Dodaj do ulubionych

Taki był śliczny...

20.12.13, 21:07
Taki był śliczny, przystojny, ładnie ubrany, lubiący dobre samochody i fajną biżuterię. Kto to?

wyborcza.pl/1,75968,15167792,Agent_aniol.html?utm_source=HP&utm_medium=AutopromoHP&utm_content=cukierek1&utm_campaign=wyborcza#Cuk
Podoba mi sie ten fragment
Jakoś głęboka wiara nie przeszkadza panu posłowi uczestniczyć w burdach. Pan poseł używa ordynarnego języka, grozi mężowi swojej partnerki (w kronikach kryminalnych partnerka nazywana jest konkubiną), że go krzesłem zaj...

Jak to się ma do wizerunku partii, która jest konserwatywna i ciągle odwołuje się do Boga?

No własnie - skad sie bierze ta dwulicowość? I wiara że ludzie to kupią, poprą ...I co najśmieszniejsze - popierają.
Obserwuj wątek
    • grzech_o_1 Re: Taki był śliczny... 20.12.13, 21:09
      Co można myśleć o obywatelach, którzy takiego kretyna wybierają do Sejmu jako swego posła?
      • anoagata Re: Taki był śliczny... 20.12.13, 21:26
        Słychać jak małolaty mówią o starszym panu ,że ' obleśny '..
        Dla mnie to ten gość jest tak śliski i obleśny,obrosły,zarosły i nie dlatego że jest w PiS.
        To jest mój jego wizerunek.
        A fujjj.
        • zajbel Re: Taki był śliczny... 20.12.13, 22:10
          Swój swego znajdzie
          • wirujacypunkt Re: Taki był śliczny... 20.12.13, 23:02
            Pani ''profesór'' Pawłowicz i Tomcio rozrabiaka, to dobrana para w wiadomej partii, jednakowo ordynarni, a na dokładkę cynik i lizus Hofman i już wystarczy, żeby na wiadomą partię nigdy nie oddać głosu w wyborach. Ta trójka nie zamyka listy dziwacznych ludzi
            na których głosowali niektórzy rodacy.
            Czy wyobrażacie sobie Polskę pod rządami takich ludzi ?
            • dwa-filary Re: Taki był śliczny... 21.12.13, 10:44
              Wyobrazam sobie i w tym momencie chce umrzec, bo to nie było by juz zyciesad
              • iryska2604 Re: Taki był śliczny... 21.12.13, 14:53
                A spróbuj! Nawet jak będą u steru oszołomy to nie powód, popatrz łaskawym okiem na świat. Szkoda życia dla durni.
                • dwa-filary Re: Taki był śliczny... 22.12.13, 20:45
                  Z tym umieraniem to raczej taka metafora, ale dziwnie by nam się żylo. smile
            • olaa54 Re: Taki był śliczny... 21.12.13, 18:10
              > Czy wyobrażacie sobie Polskę pod rządami takich ludzi ?

Im dokładniej sobie wyobrazimy, tym mniej na nich zagłosujemy.smile
              • wirujacypunkt Re: Taki był śliczny... 21.12.13, 19:42
                olaa54 napisał(a):

> > Czy wyobrażacie sobie Polskę pod rządami takich ludzi ?
                >
                > Im dokładniej sobie wyobrazimy, tym mniej na nich zagłosujemy.smile

Oby tak było jak piszesz, zatem niech wyobraźnia zacznie pracować od zaraz u wielu.
    • waga_1949 Re: Taki był śliczny... 22.12.13, 17:08
      iryska2604 napisała:

> Taki był śliczny, przystojny, ładnie ubrany, lubiący dobre samochody i fajną
      > biżuterię. Kto to?

>
      To jest właśnie dwulicowość naszej prawicy. Zresztą,nie tylko jej. Ale PiS celuje w dwulicowości.

> wyborcza.pl/1,75968,15167792,Agent_aniol.html?utm_source=HP&utm_medium=AutopromoHP&utm_content=cukierek1&utm_campaign=wyborcza#Cuk
      > Podoba mi sie ten fragment
      > Jakoś głęboka wiara nie przeszkadza panu posłowi uczestniczyć w burdach. Pan
      > poseł używa ordynarnego języka, grozi mężowi swojej partnerki (w kronikach kry
      > minalnych partnerka nazywana jest konkubiną), że go krzesłem zaj...
      >
      > Jak to się ma do wizerunku partii, która jest konserwatywna i ciągle odwołuje s
      > ię do Boga?

