Dodaj do ulubionych

Green Day 3.

19.12.11, 07:44
zleciało jakieś pół roku, a my już mamy trzecią edycję. mam nadzieję, że będzie szło lepiej niż w drugiej, i nie będziemy mieć aż tylu powodów, żeby narzekać na Zielonych :3
jak zwykle, pijemy piwopiwopiwo

niedawno tak go uwielbiałam, ale jeszcze parę takich "zajebistych" pomysłów to chyba zacznę go nienawidzić tak, jak Biebera. nie, że nagle walnę jakiegoś focha czy coś, po prostu tego nie można znieść.
o, i znowu Adrienne, niedługo pewnie wepcha się do GD.
a miało być bez narzekania... wybaczcie, to nie ja wymyśliłam sobie "rodzinny zespolik". smile
Obserwuj wątek
    • niemampomyslu Re: Green Day 3. 19.12.11, 07:47
      a co do tego albumu... ludzie czekają od prawie dwóch lat na coś nowego, a oni wydają jakieś nagranie sprzed 20 lat? śmieszni są.
      • abbey_girl Re: Green Day 3. 19.12.11, 08:17
        No niestety, ale za bardzo ich potrzebuje uncertain
        A ty się Belka dziwisz, ze nie przepadam za Adrienne.^^
        I jeśli myślą, ze wystrczy nam powtórka z Kerplunka to się mylą.
        • bella1318 Re: Green Day 3. 19.12.11, 12:35
          Eee tam...Kurcze fajnie że ma ten rodzinny zespół ale mam nadzieje że to nie opóźni tego domniemanego nowego albumu...Ale on już ma tyle zespołów że raczej nie..A ja dalej nie rozumiem czego tak nie trawicie Adrienne...A mi mówić że dziwna jestem bo ją uwielbiam nie musicie bo mój mózg sam tego nie rozumie...no ale cóż..

A co do płyty to hmm....Może to jest jakiś taka przykrywka żeby potem na zrobic taki suprise i rzucić new płyta...Tak,rozmarzam sie...xd big_grin big_grinbig_grin

A co do 3 forum to pijemy!!! piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
          • niemampomyslu Re: Green Day 3. 19.12.11, 12:53
            HA HA HA HA.
            Adrienne ogólnie działa mi na nerwy, nie chce mi się o tym pisać, za dużo roboty c;
            nie mogę sobie wyobrazić rodzinki Armstrongów wyjącej razem, ogólnie ostatnio przestałam lubić BJ'a.

zachowuję się, jakbym umiała tylko narzekać, ale ostatnio nie mam się z czego cieszyć.
            • niemampomyslu Re: Green Day 3. 19.12.11, 12:57
              czy ja dobrze przeczytałam, BJ będzie tylko grać, a Adrienne pójdzie na wokal? nie no.
              • bella1318 Re: Green Day 3. 19.12.11, 13:44
                Oj Frankie,Frankie...big_grin

nom ona wokal a BJ gitara...Ja za bardzo kocham BJ i chłopaków tak sie mi zdaje...big_grin A zauważyłyście że ostatnio tylko Bj albo jego żona dają jakieś znaki życia...Trej i Mike normalnie chodzą nieżywi....wink

A niedługo święta...big_grin
                • niemampomyslu Re: Green Day 3. 19.12.11, 13:51
                  przecież jego żona nie jest częścią zespołu, więc się nie liczy.
                  lepiej, żeby siedzieli cicho, niż jakby mieli odwalać takie rzeczy jak BJ :3
                  rok temu w ogóle nie czułam świąt, a teraz jest tak fajnie choinka tylko ciągle jestem spięta, bo wiem, że muszę poodrabiać lekcje, jutro zapieprzać do szkoły i w ogóle... ale jeszcze tylko 2 dni.
                  • bella1318 Re: Green Day 3. 19.12.11, 13:58
                    u mnie jeszcze trzy..scianascianasciana

Ale wiesz żony członków zespołu są dość bliskie zespołom...big_grin

Ja święta czuję już normalnie od strasznie długa...wigilia , prezenty i wgl...big_grin
                    • niemampomyslu Re: Green Day 3. 19.12.11, 14:03
                      czasami nawet zbyt bliskie.
                      ale dzisiaj zryty dzień. nic się nie chce.
                      ja chcę choinkę! ^^
                      • niemampomyslu Re: Green Day 3. 19.12.11, 14:04
                        "nic się nie chcę" i "chcę choinkę" w jednym poście. lol, ale jestem mądra.
                        • bella1318 Re: Green Day 3. 19.12.11, 14:15
                          hah xd big_grin Ja mam juz choinke ubraną...big_grin xd big_grinbig_grin
                          • niemampomyslu Re: Green Day 3. 19.12.11, 14:17
                            żywą czy sztuczną?
                            coś mnie naszło, żeby nazwać swoje glany ^^ macie jakieś pomysły?
                            • bella1318 Re: Green Day 3. 19.12.11, 14:32
                              Taaa...nazwij jedną Billie a drugą Joe...--> tak sie nazywają moje trampki..big_grin xd a poza ty innych pomysłów nie mam..xd

Mam sztuczną w tym roku..bo z ogródka wszystkie żywe choinki już znikły...big_grin xd big_grinbig_grinbig_grin
                              • niemampomyslu Re: Green Day 3. 19.12.11, 14:42
                                ja sobie wymyśliłam Sid i Nancy, ale nad tamtymi też się zastanawiałam :p
                                • bella1318 Re: Green Day 3. 19.12.11, 15:00
                                  Haha..xd :d właśnie wżeram surowy makaron z zupki chińskiej i oglądam po raz 100 Epoka Lodowcowa:Mamucia Gwiazdka...Kocham święta...big_grin xd choinkachoinka
                                  • abbey_girl Re: Green Day 3. 19.12.11, 15:50
                                    Zdjęcie : słit w kit
                                    Choinka : ja zawsze dopiero w wigilię, czasem dzień przed
                                    Glany : nazywanie glanów ? można spróbować, ale nie mam weny.
                                    Mogliby się ruszyć z tą płytą.
                                    Ja mam jutro wolne i najprawdopodobniej będzie tak do końca tygodnia.

Czytam to co napisałam i stwierdzam, że jestem beznadziejna.

WN,PiP,J,Z Rebel

Pijemy za forum piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
                                    • bella1318 Re: Green Day 3. 19.12.11, 15:57
                                      Masz woolnee jutro? Słiit..Podziel sieee....serceserceserce
                                      Zdj. faktycznie słit w kit..ale fajowskie....takie słit piżamki..xd

pijemy..xd piwopiwopiwopiwopiwo
                                    • abbey_girl Re: Green Day 3. 19.12.11, 15:57
                                      *WN,PiP/J/Z Rebel, nawet podpisać się nie umiem ^^

Dali newsa o The Boo na greenday.com, nie ma już nadziei. Nie robi co chce, mi zależy na płycie i koncercie, resztę olewam.
                                      • bella1318 Re: Green Day 3. 19.12.11, 16:05
                                        Już wczoraj dali o The Boo...big_grin eEee tam jest nadzieja..

Rebel pisałam Ci już coś o twoim podpisie niee?
                                        Teraz twierdze że ejst ewidentnie a bardzo skomplikowany jak na mój mózg..opowiedzieć wam kawał o moim mózgu?
                                        Dlaczego mój mózg jest wielkości orzecha?
                                        scared
                                        shock
                                        shock
                                        shock
                                        shock
                                        shock
                                        shock
                                        shock
                                        shock
                                        shock
                                        shockshock

Bo mi spuchł...big_grin big_grinbig_grinbig_grinbig_grin Fajny niee? xd

pijemy...xd piwopiwopiwo znowu piwopiwopiwo
                                        • abbey_girl Re: Green Day 3. 19.12.11, 16:11
                                          Wczoraj już było ? Tak to jest jak się przeskakuje pomiędzy settlersami, a FB i kotkiem ^^

Belka : a ja pisałam Ci, że idealnie mnie opisuje.
                                          Kawał nieśmieszny, bo nie prawdziwy.

piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
                                          • bella1318 Re: Green Day 3. 19.12.11, 16:37
                                            Taaa....Uważaj bo nieprawdziwy..prawdziwy,prawdziwy..D: big_grinbig_grinbig_grin
                                            • abbey_girl Re: Green Day 3. 19.12.11, 19:31
                                              Takie tam w babskich ciuchach
                                              • bella1318 Re: Green Day 3. 19.12.11, 20:55
                                                Nazwijmy rzecz po imieniu..BJ po prostu wszystkie rzeczy miał w praniu i musiał pożyczyć od Adrienne...big_grin big_grinbig_grin
                                                • abbey_girl Re: Green Day 3. 19.12.11, 21:00
                                                  No tak mi się właśnie wydawało....wolałabym jakby pożyczył od Mike'a jak tutaj.
                                                  • bella1318 Re: Green Day 3. 19.12.11, 21:05
                                                    Hahah xd że tak go nazwę "stary ćpun"...big_grin xd Normalnie do swojej szafy trafić nie może...big_grin big_grinbig_grinbig_grin
                                                  • abbey_girl Re: Green Day 3. 19.12.11, 21:17
                                                    Nie przesadzaj z tym "stary", strasznie mnie to dołuje.

Ale na tamtym zdjęciu wygląda świetnie....kupcie mi takiego.
                                                  • bella1318 Re: Green Day 3. 19.12.11, 21:21
                                                    Nie chodzi mi o to że jest stary tylko jest doświadczony w ćpaniu~~długo ćpa.....przynajmniej tak wygląda.big_grinbig_grinbig_grin
                                                  • abbey_girl Re: Green Day 3. 19.12.11, 21:24
                                                    Ale i tak mnie to dobija ^^ Jak to ja WN,PiP/J/Z Rebel.
                                                  • lace Re: Green Day 3. 19.12.11, 22:06
                                                    Jej już 3 forum piwo

Ta zauważyłyście, że GD ma jakieś upodobanie do damskich ciuchów? Jeszcze chyba tylko Mike'a w sukience nie widziałam. A co do tej płyty nowej On the radio (tak to się zwało co nie?) to jak wcześniej wspomniała @belka to albo to jakieś suprise albo są w proszku z nową płytą i chcą to jakoś ukryć wydając to On the Radio.
                                                  • abbey_girl Re: Green Day 3. 20.12.11, 07:25
                                                    Adie, dziękuję za wyzwanie na dziś : znaleźć Mike'a w sukience, ja też nie kojarzę go w takim zestawie ^^

piwopiwopiwopiwo
                                                  • niemampomyslu Re: Green Day 3. 20.12.11, 07:40
                                                    a ja znowu nie ogarniam tych podpisów ;p
                                                    bo Mike jest jedynym w miarę normalnym człowiekiem w tym zespole.
                                                    ja już na nic nie czekam, bo i tak sie nie doczekam, niech spadają.
                                                  • bella1318 Re: Green Day 3. 20.12.11, 08:24
                                                    Kolejna pesymistka na forum....big_grin

A widziałyście to? Mi sie podoba chociaż wole jak BJ śpiewa...ale jak zwykle gitara jest zarąbista i wgl.. i widziałyście ten artykuł na GDA?
                                                    To znaczy że płyta już jest czyli nie będzie im przeszkadzać The Boo nad robota nowej GD..tak sie mi zdaje...Prawde powiedziawszy z chęcią bym kupiła sama jedną płyte The Boo...Musze popatrzeć czy jest na internecie i np. w Stanach wujek by mi zamówił i wysłał poczta...big_grin big_grinbig_grin

@Rebel nie będzie mnie dzisiaj ok 13...jade do alergologa j i będę miała (jak co tydzień) wbijaną ogromną strzykawkę z czymś...shock Będę troche wcześniej..Jbc na cb czekam big_grin
                                                  • bella1318 Re: Green Day 3. 20.12.11, 08:25
                                                    I jeszcze przeczytałam to:" I am happy to say that if you are in the Oakland, California area you might be able to get your hands on a copy. " I sie rozryczałam dlaczego nie ma mnie w tej cholernej Kaliforni!! crycrycrycrycry
                                                  • abbey_girl Re: Green Day 3. 20.12.11, 09:41
                                                    Frankie : WNPiP/J/Z Rebel -> wiecznie niezadowolona, pesymistyczna i pojebana/jebnięta/zwariowana Rebel (nie mogłyśmy z Belką zdecydować o ostatnim, nie pasowało jej pojebana/jebnięta)

Mike jest rzeczywiście najnormalniejszy, ale poszukam, może coś znajdę. Chyba, że znowu od zdjęć trafię na YT i przez godzinę albo dłużej będę słuchała jego śmiechu ^^

Ja chyba na razie przestanę wchodzić na gd.com i GDA, bo dobija mnie to całe The Boo, a właśnie...Przepraszam Belka, ukradłam Ci link
                                                  • abbey_girl *le facepalm* 20.12.11, 09:44
                                                    Nie wiem co znowu się dzieje z kotem, ale posty Belki wyświetliły mi się dopiero jak dodałam swój. Super....sorry, za spam.
                                                  • bella1318 Re: *le facepalm* 20.12.11, 11:18
                                                    Haha spoko.big_grin A mis ei The Boo podoba jak zwykle jestem jebnięta i mam zupełnie inne poglądy niż wy...big_grin juz sie przyzwyczaiłaam...big_grinbig_grinbig_grin

I wgl mam śnieg za oknem! Mój pies który zawsze jest czarny teraz jest biały...big_grin xd Zapowiadają sie naprawde miłe święta jeśli śnieg nie stopnieje i tata wyjdzie ze szpitala...choinkachoinkachoinka Ja chce piątek! Bede piekła babeczki i wbijała goździki w pomarańcze..sercesercesercechoinkachoinka
                                                  • niemampomyslu *le mega mega MEGA facepalm* 20.12.11, 14:56
                                                    wytrzymałam parę sekund jej "śpiewu", jak na mnie to i tak nieźle. talent na miarę panny Black ^^
                                                    daj trochę tego śniegu, u mnie słońce razi i k*rwicy można dostać.
                                                    też chcę piątek.
                                                    Wy wszystkie siedzicie w domach?
                                                  • abbey_girl Re: *le mega mega MEGA facepalm* 20.12.11, 15:07
                                                    Ja się nie będę wypowiadać na temat The Boo. Przynajmniej na razie.
                                                    Siedzę w domu, bo dowiedziałam się dzisiaj, że mam zapalenie oskrzeli (trzeci rok z rzędu^^).
                                                  • niemampomyslu Re: *le mega mega MEGA facepalm* 20.12.11, 15:10
                                                    biedactwo :< wracaj do zdrowia.
                                                    ten zespół to jeden z najdurniejszych wymysłów BJ'a.
                                                  • abbey_girl Re: *le mega mega MEGA facepalm* 20.12.11, 15:18
                                                    Dzięki kiss

Rodzinny zespół ? Kojarzy mi się to z taką amerykańską rodzinką, w paskudnych sweterkach i spodniach pod pachy, która gra w domu starców. Wiem, że to nie ma sensu, ale widziałam coś podobnego w jakimś filmie.
                                                  • niemampomyslu Re: *le mega mega MEGA facepalm* 20.12.11, 15:21
                                                    mi od wczoraj 'rodzinny zespół' kojarzy się z 39-latkiem, któremu padło na mózg. ^^
                                                  • abbey_girl Re: *le mega mega MEGA facepalm* 20.12.11, 15:25
                                                    Kryzys wieku średniego czy jakoś tak ? Jedni kupują drogie samochody, drudzy bawią się w rodzinne zespoły....
                                                  • niemampomyslu Re: *le mega mega MEGA facepalm* 20.12.11, 15:28
                                                    ... całują się z Gagami i chodzą nieuczesani.
                                                  • abbey_girl Re: *le mega mega MEGA facepalm* 20.12.11, 15:30
                                                    Tatuś zabrał rodzinkę na lody...urocze^^
                                                  • niemampomyslu Re: *le ultraextramegawyk*rwisty facepalm* 20.12.11, 15:34
                                                    parę lat temu był jednym z najzajebistszych facetów na świecie, a teraz? żałosny się zrobił.
                                                  • abbey_girl Re: *le ultraextramegawyk*rwisty facepalm* 20.12.11, 15:38
                                                    Nie wiem czy żałosny, ale skoro tak uważasz ^^ Niech sobie chodzi z rodziną na lody, na spacerki, do kościoła czy gdzie tam chce, ale niech nie zapomina za co go kochamy.
                                                  • abbey_girl Re: *le ultraextramegawyk*rwisty facepalm* 20.12.11, 15:53
                                                    Cicho strasznie...albo to ja jestem głucha.
                                                  • lace Re: *le ultraextramegawyk*rwisty facepalm* 20.12.11, 16:17
                                                    BJ i Amerykanów nikt nie zrozumie. Co do The Boo. Nie jest źle. Co prawda Adrienne nie jest Adele, ale aż tak zły wokal nie jest. Nie fałszuje wink
                                                  • funny39 Re: *le ultraextramegawyk*rwisty facepalm* 20.12.11, 16:53
                                                    No przed chwilą Rebel mnie uświadomiła , że mamy 3 edycje forum. trochę spóźnione ale piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo

a co do The Boo to mnie się ten pomysł nie podoba , BJ jest zaje.... ale teraz nie wiem co mu odbiło... I wgle chce mi się śmiać z tego zdjęcia z lodami . Adrienne mnie śmieszy..
                                                  • abbey_girl Re: *le ultraextramegawyk*rwisty facepalm* 20.12.11, 16:56
                                                    Ernie trochę zaspała ^^

Muszę wreszcie wziąć za szukanie Mike'a, bo coś się zebrać nie mogłam.
                                                  • funny39 Re: *le ultraextramegawyk*rwisty facepalm* 20.12.11, 17:06
                                                    a i widze , że były jakieś posty o świętach więc wtrące moje skromne zdanie , że NIE lubie świąt.. no i to chyba tyle..
                                                  • lace Re: *le ultraextramegawyk*rwisty facepalm* 20.12.11, 17:21
                                                    @ Rebel. Wow nigdy nie sądziłam, że zainspiruje kogos tongue_out Nawet jeśli chodzi o zwykłe szukanie zdjęcia.

@Ernie ktoś mnie wreszcie popiera. Też nie lubię świąt.
                                                  • funny39 Re: *le ultraextramegawyk*rwisty facepalm* 20.12.11, 17:31
                                                    ernie yeah !! nie jestem sama !!!
                                                  • abbey_girl Re: *le ultraextramegawyk*rwisty facepalm* 20.12.11, 17:34
                                                    Weź wpisz coś w Google....jeb
                                                  • lace Re: *le ultraextramegawyk*rwisty facepalm* 20.12.11, 17:49
                                                    Hahah też kiedyś na to wpadłam. Tam jest chyba jeszcze BJ i Trej big_grin
                                                  • abbey_girl Re: *le ultraextramegawyk*rwisty facepalm* 20.12.11, 17:52
                                                    BJ nie mogę znaleźć, Treja przed chwilą widziałam...dobra szukam dalej, mam nadzieję, że więcej z krzesła nie spadnę.
                                                  • lace Re: *le ultraextramegawyk*rwisty facepalm* 20.12.11, 17:59
                                                    Ale dobra nie obrażam tej strony. Jak byłam młodsza to grałam w te ubierankii tongue_out
                                                  • abbey_girl Re: *le ultraextramegawyk*rwisty facepalm* 20.12.11, 18:03
                                                    Wiesz Adie, ja też (Frankie nie bij^^), tylko perspektywa możliwości ubrania Mike'a i Treja mnie rozwala cool
                                                  • abbey_girl Re: *le ultraextramegawyk*rwisty facepalm* 20.12.11, 18:08
                                                    Poddaje się na dzisiaj, nie wytrzymam ze sobą, jeśli jeszcze raz nazwę jakieś zdjęcie "słodkim" bądź "cudnym". A w jednym to się wgle zakochałam. Spróbuję jutro, ale on jest chyba zbyt normalny na kiecki ^^
                                                  • lace Re: *le ultraextramegawyk*rwisty facepalm* 20.12.11, 18:26
                                                    Yhy już uwierzę, że on normalny. Taaa pewnie takiego przed kamerami udaje.
                                                    Słuchałam sobie piosenek i mi Longview od tyłu wyskakuje tongue_out
                                                  • abbey_girl Re: *le ultraextramegawyk*rwisty facepalm* 20.12.11, 18:29
                                                    Od razu mi się skojarzyło ze Stairway to heaven i satanistycznymi przekazami ^^
                                                  • lace Re: *le ultraextramegawyk*rwisty facepalm* 20.12.11, 18:31
                                                    Uhu tylko nic nie mówcie Natankowi. A tak na poważnie GD w ogóle nie pasuje na satanistów tongue_out
                                                  • bella1318 Re: *le ultraextramegawyk*rwisty facepalm* 20.12.11, 20:39
                                                    Tak więc mi kurde jak zwykle sie wszystko podoba..,nigdy bym nie napisała że BJ ejst żałosny itp..Tak więc nie pasuje do was...scianascianasciana Jak zwykle kurna mój mózg pracuje inaczej...sciana
                                                  • niemampomyslu Re: *le ultraextramegawyk*rwisty facepalm* 21.12.11, 07:38
                                                    wyraźnie słyszę SIATAŃSKI przekaz, ale ja już chyba nadaję się do leczenia, wszystko przez Natanka.
                                                    @Belka ale to jest zdanie wk*rwiającej, wiecznie niezadowolonej Frankie, więc się nim nie przejmuj. poza tym, nie każdy na forum musi myśleć tak samo chyba byśmy tu padły z nudów. ^^
                                                    kiedyś byłam jeszcze głupsza niż teraz i też grałam w Stardolla, to jest zryte :3
                                                  • abbey_girl Re: *le ultraextramegawyk*rwisty facepalm* 21.12.11, 07:53
                                                    Belce trzeba było to tłumaczyć przez pół godziny, może od ciebie dotrze.

Dali nowe zdjęcia, kradnę BJ koszulkę,
                                                  • niemampomyslu Re: *le ultraextramegawyk*rwisty facepalm* 21.12.11, 07:55
                                                    a ja Majkelowi.
                                                    w ogóle ostatnio to chyba lubię go najbardziej z całego zespołu.
                                                  • abbey_girl Re: *le ultraextramegawyk*rwisty facepalm* 21.12.11, 08:00
                                                    Jeśli chodzi o Majkel i jego ciuchy to w sumie połowę szafy bym mu zabrała, szczególnie po wczorajszym szukaniu zdjęcia w sukience. I tylko przy Majku nie denerwują mnie zdjęcia z Brittney, oni po prostu do siebie pasują (znowu powraca nazywanie zdjęć "słodkimi", co się ze mną dzieje ?).
                                                  • abbey_girl Re: *le ultraextramegawyk*rwisty facepalm* 21.12.11, 08:01
                                                    *Majkela, nie mogę wyrzucić klawiatury bo mam laptopa, ale mogę jej pogrozić angry
                                                  • niemampomyslu Re: *le ultraextramegawyk*rwisty facepalm* 21.12.11, 08:07
                                                    ona jest świetna <3 Dena też ujdzie.
                                                    mogę pomóc w szukaniu?
                                                  • abbey_girl Re: *le ultraextramegawyk*rwisty facepalm* 21.12.11, 08:15
                                                    Może dla ciebie Dena ujdzie, dla mnie zdecydowanie i definitywnie nie.

Możesz, na razie nic nie znalazłam, znaczy oprócz zdjęć, które po prostu kocham serce
                                                  • niemampomyslu Re: *le ultraextramegawyk*rwisty facepalm* 21.12.11, 08:20
                                                    wrzucisz jakieś? *le słit oczęta*
                                                    może to dlatego, że przestałam jarać się Trejem. tylko ciągle mnie zastanawia, czy on z pochodzenia jest Niemcem. nie mogę spać po nocach ;c
                                                  • abbey_girl Re: *le ultraextramegawyk*rwisty facepalm* 21.12.11, 08:23
                                                    "może to dlatego, że przestałam jarać się Trejem" - a ja kurde wręcz przeciwnie. Nie sądzę, żeby był Niemcem, kiedyś to analizowałam, ale nie pamiętam co mi wyszło. Musze jeszcze raz sprawdzić.

Wrzucę, jak ogarnę co ja tam nawrzucałam ^^ Mam tyle rzeczy w ulubionych, że sama się gubię.
                                                  • niemampomyslu Re: *le ultraextramegawyk*rwisty facepalm* 21.12.11, 08:27
                                                    ja ciągle nie mogę pozbierać się po tym, jak powiedział coś po niemcku, chyba wiesz, jak ja kocham ten język...
                                                    słit focia
                                                    słit focia

mama BJ'a ma około 80 lat, nie? fajnie wygląda, jak na swój wiek.
                                                  • abbey_girl Re: *le ultraextramegawyk*rwisty facepalm* 21.12.11, 08:31
                                                    Ja też, a to dlatego, że ja kocham ten język, nie tak jak ty ^^

Słit focie są cudne. Natchnęło mnie na avatar z Majkiem, muszę czegoś poszukać.

Możliwe, że ok. 80, skoro BJ jest najmłodszy (dobrze mówię ? najmłodszy ? czy z kimś innym mi się pomieszało ?)
                                                  • niemampomyslu Re: *le ultraextramegawyk*rwisty facepalm* 21.12.11, 08:34
                                                    tak jest, a ona jest od niego starsza o 40 lat, jeśli się nie mylę. wygląda na 60.
                                                    niezła jesteś ^^
                                                  • abbey_girl Re: *le ultraextramegawyk*rwisty facepalm* 21.12.11, 08:37
                                                    Uuu WNPiP Rebel - > hardcore ^^

Teraz są już cztery.
                                                  • niemampomyslu Re: *le ultraextramegawyk*rwisty facepalm* 21.12.11, 08:39
                                                    nie będę słuchać, moje uszy źle znoszą "śpiew" Adrianki big_grin
                                                    ŚNIEG PADA KUŹWA! <3
                                                  • abbey_girl Re: *le ultraextramegawyk*rwisty facepalm* 21.12.11, 08:43
                                                    Mi się na razie nie chce, ale pewnie posłucham.

A u mnie nie. Ale i tak będę miała białe święta, chyba że się nie utrzyma (tfu tfu).
                                                  • abbey_girl Re: *le ultraextramegawyk*rwisty facepalm* 21.12.11, 10:50
                                                    Dobra cofam brak śniegu. Napie*dala jak głupi serce
                                                    Która była tak miła i mi go przesłała ?
                                                  • funny39 Re: *le ultraextramegawyk*rwisty facepalm* 21.12.11, 15:31
                                                    Ja najbardziej lubię żonę Majka.. jest spoko.. najlepsza ze wszystkich. big_grin
                                                  • bella1318 Re: *le ultraextramegawyk*rwisty facepalm* 21.12.11, 20:47
                                                    Tak więc Rebel....;d To byłam ja I'm sorry...big_grin przesłałam ci go a i tak u mnie pada i pada...big_grin

BJ bez eyelinera to już nie BJ...big_grin Taki troche tego...Poza tym to z tymi cyframi nie ogarniam o co wam chodzi ale chyba słyszałyście już anegdote o moim mózgu niee? xd Tak więc już wiecie....big_grin xd

Ja kocham wszystkie : Żone Majka i Bidżoła ale też do Deny nie moge sie przekonać...big_grin Może dlatego jest dalej narzeczoną Treja...:d xd

Wgl juz święta i wgl...I wiecie jak was kocham? serceserceserceserce

Ej kurcze niech GD wydaje tą kochaną (byłam u spowiedzi) płytę bo chce pójść na koncert i was spotkać...big_grin big_grinbig_grin

Piwo? piwopiwopiwopiwopiwo

a tak wgl to chce taką koszulke jak BJ!
                                                    scianasciana
                                                  • abbey_girl Re: *le ultraextramegawyk*rwisty facepalm* 21.12.11, 20:53
                                                    Belka : Ooo nie kochanie, koszulka BJ jest moja ^^ Albo będziemy miały takie same smile
                                                    A i dziękuję za śnieg kiss

piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
                                                  • jessicakaulitz Re: *le ultraextramegawyk*rwisty facepalm* 21.12.11, 22:05
                                                    Siema, chyba przez ten okropny tydzień w szkole przegapiłam trzecią edycję forum. Nie lubię trójki, ale miejmy nadzieję, że ta będzie szczęśliwa ; )
                                                    Adie, Ernie, czemu nie lubicie świąt? Nie chodzi się do szkoły, dostaje prezenty, lecą faje filmy w telewizji, wszystko jest tak zarąbiście ozdobione i oświetlone, galerie handlowe wyglądają cudnie ( nie wiem czy któraś z was była w Douglasie, ale tam wystrój jest bajeczny) no i jest świetna atmosfera. Aha, no i jeszcze jest dużo pysznego jedzenia. Czego chcieć więcej?

Nie jestem pewna, czy się wypowiadałam, co do GD i ich rodzinnego zespołu.
                                                    Każdy zespół przeżywa czasem kryzys, ale bez jaj, co to za pomysł? Czyżby BJ'owi znudziło się bycie rockmanem? Poza tym, różne rzeczy się wymyśla, Th wymyślili Best Of po 5 latach kariery, ale o czymś tak głupim jak założenie rodzinnego zespołu jeszcze nie słyszałam. Na płytę mogę poczekać, ale skoro każą nam czekać tak długo, to ta płyta musi być wyjebana w kosmos.
                                                  • lace Re: *le ultraextramegawyk*rwisty facepalm* 21.12.11, 22:44
                                                    Śnieg! Śnieg! Śnieg! kocham śnieg

Ja już przestałam liczyć ile zespołów ma BJ tongue_out

@Dena nie lubię po prostu świąt, ta cała atmosfera mnie nie powala. Nie czuje tej magii. Po za tym to udawanie przez wszystkich miłych itd. Nie kupuje tego smile Oczywiście fajnie, że jest wolne. I to chyba tyle.

@Belka też byłam u spowiedzi dziś tongue_out

Dobra chyba wszystko napisałam co chciałam.
                                                  • niemampomyslu Re: *le ultraextramegawyk*rwisty facepalm* 22.12.11, 07:24
                                                    @Dena dzisiaj może zajrzę ^^
                                                    wszystkie dziewczyny fajne, tylko ta Adrianka. pf.
                                                    za pół godziny idę na wigilię klasową, na pewno będzie ciekawie c;
                                                  • abbey_girl Re: *le ultraextramegawyk*rwisty facepalm* 22.12.11, 10:37
                                                    A ja co do świąt się nie zgodzę. Sztuczna uprzejmość jest przez cały rok, lubię świąteczne zakupy (ogólnie kocham zakupy więc te również), świecidełka i ozdoby mi nie przeszkadzają, nie przepadam jedynie za obżeraniem się tongue_out
                                                    No i zazdroszczę wam w tym roku, bo siedzę w domu przez głupie zapalenie oskrzeli (na które powinnam chorować w styczniu) , prezentów nie kupuję i nie zobaczę tych słit w kit światełek i pierdół w sklepach angry
                                                  • niemampomyslu Re: *le ultraextramegawyk*rwisty facepalm* 22.12.11, 12:13
                                                    jak spotkam jakieś światełka to im powiem, żeby o Tobie pamiętały.
                                                    ale dzisiaj jest zajebisty dzień <3 i nawet nie mam powodów do wkurzania się na Bidzioła!
                                                  • bella1318 Hepi holidej ..:D 22.12.11, 17:10
                                                    Ja wgl nie ogarniam siebie..Jak przyszłam do szkoły to koledzy z klasy mnie wkurzyli i miałam ochote ich zabić a pare godz. później wyściskałam ,wycałowałam i wyprzytulałam ich życząc im wesołych świąt...big_grin xd Ale zawarłam z nimi rozejm..big_grin
                                                    I wgl nie moge sie doczekać jutra..! Ahhh...babeczki i to wszystko inne...serceserceserce A i stwierdziłam że za bardzo kocham moich kumpli i kumpele z klasy żeby sie z nimi rozstać na koniec roku..Taa....Jestem dziwna..big_grin xd

I dzisiaj padał śnieg i wystawiłam język i chciałam go jeść na przystanku...ludzie sie na mnie dziwnie gapili ale co tam...big_grin xd LOL

A tak wgl to Mery Kristmas..big_grin

Pogadajmy może o wigilii? Jakie są u was tradycjee? Tylko nie mówcie nic o prezentach bo już umieram z niecierpliwości co dostane...big_grin xd prezentprezent

Jutro budze sie z myślą że nie musze isć do szkoły.!! Yupi!big_grinbig_grinbig_grin
                                                  • lace Re: Hepi holidej ..:D 22.12.11, 19:31
                                                    O tak jutro nie trzeba iść do szkoły. Yes, yes, yes

U mnie nie ma jakiś specjalnych zwyczaju. Zostawia się jedno wolne miejsce, wiem ze są dwa rodzaje zup. Barszcz z uszkami i rybna. Ja mam barszcz. No i u mnie zawsze prezenty przynosiła Gwiazdka wink
                                                  • jessicakaulitz Re: Hepi holidej ..:D 22.12.11, 22:01
                                                    U mnie też jest raczej tradycyjnie, prezenty pod choinką, kilka dań (nigdy nie ma dwunastu), jedno nakrycie dla niespodziewanego gościa. Boję się jedynie jutra, bo zacznie się mania robienia ciast przez moją mamę, a robienie ciast przez moją mamę = pomaganie mamie w robieniu ciast = katastrofa kuchenna. Dzisiejszy dzień był spoko, ale tak naprawdę umiliło mi go to: www.youtube.com/watch?v=v9ZVIAbDr_w&ob=av2n
                                                    tak strasznie długo czekałam, odliczałam dni i wiem, że było na co czekać serce
                                                    No i kocham ten tekst. Niby jest normalny, a ja nie lubię tekstów o miłości, ale ten mi się jakoś podoba. W końcu mogę czekać na jakąś płytę, ostatnio słucham takich staroci, że aż mi tego brakowało ; )
                                                  • funny39 Re: Hepi holidej ..:D 23.12.11, 11:55
                                                    Ja tam nie dostaje prezentów , ani pod choinkę . ani na mikołaja.
                                                    Ja uwielbiam groch z kompotem , barszcz z uszkami i makaron ze śliwkami.
                                                  • bella1318 Re: Hepi holidej ..:D 23.12.11, 12:21
                                                    Hah..u mnie wgl ejst dziko..big_grin Najpierw każdy dostaje łyżkę i jest tylko 2 garnki( z potrawami) na stół...I po tym jak sie dzielimy opłatkiem każdy siada przy stole i ktoś przynosi jakąś potrawe to się na nią rzucamy i jemy ( mam jakieś 12 kuzynów i kuzynek przy stole więc jest zajebiście) a potem są tylko takie ścieżki do każdego...big_grin Jeszcze u nas zawsze jest 12 potraw i potem kompot z suszek(który jakimś cudem daje rade wypić..) I jak na przykład jest kapusta z grochem to mówimy"mieli sie kapusta ,mieli" i po tym każdy czochra każdemu włosy.(po tym nie masz już fryzury)...xd Z potraw ja uwielbiam kutie i barszcz z uszkami..big_grinbig_grin a potem oczywiscie są prezenty.. Ja chodze na 2 wigilie na tej 1 jest zawsze zwyczajnie dość.<3 Dzięki tym 2 wigiliom dostaje 2 prezenty FUCK YEAH! w tym roku bd coś odjechanego mam nadzieje..big_grin
                                                    A jak ejst u was?

I wgl już upiekłam babeczki i placek.big_grin więc mam dzisiaj chwile czasu.big_grinbig_grin
                                                  • niemampomyslu Re: Hepi holidej ..:D 23.12.11, 14:00
                                                    tradycje...? przez połowę wigilii Frankie się cholernie nudzi, poza tym-nic specjalnego.
                                                    u mnie z Grindeizmem nie jest tragicznie, parę osób wie, że ich uwielbiam, chyba wszyscy z nich ich kojarzą, wielkich fanów raczej nie ma, w każdym razie ja nic o tym nie wiem.

wesołych świąt, zajebistych prezentów i czego tam sobie wymyślicie, Franio będzie pewnie dopiero za parę dni, bo wyjazdy ^^
                                                  • bella1318 Re: Hepi holidej ..:D 23.12.11, 16:10
                                                    Wszyscy wyjeżdżają? zostaaanee sama? crycrycry

A tak wgl to ZIELONYCH ŚWIĄT życze wam wyszstkim!choinkachoinkachoinka
                                                  • lace Re: Hepi holidej ..:D 23.12.11, 19:10
                                                    Ja nie wyjeżdżam. Znaczy może w drugi dzień świąt... ale może...
                                                    Hah dziś piekłam sernik. Byłam sklepie kupić polewę i jej nie starczyło to musiałam dorobić sama i teraz ten sernik ma dwa rodzaje polew tongue_out Uhu Kocham piec ciasta big_grin
                                                  • funny39 Re: Hepi holidej ..:D 23.12.11, 19:30
                                                    ja też nigdzie nie jadę. jutro po wigili na kompie do późna.
                                                  • bella1318 Re: Hepi holidej ..:D 23.12.11, 19:55
                                                    Fajowsko..Ja tez bedę juro po wigilii..ale nie wiem o której..big_grin xd
                                                  • jessicakaulitz Re: Hepi holidej ..:D 23.12.11, 20:36
                                                    Ja tez nigdzie nie jadę. Po wigilii mieliśmy w planach odwiedzić dziadków, ale plany się pokrzyżowały, bo dziadek trafił dziś późnym popołudniem do szpitala i jego życie wisi na włosku. Tata jest załamany, nigdy nie widziałam go w takim stanie, ale to normalne, w końcu to jego ojciec. Ogólnie wszyscy się martwimy i modlimy, żeby dziadek przeżył. Jeśli tak się nie stanie, to będą najgorsze święta wszech czasów.
                                                    Ja zazwyczaj wiem co dostanę pod choinkę, bo sama to wybieram, nie ufam na tyle gustowi moich rodziców ; )
                                                  • funny39 Re: Hepi holidej ..:D 24.12.11, 12:37
                                                    ojojoj .. współczuję dziadka ..
                                                  • bella1318 Re: Hepi holidej ..:D 24.12.11, 19:58
                                                    Wiem co czujesz...niedawno mój tata bł w podobnym stanie...Też praktycznie cały czas sie martwiłam i prawie nie spałam...Teraz jest już lepiej i nawet wyszedł na przepustke na świeta ( chociaż dalej ma jakieś rury z woreczka żółciowego przeciągnięte na zewnątrz itp.) ale jest już dobrze..Mam nadzieje że z twoim dziadziem tez bedzie dobrze serceserce

A jak tam po wigilii? też sie tak najadłyście? Ja nie czuje brzucha..xd Ale było super! xd I dostałam moje wymarzone Conversy z flagą USA pod choinke i portfel serceserceserceserce A wy co dostałyście?prezentprezent
                                                  • bella1318 Pijemy, mamy 100! 24.12.11, 19:59
                                                    Wee! Pierwsza 100 w 3 forum! niezłe jesteśmy!
                                                    Pijemy!! piwopiwopiwopiwopiwopiwo
                                                  • lace Re: Hepi holidej ..:D 24.12.11, 20:02
                                                    Strasznie przykro mi z powody twojego dziadka @Dena oraz z powodu twojego ojca @Belka. Mam nadzieję, że szybko wrócą do zdrowia.

Życzę wam aby wasze najskrytsze marzenia się spełniły oraz spotkania Green Day'a.

Ja dostałam od rodziców mój wymarzony zestaw do Decoupage, a od przyjaciółek. Pingwina-gniotka tongue_out bransoletkę i ciasteczka wink
                                                  • jessicakaulitz Re: Hepi holidej ..:D 24.12.11, 20:15
                                                    Och, już po wszystkim. Dziadek nie żyje. Ale i tak dożył pięknego wieku. Operacja się nie udała. Współczuję tacie, bo to on z nas wszystkich był najbardziej z dziadkiem związany, w końcu był jego synem. My odwiedzaliśmy go nieco rzadziej. Brakuje mu dziadka, widzę to. Dzisiaj na wigilii dziadek ( ten drugi, od strony mamy), przygotowywał nakrycie dla niespodziewanego gościa i powiedział, że może przyjdzie Andrzej albo Tadek. (Andrzej to brat mojej mamy, syn dziadka, utopił się kiedy moja mama była nastolatką, a Tadek to dziadek, który umarł). I tata był bliski płaczu, aż wyszedł do łazienki. Pojechali już załatwiać wszystko z pogrzebem, będzie w czwartek.

Na wigilii też się obżarłam, pierwszy raz w życiu zjadłam rybę ;d No i dostałam bluzkę, która strasznie mi się podobała, z flaga Wielkiej Brytanii, perfumy, Słodycze i kapcie ;d Jeszcze w drugi dzień świąt przyjeżdża ciotka, ona zawsze kupuje świetne prezenty ^^
                                                  • lace Re: Hepi holidej ..:D 24.12.11, 20:18
                                                    Tak mi przykro. Ale skoro...tak jak napisałaś przeżył długo to tylko mu pozazdrościć długiego życia wink
                                                  • bella1318 Re: Hepi holidej ..:D 24.12.11, 20:20
                                                    oooo... serceserceserceserce Fajooowskoo serceserceserce

Też wam życze aby spełniły sie wasze marzenia=spotkanie GD ( przynajmniej u mnie..) i i wgl...

Dzisiaj przy stole z kuzynką było coś takiego jak już nie mogłyśmy9ona dawniej kochała GD..teraz jej przeszło i go tylko lubi) jemy kawałek ryby i tak: "Pierwsza łyżka Za Bidżoła" "Druga za Treja" "Trzecia za Majka" "i czwarta za ich wszystkich i ich rodziny.." xd LOL
                                                  • funny39 Re: Hepi holidej ..:D 25.12.11, 13:04
                                                    Denuś poraz drugi ci współczuje.
                                                  • bella1318 Re: Hepi holidej ..:D 25.12.11, 16:39
                                                    Nie wiem dlaczego ale czasem nie wyświetlają mi się wiadomości..na przykłąd dzisiaj zobaczyłam twoją wiadomość Dena...Strasznie mi przykro..Ale nie martw sie jesteśmy z tobą...kisskiss
                                                  • funny39 Re: Hepi holidej ..:D 26.12.11, 12:37
                                                    narysowałam Treja. jest w moich zdj. na kotku. ;d
                                                  • bella1318 Re: Hepi holidej ..:D 26.12.11, 13:42
                                                    uuuuu..Soo Sweeet! Jakby to moja mama powiedziała:"słitaśnee" xd

Jak tam drugi dzień świąt moje kochane?serceserce
                                                  • funny39 Re: Hepi holidej ..:D 26.12.11, 15:51
                                                    też do dupy..
                                                  • lace Re: Hepi holidej ..:D 26.12.11, 17:20
                                                    Nuuudny, ale w czwartek może pojadę na lodowisko big_grin
                                                  • funny39 Re: Hepi holidej ..:D 26.12.11, 17:53
                                                    ooo fajnie ;d ja mam zamiar jutro iść do koleżanek i będziemy oglądać filmy.
                                                  • bella1318 Re: Hepi holidej ..:D 26.12.11, 22:25
                                                    uu....Ale wam db..ja jutro od 10 jestem u lekarza( znowu głupie odczulanie=kolejna strzykawka w ręce...bleee!) potem o 13 u dentysty..Ómieram!
                                                    Dopiero potem o 19 ide na lekcje gitary.big_grin i z Kacprem-moim nauczycielem wynegocjowałam że on nauczy mnie jakiejś piosenki GD jeśli zagram mu idealnie z nut jakąś tam..big_grin xd myślę że dam rade....big_grin big_grinbig_grinbig_grinbig_grin

Koocham was!! serceserceserce

Jakie macie plany na Sylwestra?

wiecie ze na kocie można głosować na najlepsiejszy zespół i jest tam GD? Than you God! kisskisskiss
                                                  • funny39 Re: Hepi holidej ..:D 27.12.11, 10:52
                                                    ja zagłosowałam i nie moge jeszcze raz crying( a co do sylwestra to spędzam go przed kompem .. na kocie i fb , słuchając GD i Offspringa.. a wyy ??
                                                  • abbey_girl Re: Hepi holidej ..:D 27.12.11, 11:02
                                                    Dobry kochane smile Nawet wam niedobra Rebel życzeń nie złożyła. Przepraszam, ale nie mogłam się zebrać do napisania postu, myślałam że rano zdążę, ale nie wyszło. Dobra już się nie tłumaczę, bo żałosna jestem ^^

Bardzo mi przykro Dena sad

Ja na sylwestra pewnie siedzę w domu, ale zorientowałam się, że wbrew pozorom większość moich znajomych tak skończy i mam na to zlew.
                                                  • niemampomyslu Re: Hepi holidej ..:D 27.12.11, 12:09
                                                    @Dena współczuję :c pierwszy raz słyszałam o Twoim dziadku, a mało co się nie poryczałam.
                                                    Rebel, tęskniłam <3
                                                  • lace Re: Hepi holidej ..:D 27.12.11, 13:11
                                                    Sylwester? Idę do koleżanki. Taka mała babska imprezka będzie tongue_out
                                                  • niemampomyslu Re: Hepi holidej ..:D 27.12.11, 13:18
                                                    ja miałam iść, ale raczej nie wypali. będę siedzieć w domu, zajebiście.
                                                  • bella1318 Re: Hepi holidej ..:D 27.12.11, 16:32
                                                    Don't worry...ja pewnie tez bd siedzieć w domu..miałam jechać z kumpelami do Poznania nawet rodzice sie zgodzili ale nie bardzo chce jechać tak daleko..do tego taka jest w szpitalu..wole byc w domu...może przyjaciółka wpadnie i tyle...big_grin xd
                                                  • bella1318 Re: Hepi holidej ..:D 27.12.11, 16:56
                                                    jaka "taka"? "tata" cioto...:d xd Co za lewa klawiatura!scianascianasciana
                                                  • niemampomyslu Re: Hepi holidej ..:D 28.12.11, 12:02
                                                    też bym chętnie pojechała do Poznania (:
                                                    nigdy więcej nie biorę do ręki telefonu po 22, zawsze kończy się tak, że do 1 w nocy oglądam ukryty polski, japońskie piosenki, hitchin' a ride, najśmieszniejsze momenty Zielonych, śmiejącego się Mike'a i zdjęcia z jego ślubu.
                                                    słyszałam, że rozwiódł się z Brittney (Brittany?), ale nie wiem, czy w to wierzyć. jeszcze bardziej rozwaliła mnie plotka, że jego dzieci są Treja, omg.
                                                  • niemampomyslu Re: Hepi holidej ..:D 28.12.11, 12:46
                                                    wchodzę na kwejka i od razu zaciesz : D
                                                    https://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2011/12/6ff8b2bddcdb852d057593a3798292e0.jpeg?1324142101
                                                  • lace Re: Hepi holidej ..:D 28.12.11, 13:14
                                                    Taaaa plotki są cudowne...A na oświadczenia chłopaków nie ma co liczyć. Ich raczej pieprzy co kto o nich mówi. A kwejk... prawdziwy.
                                                  • niemampomyslu Re: Hepi holidej ..:D 28.12.11, 14:03
                                                    tak jak większość rzeczy, które mówi BJ.
                                                    1.24, lol.
                                                  • funny39 Re: Hepi holidej ..:D 28.12.11, 15:46
                                                    oo tak. uwielbiam ten filmik , a zwłaszcza ''magic'' BJ i jego późniejsze słowa.. tongue_out
                                                  • niemampomyslu Re: Hepi holidej ..:D 28.12.11, 18:22
                                                    i to o Lambercie, i minę pana D., jak przyjadą do Wrocławia, też mają tak zrobić.
                                                  • funny39 Re: Hepi holidej ..:D 28.12.11, 18:41
                                                    ja znalazłam bardzo ciekawe zdjęcia... [...] które mam zamiar dodać.. może mnie nie zablokują..
                                                  • niemampomyslu Re: Hepi holidej ..:D 28.12.11, 19:34
                                                    dodaj *le słodkie oczęta*
                                                    Frankie lubi zdjęcia, za które można dostać bana, huehue.
                                                    jeśli się boisz, prześlij linki.
                                                  • funny39 Re: Hepi holidej ..:D 28.12.11, 20:10
                                                    dodałam.. co prawda nie słodkie oczęta , ale kocham te zdjęcia. tongue_outtongue_outpiwo
                                                  • bella1318 Re: Hepi holidej ..:D 28.12.11, 20:27
                                                    Oj jakie słodkieee serceserceserce

Ymm taa..Mike sie rozwiódł z Brittany? Pff...Dzieci są Trejaa ?Pffffffffffff.........

A ten filmik to znowu mam banana do monitora...big_grin xd Ej co bj mówi w 1.25 i dalej? bo sie na niego patrze ale nie potrafie zrozumeić co on bełkocze...big_grin xd
                                                  • abbey_girl Re: Hepi holidej ..:D 29.12.11, 10:52
                                                    Nie będę komentować filmiku. W sumie mogłabym, ale wolę nie.

Plotki są głupie.

Zaraz się powieszę.

Co u was ? Znowu cisza u Zielonych tongue_out Chyba, że znowu ślepnę.
                                                  • abbey_girl Re: Hepi holidej ..:D 29.12.11, 10:53
                                                    Brawa dla mnie za powtórzenie...i ja miałam 6 z polskiego ? Pfff.
                                                  • niemampomyslu Re: Hepi holidej ..:D 29.12.11, 11:40
                                                    a potem mówią, że to Rihanna źle się zachowuje na scenie ^^
                                                    kocham te zdjęcia... w ogóle chciałabym zobaczyć ten koncert, albo na nim być.
                                                    gdyby W PRZYSZŁYM ROKU WE WROCŁAWIU tak zrobili... ech.
                                                  • abbey_girl Re: Hepi holidej ..:D 29.12.11, 11:51
                                                    Wrocław może być. I wgle mogłabym się wreszcie wziąć za BIAB i AAF ^^
                                                  • niemampomyslu Re: Hepi holidej ..:D 29.12.11, 11:55
                                                    w AAF nie ma tylu FAJNYCH RZECZY co w BIAB, mówię m.in. o hitchin' a ride i king for a day. ^^ w ogóle BIAB jest dużo lepsze.
                                                    może być. i BĘDZIE. ile lat już ich u nas nie było? 7?
                                                  • abbey_girl Re: Hepi holidej ..:D 29.12.11, 11:56
                                                    Nie wiem, od AI, nie ? Frankuś skąd ten entuzjazm i optymizm ? O czymś nie wiem ?
                                                  • niemampomyslu Re: Hepi holidej ..:D 29.12.11, 12:04
                                                    mam już dość bycia pesymistką, to dobija. bardziej niż oglądanie hitchin' do północy.
                                                  • abbey_girl Re: Hepi holidej ..:D 29.12.11, 12:07
                                                    No i dobrze smile
                                                    Mogli nie wycinać z CD najlepszego momentu z H'aR ^^
                                                  • niemampomyslu Re: Hepi holidej ..:D 29.12.11, 12:14
                                                    kiedyś ustawię sobie na sygnał sms'a 'oh god somebody fuck me!' i pójdę z niewyciszonym telefonem do szkoły c;
                                                  • abbey_girl Re: Hepi holidej ..:D 29.12.11, 12:16
                                                    Niezły pomysł....zrobię tak z I can suck my own, może być ciekawie jak poproszę kogoś żeby wysłał mi coś na angolu ^^
                                                  • niemampomyslu Re: Hepi holidej ..:D 29.12.11, 12:25
                                                    albo to, że Jezus wygląda jak niezły ćpun, tylko muszę znaleźć wywiad, gdzie to powiedział.

RELIGIA *huehue*