06, 18:13
      Przerwa. Idę łyknąc tabletke od bólu głowy. Strasznie mnie boli i na dodatek
      mam katar. Czyżbym sie przeziebiła wczoraj chodząc w samym sweterku?
      • regine Re: Przerwa w klikaniu 22.04.06, 18:14
        Spróbuję jeszcze raz się położyć, może usnę ...Choć na troszkę...
        • tofika Re: Przerwa w klikaniu 22.04.06, 18:40
          Reginko,,nie spij ,,teraz pozniej znow Markowanie bedzioe Ciebie szukac...
          ---chyba nie zdazylam,,,
          ureguluj ,ureguluj juz te nocki,,, ~Ty niesenkusmile noc to noc,dzien to dzien,,,
          nosmile
          ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
          kesairo ..
          Wczoraj potwornie zmarzlam w Cieplutki dzien w stopy,, naprawde,,biegiem
          zakladalam robocze buty zimowe,,,
          wiec...
          kesairo ,wiatr tak chlodny pojawia przy grzejacym sloncu ,ze w sweterku
          mozliwe ze .. poprostu gdzies tam jak to sie mowi przewialo...
          taka wiosna jest ... zdrowka zycze...
          • kesaira Re: Przerwa w klikaniu 22.04.06, 23:28
            Dzięki, za rade i życzenia.smile)
            Faktycznie lekkie buty założyłam do tego sweterka.
            I znowu mnie łupie w głowie...
            • dankarol Re: Przerwa w klikaniu 23.04.06, 15:23
              Czas na przerwę w klikaniu. Może wszyscy poszli na obiad i w park,u będzie
              trochę luźniej.
              • kesaira Re: Przerwa w klikaniu 23.04.06, 16:14
                Na razie, wybywam.
                • axsa Przerwa w klikaniu 23.04.06, 19:18
                  Przerwa, chyba do jutra, bo mam napiety program na wieczór.
                  • natla Re: Przerwa w klikaniu............ 03.05.06, 12:20
                    ........idę świętować......pralkę włączę, odkurzę, obiad jakiś zrobię, psa
                    przegonię, w papierach pogrzebię, kilka telefonów zaległych załatwię i przyjdę
                    do Was. wink)))
                    • e-baba Re: Przerwa w klikaniu............ 03.05.06, 13:11
                      Przerwa do wieczora. Wyjeżdżam, aby stan liczbowy mojej rodziny, zmniejszony
                      przez ostatnie dni - wyrównać.
                      Muszę sprowadzić do domu latorośle, które w ciągu tego weekendu poza domem
                      zeszły pewno na manowce. Później muszę je nakarmić i trochę przesłuchać - niech
                      starej matce opowiedzą jak tam w świecie ludzie żyją i jak teraz wygląda
                      schodzenie na manowce, bo zainteresowana jestem tym bardzo.
                      Zajrzę wieczorkiem.
                      • vogino55 Re: Przerwa w klikaniu............ 03.05.06, 21:51
                        Jakaś taka cisza wieczorna(wink)))))))
                        • kesaira Re: Przerwa w klikaniu............ 03.05.06, 21:59
                          no...
                          • natla Re: Przerwa w klikaniu............ 10.05.06, 09:15
                            Jadę załatwaić bardzo ważne sprawy. Bawcie sie dobrze i pilnujcie interesu wink))
                            • del.wa.57 Re: Przerwa w klikaniu............ 10.05.06, 14:23
                              Idę gotowac obiad,do wieczorkasmile)
                              • natla Re: Przerwa w klikaniu............ 14.05.06, 13:46
                                Lecę na proszony obiad.....ale mam fart..smile)
                                • regine Re: Przerwa w klikaniu............ 14.05.06, 14:40
                                  Muszę, przemyśleć ten dzień....A jest o czym, oj jest...sad
                                  Do wieczorka, może wcześniej....Zobaczy się.
                                  • regine Re: Przerwa w klikaniu............ 16.05.06, 15:11
                                    Wyłączam, komputer, bo grzmi strasznie i udaję się pod koc...
                                    Pogoda w sam raz na spanie.
                                    • natla Re: Przerwa w klikaniu............ 16.05.06, 19:00
                                      Ja też godzinę temu włączyłam kompa, i za chwile wyłączyłam, bo szła olbrzymia
                                      burza, ale jak zawsze, moje miasto musnęła tylko skrzydełkiem sad(((( Juz stałam
                                      z aparetem, juz miałam robić zdjęcia, a tu trochę wiatru, trochę deszczyku,
                                      kilka niewidocznych błyskawic, naście grzmotów ( Top oczywiście zestresowany na
                                      cały wieczór)3 sek. gradu wielkości fasoli, do tego ciepło. Kicham takie burze.
                                      • regine Re: Przerwa w klikaniu............ 16.05.06, 19:17
                                        Dalej chmurzyska walą, ale też mnie omijają, wszystkie Warszawa ściąga, może
                                        komu zmyje deszcz głowęsmile))
                                        Na dodatek wylogowuje mnie już po raz nie wiem który. Co za dzień ???
                                        Top zestresowany, mówisz...Nasz "odważnak" Fuks, też pod stół wchodzi jak burza
                                        z grzmotami i piorunami jest. A trzęsie się jak galareta, kot natomiast śpi w
                                        najlepsze.
                                        • regine Re: Przerwa w klikaniu............ 16.05.06, 20:51
                                          No i najpierw natura, potem technika wywaliła mnie z sieci...
                                          Co za dzień sad
                                          • natla Re: Przerwa w klikaniu............ 17.05.06, 08:38
                                            Po prostu się nie da.....żółw to błyskawica.......wczoraj też wolno chodził,
                                            ale dziś chyba pobił jakis rekord.....może później.
                                            • regine Re: Przerwa w klikaniu............ 17.05.06, 09:58
                                              Wczoraj też miałam kłopoty, ciągle byłam wylogowywana, czy to z poczty, czy z
                                              forum. A dziś dokończę poranną kawę i zabieram się za żelazko.
                                              Samo nie chce się poprasaować, dobrze, ze niewiele tego jest.
                                              • sagittarius954 Re: Przerwa w klikaniu............ 18.05.06, 15:50
                                                Niestety młoda latorośl chce grać w żabki...sad
                                                • wiktoria53 Re: Przerwa w klikaniu............ 19.05.06, 09:38
                                                  obowiązki czekają, niestety
                                                  • regine Re: Przerwa w klikaniu............ 19.05.06, 10:22
                                                    Ano tak, na mnie też czas... Zakupy zrobione, śniadanie zjedzone.
                                                    Zmykam do urzędów, kilka spraw do załatwienia. Jak ja nie lubię urzędów sad((
                                                    Pa, do popołudnia smile
                                                  • natla Re: Przerwa w klikaniu............ 20.05.06, 11:28
                                                    Ogłaszam swoją kilkudniową przerwę.....niestety, komputer się zbiesił.
                                                    Będę zaglądała po sąsiedzku.smileI może wreszcie zaległosci nadrobię, bo juz
                                                    wczoraj mi sie udało.
                                                    Pozdrawiam wszystkich, bawcie się dobrze.

_____________________________________________________________
                                                    Myślisz, że możesz wszystko? Trzaśnij obrotowymi drzwiami!!wink
                                                  • dankarol Re: Przerwa w klikaniu............ 20.05.06, 11:30
                                                    Też się dobrze baw, a ja teraz na spacer
                                                  • regine Re: Przerwa w klikaniu............ 20.05.06, 11:35
                                                    Ano bawimy się Droga Derekcjo, bawimy smile Nawet, nam to jakoś idzie...
                                                    Ale wracaj jak najszybciej, Ty tu musisz być !!!
                                                    Też robię przerwę, bo coś ściska w dołku, śniadanie by wypadało zjeść...
                                                    No i obiad, czyli tylko kaszę ugotować.
                                                    Już nawet ogarnęłam mieszkanie...smile
                                                  • del.wa.57 Re: Przerwa w klikaniu............ 20.05.06, 13:53
                                                    Współczuję nasze Derekcjisad i zycze szybkiego powrotu do /domu/ teraz robie
                                                    przerwę,czas na obiadeksmile)
    • dankarol Re: Przerwa w klikaniu 20.05.06, 14:12
      wszyscy gotują, to ja idę pograć w kulki
      • regine Re: Przerwa w klikaniu 21.05.06, 11:45
        Ja do kuchni zmykam. Coś mnie ssie, czas do garnuszków smile
        • jana2706 Re: Przerwa w klikaniu 21.05.06, 11:48
          tez juz jestem coraz blizej garnkow wink
          • regine Re: Przerwa w klikaniu 21.05.06, 15:15
            Jednak i obiad nie pomógł, czuję się fatalnie. Idę się położyć, do wieczorka,
            może wcześnie...Serce nie sługa, też musi wypocząć....Boli dziś już 2-gi raz,
            za mocno boli, chyba przez zmianę pogody....
    • dankarol Re: Przerwa w klikaniu 21.05.06, 16:36
      goście przyszli, sad
      • natla Re: Przerwa w klikaniu 22.05.06, 08:57
        Niestety, komp idzie za chwikę na następne badanie.
        • del.wa.57 Re: Przerwa w klikaniu 22.05.06, 13:10
          Idę do kuchni,do wieczorkasmile)
    • dankarol Re: Przerwa w klikaniu 22.05.06, 21:33
      Pies nie widzisz, że rozmawiam,
      no i co z tego,że musisz,
      No niech będzie, ale na 5 minut.
      • natla Re: Przerwa w klikaniu 22.05.06, 21:48
        Mój też kombinuje, ale dałam mu patyczka, więc jeszcze chwilę nacieszę się
        wolnością wink
        • wiktoria53 Re: Przerwa w klikaniu 23.05.06, 08:28
          Miłego dnia smile))
          • regine Re: Przerwa w klikaniu 23.05.06, 08:55
            Tego samego życzę. Do popołudnia smile
            • del.wa.57 Re: Przerwa w klikaniu 23.05.06, 12:57
              Wypadam do kuchni.
              • wiktoria53 Re: Przerwa w klikaniu 23.05.06, 17:23
                do obowiązków smile pa pa pa, wrócę do kompa wieczorkiem
                • regine Re: Przerwa w klikaniu 24.05.06, 08:33
                  A teraz już zmykam, do po obiedzie ...smile
                  • natla Re: Przerwa w klikaniu 24.05.06, 10:00
                    Ja też zwiewam, bo jak zawsze mnóstwo obowiązków.
                    • del.wa.57 Re: Przerwa w klikaniu 24.05.06, 11:41
                      Do wieczorka,mam mnóstwo zajęc dzisiaj,pa..pa..
                      • regine Re: Przerwa w klikaniu 24.05.06, 19:09
                        Sobie przypomniałam, że nic dziś nie jadłam. Lecę do kuchni...
                        Zjem i wracam smile
                        • dankarol Re: Przerwa w klikaniu 24.05.06, 19:12
                          O kuchnia, to jest to
                          • wiktoria53 Re: Przerwa w klikaniu 25.05.06, 07:46
                            Wiktoria, marsz do zajęć!!!!!!
                            • mira54 Re: Przerwa w klikaniu 25.05.06, 07:59
                              Ja takze wedruje do swoich obowiazkow.
                              • natla Re: Przerwa w klikaniu 25.05.06, 08:46
                                ...no o do roboty, trudno.....wink
                                • regine Re: Przerwa w klikaniu 25.05.06, 09:29
                                  Więc też melduję przerwę. Też wybywam, potem obejrzę TV. Do popołudnia...
                                  • regine Re: Przerwa w klikaniu 26.05.06, 08:03
                                    Nie wiem do kiedy ...
                                    • mira54 Re: Przerwa w klikaniu 26.05.06, 08:43
                                      Zmykam do swoich zajęć.
                                      • del.wa.57 Re: Przerwa w klikaniu 28.05.06, 12:52
                                        Na parę godzin,mam gośći.
                                        • wiktoria53 Re: Przerwa w klikaniu 29.05.06, 09:16
                                          Pa, pa pa ....smile
                                          • natla Re: Przerwa w klikaniu 29.05.06, 09:52
                                            Koniec na teraz, trz mi się przygotowywać do kolejnych gości. smile
                                            • maladanka Re: Przerwa w klikaniu 29.05.06, 11:25
                                              biorę 4zł x 2 do kieszeni na busika i jadę do Nowego Sącza bo po prostu mnie
                                              nosi,pa...
                                              • regine Re: Przerwa w klikaniu 29.05.06, 15:44
                                                Też umykam, wrócę wieczorkiem, coś mnie ciągnie do poduszki...
                                                Może jeszcze zaległości w spaniu zostały, lub pogoda ?
                                                • wiktoria53 Re: Przerwa w klikaniu 29.05.06, 18:08
                                                  Pa, wrócę wieczorkiem, oj późno.
                                                  • wiktoria53 Re: Przerwa w klikaniu 30.05.06, 08:56
                                                    Pędzę do obowiązków smile
                                                  • dankarol Huraaa słońce zaświeciło 30.05.06, 12:17
                                                    tak jak przewidywałam, a więc futrzaka łapię i lecę do parku.
                                                  • regine Re: Przerwa.... 30.05.06, 15:41
                                                    Muszę zrobić przerwę....Ze 2 godzinki chociaż, niech oczy odpoczną od
                                                    monitora...
                                                  • regine Re: Przerwa.... 31.05.06, 10:28
                                                    Bolą mnie strasznie oczy. Więc koniec klikania. Czas wyjść z domu. Nie widać
                                                    chętnych do pozałatwiania spraw. Zimno jak licho. Nie chcem ale muszem...sad
                                                  • maladanka Re: Przerwa.... 31.05.06, 15:09
                                                    idę na piwo i piosenki turystyczno-biesiadne - jak zawsze w środę,tudzież
                                                    zorientowanie się co moi ruchliwi znajomi wymyslą na najbliższe dni - pa!
                                                  • krise1 Re: Przerwa.... 01.06.06, 09:24
                                                    W sobotę wyjeżdżam na urlop w nowo sądeckie, spotkamy się po urlopie, pa pa.
                                                  • regine Re: Przerwa.... 01.06.06, 09:46
                                                    Jadę po zakupy córci i sobie...Pa,pas do popołudnia smile
                                                  • regine Re: Przerwa.... 02.06.06, 09:06
                                                    No to czas, na wyjście i kupienie karty do telefonu, no i pakowanie.
                                                    Jeszcze troszkę prasowania...Niewiele tego...
                                                    Do popołudnia więc.
                                                  • maladanka Re: Przerwa.... 02.06.06, 11:27
                                                    idę się porehabilitować.....
                                                  • dankarol Re: Przerwa.... 02.06.06, 11:41
                                                    owocnej rehabilitacji wink też wybywam, słoneczko więc dodatkowy spacerek sie
                                                    przyda.
                                                  • regine Re: Przerwa.... 03.06.06, 09:27
                                                    Idę na spacer i do fryzjera, zajrzę po południu jeszcze .
    • dankarol Re: Przerwa w klikaniu 04.06.06, 10:49
      Pozaglądałam w różne wątki, a teraz lecę na eurosport wyścigi oglądać. Do
      popołudnia.
      • del.wa.57 Re: Przerwa w klikaniu 04.06.06, 17:03
        Na dwie,trzy godziny,idę do łazienki zając się sobą,a co~!!!!!
        • natla Re: Przerwa w klikaniu 05.06.06, 08:47
          Trzeba tę stajnie Augiasza ogarnąć....wink
          • dankarol Re: Przerwa w klikaniu 05.06.06, 10:08
            Zdobyłam pierwsze miejsce, więc mogę osiąść na laurach. Zabieram się za
            sekretarzyk, może nawet go posprzątam. W kulki też trzeba pograć.
            • natla Re: Przerwa w klikaniu 05.06.06, 10:29
              No to masz pracowity dzień przed sobą wink))
              • del.wa.57 Re: Przerwa w klikaniu 06.06.06, 12:40
                Na parę godzin...real wzywasmile)))
    • dankarol Re: Przerwa w klikaniu 08.06.06, 14:16
      Trzeba nacieszyć sie słońcem, a więc na spacerek. Futrzak do nogi!
      • natla Re: Przerwa w klikaniu 09.06.06, 08:33
        Wyrabianie normy zostawiam na później.
    • dankarol Re: Przerwa w klikaniu 09.06.06, 13:19
      Niestety coś zaczyna mruczeć w niebie. Lepiej wyłączę kompa, bo już raz burza
      załatwiła mi dysk.
      • natla Re: Przerwa w klikaniu 09.06.06, 20:32
        Albo mecz albo forum....dziś wybieram mecz, a nuż się uda.....
        • regine Re: Przerwa w klikaniu 10.06.06, 10:53
          Zegnam do wieczorka, jak sie uda, to cos klikne. Pa,pa, wybywamy..smile)
          • maladanka Re: Przerwa w klikaniu 11.06.06, 09:28
            wstałam,poczytałam,sterta garów na mycie czeka po wczorajszych gościach, a po
            południu powtórka z rozrywki...więc teraz pa,ale w wolnej chwili zerknę...
            no i słoneczko wstało smile
            • del.wa.57 Re: Przerwa w klikaniu 11.06.06, 12:28
              Do wieczorka,jedziemy na gryla do znajomych,pogoda śliczna u nas,pa..pa..
              • natla Re: Przerwa w klikaniu 11.06.06, 12:42
                U nas też smile Wyspacerkowaliśmy się z kundlem w jeszcze pustym parku.....bo,ba,
                słońce, lekki wiaterak, temp ok. 18 st.....żyć nie umierać.
                Tera trza do garów sad(
                Danuska, a Wy co tak świętujecie? Wynocha mi w plener, a nie ludzisków do domku
                zganiać, a potem robotę miećwink))
                • mania1119 Re: Przerwa w klikaniu 11.06.06, 13:12
                  Natla,pies to jest super motywacja,prawda?A teraz kawka,komputerek-no i w ogole
                  zycie mi sie podoba!Qrczę,jak ja sie ciesze ze Was znalazlam!
    • dankarol Re: Przerwa w klikaniu 11.06.06, 17:07
      Idę posiedzieć na balkonie, bo w domu zimno. Do wieczora
      • wiktoria53 Re: Przerwa w klikaniu 12.06.06, 07:35
        Idę do obowiazków.Miłego dnia.
        • del.wa.57 Re: Przerwa w klikaniu 12.06.06, 12:32
          Biegnę do kuchni,do wieczorka.
          • mania1119 Re: Przerwa w klikaniu 12.06.06, 19:12
            Niech mnie ktos oderwie od tego komputera!przeciez musze sie w ktoryms momencie
            wykąpac i ogolnie pozbierac!
            • wiktoria53 Re: Przerwa w klikaniu 13.06.06, 09:22
              Lecę do obowiazków.
              • dankarol Re: Przerwa w klikaniu 13.06.06, 11:34
                a ja na spacerek
                • maladanka Re: Przerwa w klikaniu 14.06.06, 14:15
                  idę poupychac trochę podróżną torbę ,a wieczorem Polska gooooooola!!!!!!
                  • del.wa.57 Re: Przerwa w klikaniu 14.06.06, 15:06
                    Idę ogarnąć kuchnie''samo sie nie zrobi nic'' a szkodasmile)
                    • del.wa.57 Re: Przerwa w klikaniu 15.06.06, 16:31
                      Do wieczorka,mam gościasmile)
                      • del.wa.57 Re: Przerwa w klikaniu 15.06.06, 18:50
                        Koleżanka wpadła na kawę i ploty,ale już poszła.
                        • mania1119 Re: Przerwa w klikaniu 15.06.06, 19:21
                          Mnie sie tez udalo na wiekszosc dnia oderwac od kompa,i boczkiem,boczkiem
                          przeleciec na dwa piekne spacerki z psem.Strasznie duzo ludzi,ale slonce,SLONCE!
                          Poza tym moja sasiadka z parteru ma maly ogrodek,to zrobilysmy wielosasiedzkie
                          posiady z kawka ,no i ogolnie jest ok!
                          • wiktoria53 Re: Przerwa w klikaniu 16.06.06, 16:05
                            Pędzę do kuchni smile))))))))))
                            • del.wa.57 Re: Przerwa w klikaniu 16.06.06, 16:07
                              Robie to samo co Ty Wiktorio,ale sie uśmiałam,mamy jednakowe myśli??
                              smile)))))
                              • wiktoria53 Re: Przerwa w klikaniu 17.06.06, 08:16
                                Do obowiązków !!!!!!
                                • natla Re: Przerwa w klikaniu 17.06.06, 09:58
                                  Top mi żyć nie daje i nie dziwię mu się, więc lecę na spacer.....łeeee, ten
                                  upał.....sad
                                  • del.wa.57 Re: Przerwa w klikaniu 17.06.06, 20:54
                                    Dzieci do mnie pukają,muszę otworzyć im drzwi,czyli skypasmile)))
                                    • wiktoria53 Re: Przerwa w klikaniu 18.06.06, 08:54
                                      Na razie...pa pa pa
                                      • del.wa.57 Re: Przerwa w klikaniu 18.06.06, 14:10
                                        Wyruszamy w plener do wieczorkasmile
                                        • natla Re: Przerwa w klikaniu 19.06.06, 08:45
                                          Biedny pies mnie pogania.....pójdziemy na długi spacer do parku.
                                          • tofika Re: Przerwa w klikaniu 19.06.06, 10:56
                                            i na dzialeczke wyjazd.. biedne beda niepotrzebne roslinki..
                                            • del.wa.57 Re: Przerwa w klikaniu 19.06.06, 11:01
                                              Wypadam z domku,jak wrócę to się odezwę.
                                              • sagittarius954 Re: Przerwa w klikaniu 19.06.06, 11:05
                                                Do godziny 20.45. i tak przez cały tydzień .Pasmile))
                                                • wiktoria53 Re: Przerwa w klikaniu 20.06.06, 09:01
                                                  narka smile
                                                  • del.wa.57 Re: Przerwa w klikaniu 20.06.06, 14:11
                                                    Do wieczorkasmile
                                                  • wiktoria53 Re: Przerwa w klikaniu 21.06.06, 09:30
                                                    Pa pa pa
                                                  • kesaira Re: Przerwa w klikaniu 21.06.06, 09:58
                                                    Pa
                                                  • del.wa.57 Re: Przerwa w klikaniu 21.06.06, 13:32
                                                    Gary mnie wołająsmile)
                                                  • e-baba Re: Przerwa w klikaniu 24.06.06, 11:32
                                                    Jakby co, jakby kto do mnie - to będę po południu. Ot, samo zycie...
                                                  • maladanka Re: Przerwa w klikaniu 24.06.06, 11:38
                                                    papapapapa - znikam i ja smile
                                                  • topciu Re: Przerwa w klikaniu 24.06.06, 12:26
                                                    Idę się wreszcie wyspać. Do zobaczenia na spacerku o 4-tej.
                                                  • natla Re: Przerwa w klikaniu 24.06.06, 12:29
                                                    Nie ma rady.....nic mnie uchroni od łazienki i lodówki...sad
                                                  • wiktoria53 Re: Przerwa w klikaniu 25.06.06, 09:16

• tesunia Re: Przerwa w klikaniu 25.06.06, 10:08
                                                    do potem moii mili....

cudnego dnia zycze.
                                                  • del.wa.57 Re: Przerwa w klikaniu 26.06.06, 09:51
                                                    Obowiązki czekają,samo sie zrobi nicsmile)))
                                                  • natla Re: Przerwa w klikaniu..... 26.06.06, 10:57
                                                    ....wracam do rzeczywistości....crying
    • dankarol Re: Przerwa w klikaniu 26.06.06, 11:17
      Niestety, pralka czeka sad(((
      • del.wa.57 Re: Przerwa w klikaniu 27.06.06, 11:01
        Odezwę się po południu-obowiązki czekają.
        • wiktoria53 Uciekam do stałych obowiazków :) n/t 28.06.06, 09:17

• wiktoria53 Re: Uciekam do stałych obowiazków :) n/t 29.06.06, 18:35

• natla Re: Uciekam do stałych obowiazków :) 01.07.06, 10:20
              ...a głownie w tej chwili do psa...wink
              Widzę, że jest błąd (braki)w czerwonych linkach do podręcznych wątków....jak
              wrócę, poprawie. W razie potrzeby kliknijcie na liscik wcześniejszy.
              • e-baba Re: Uciekam do stałych obowiazków :) 02.07.06, 17:20
                Jak by ktoś coś od baby chciał - to baba wylazła na dwór. Ale wróci i to
                niedługo.
                • del.wa.57 Re: Uciekam do stałych obowiazków :) 03.07.06, 12:18
                  Muszę odrobić zaległości ale najpierw połknąc coś od bólu głowy,mało mi czaszki
                  nie rozwali a tu taka gorączka!!!!!
                  • natla Lee na dłuuuuuugi basen..... 04.07.06, 13:12
                    ......bo dziś niestety po raz ostatni sad....choćbym sie miała tylko wymoczyc,
                    bo o pływaniu porzadnym mowy nie ma.
    • dankarol Re: Przerwa w klikaniu 05.07.06, 11:56
      Niestety nazbierało sie różnych zajęć buuuu
      • del.wa.57 Re: Przerwa w klikaniu 06.07.06, 14:23
        Idę do kuchni obiadek gotowaćsmile
        • e-baba Re: Przerwa w klikaniu 08.07.06, 11:57
          Do późnego popołudnia. A może i tatrzanki znajdę?
          • natla Re: Przerwa w klikaniu 09.07.06, 09:43
            Nie da rady ani pisać, ani czytać. Chyba wszystkie gawiarenkowe żółwie do mnie
            w odwiedziny wpadły. Jak wyjdą, wrócę.
            • del.wa.57 Re: Przerwa w klikaniu 09.07.06, 10:41
              Wyruszmy w plener za chwilę,więc do wieczorkasmile
              • del.wa.57 Re: Przerwa w klikaniu 10.07.06, 16:22
                na trzy,cztery godzinki,idę /polatac/
                smile
                • maladanka Re: Przerwa w klikaniu 11.07.06, 15:48
                  nie chcem lecz muszem....stopię się ja i komputer ....pa
                  • natla Re: Przerwa w klikaniu 13.07.06, 12:53
                    Od rana latam jak opętana, a dopiero przede mna najwiecej spraw. Pa, pa. smile
                    • kasia573 Re: Przerwa w klikaniu 13.07.06, 22:03
                      Ja zaś ogłaszam trzytygodniową przerwę w klikaniu i kontaktach z kompem. Morze
                      czeka, znajomi, przyjaciółka. Taka kolejność, bo taka kolejność wojaży. Pa, Wam!
                      • del.wa.57 Re: Przerwa w klikaniu 13.07.06, 22:46
                        Miłego odpoczynku Kasiusmile)
                        • kasia573 Re: Przerwa w klikaniu 13.07.06, 22:50
                          Na razie nie dziękuję, bardzo mi jest potrzebny!
                          • natla Re: Przerwa w klikaniu 15.07.06, 09:38
                            To tym bardziej Kasiu leń się i kichaj na problemy świata tego.
                            Pies czeka....lecę. A Wy możebyście juz z wyrek powstawali, bo ja tu od rana
                            ciężko haruje smile
                            • natla Re: Przerwa w klikaniu 16.07.06, 10:46
                              Do poklikania. smile
                              • del.wa.57 Re: Przerwa w klikaniu 18.07.06, 11:41
                                Idę do kuchni,gary czekająsmile))
                                • maladanka Re: Przerwa w klikaniu 26.07.06, 09:39
                                  papapa pewno do jutra bo dziś i Anny i spotkanie turystyczne itp... może
                                  wieczorkiem do Gawiarenki wpadnę smile
                                  • del.wa.57 Re: Przerwa w klikaniu 30.07.06, 09:59
                                    Do wieczorka,zaraz wyruszmy na działkę,szkoda dnia na siedzenie w domu.
                                    Naraziesmile))
                                    • del.wa.57 Re: Przerwa w klikaniu 31.07.06, 11:38
                                      Strasznie mnie wyrzuca,nie mogę nic napisać ki-czotr!!!!
                                      Odczekam,szkoda zdrowiasmile)
                                      • del.wa.57 Re: Przerwa w klikaniu 04.08.06, 13:33
                                        Na parę godzin,kuchnia mnie wzywasmile)))))
                                        • regine Re: Przerwa w klikaniu 07.08.06, 20:43
                                          Przerywam, bo grzmi i błyska mi tu strasznie. Ale już troszkę materiału
                                          podszykowałam, może wieczorkiem napiszę i wkleję troszkę zdjęć.
                                          • natla Re: Przerwa w klikaniu 08.08.06, 09:27
                                            Nie da się ani czytać, ani pisać. Zezłolik działa bardzo intensywnie.sad
                                            • regine Re: Przerwa w klikaniu 08.08.06, 14:05
                                              Przepraszam, ale za długo dziś już siedzę, idę poczytać. Słoneczko przyświeca,
                                              cieplutko. Więc książka, leżak i na balkon, trzeba korzystać z latasmile
    • dankarol Re: Przerwa w klikaniu 09.08.06, 11:55
      czas na spacer i pracę jakąś.
      • regine Re: Przerwa w klikaniu 09.08.06, 15:50
        Przerwa, choć praca żadna mnie nie czeka, spacer tylko w marzeniach bo leje.
        Więc idę poleżeć z książką. Potem zajmę się pocztą i zdjeciami do wklejania.
        To na razie smile
        • regine Re: Przerwa w klikaniu 09.08.06, 17:10
          Jednak lezę do łóżka. Pa do wieczorka smile