>
      > No własnie - skad sie bierze ta dwulicowość? I wiara że ludzie to kupią, poprą
      > ...I co najśmieszniejsze - popierają.
      >
      >
      >
    • wikul Re: Taki był śliczny... 25.12.13, 22:21
      https://cdn8.se.smcloud.net/t/photos/thumbnails/194036/memy_agent_tomek_640x0_rozmiar-niestandardowy.jpg
    • wikul Agent Alfons ? 06.01.14, 14:39
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,15227435,_Wprost___Tomasz_Kaczmarek_ma_powiazania_ze_swiatem.html?lokale=wroclaw#BoxWiadTxt
      • iryska2604 Re: Agent Alfons ? 06.01.14, 14:49
        Kaczmarek: To "legendowe historie" Co to właściwie znaczy?
        • wikul Re: Agent Alfons ? 06.01.14, 16:18
          iryska2604 napisała:

> Kaczmarek: To "legendowe historie" Co to właściwie znaczy?

Też nie wiem. Ja to zrozumiałem jako "stara historia".
          • janina19 Re: Agent Alfons ? 06.01.14, 17:54
            Legendowe historie to według mnie - historie nieprawdziwe.
            Legenda -czyli bajka, nieprawda.
            Takie określenia nazywamy -nowomowa.
        • estella50 Re: Agent Alfons ? 08.01.14, 17:10
          "legenda" to przykrywka dla tajnego agenta, który wkracza pod zmienioną osobowością w penetrowane przestępcze na ogół środowisko.
          To teraz pomyślmy: czy dla agenta Tomka legendą jest funkcja posła dla burdel-mamy ? Co on tam mógłby tajnie penetrować i komu zdawać relację z tej niebezpiecznej czynności ???
    • wirujacypunkt Re: Taki był śliczny... 08.01.14, 15:48
      Dlaczego wielu posłów o poglądach prawicowych mówi co innego, a postępuje zupełnie
      inaczej niż mogłyby wskazywać ich poglądy i wypowiedziane słowa ?
      Najwięcej jest afer związanych z tymi posłami.
      Burdy pijackie, korzystanie z usług prostytutek i nie płacenie i za usługi i w końcu poseł
      o którym, jest mowa w temacie wątku, tego sfilmowano jak pije piwsko w miejscu
      publicznym, znane występy razem z Hofmanem, rozbicie małzeństwa, przekleństwa i groźby
      karalne, a także bardzo dużo doniesień do prokuratury, które zostały umorzone, bo
      mijały się z prawdą.
      Przypuszczam, że Ci posłowie są zwykłymi cynikami, którzy dla kariery będą mówili to, co
      może podobać się części wyborców, w myśll tego co powiedział kiedyś Kurski (też poglądy prawicowe), że ''głupi naród wszystko kupi" a Ich niegodne postępowanie to..........szkoda
      słów, zawsze przecież mozna powiedzieć, że zmontowano przeciw nim prowokacje.
      Z ostatniej chwili .
      '' Śliczny'' agent wystąpił albo go wyrzucono z klubu parlamentarnego PiS i jest posłem niezależnym.
      • olaa54 Re: Taki był śliczny... 08.01.14, 16:16
        Ustąpił, ale co się nie naodgrażał, że wystąpi na drogę prawną, sądową. Ciekawe kogo i o co oskarży.smile
      • wikul Re: Taki był śliczny... 08.01.14, 18:29
        wirujacypunkt napisał:

> Dlaczego wielu posłów o poglądach prawicowych mówi co innego, a postępuje zupełnie
        > inaczej niż mogłyby wskazywać ich poglądy i wypowiedziane słowa ?

To jest pytanie na które odpowiedź zna tylko sam Prezes ale dziennikarze boją się Prezesa bo Prezes łatwo się obraża. Dzisiaj się obraził na pytanie dziennikarza -"czy uznaje Tuska za premiera".
        • anoagata Re: Taki był śliczny... 10.01.14, 12:56
          Następny śliczny palant z PO.
          Czy ktoś mi wytłumaczy,że drogie zegarki odmierzają inaczej czas ????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka