Dodaj do ulubionych

Jestem idiotą

28.09.17, 20:59
Jak nazywa się drapieżnik z rodziny psowatych, który zamieszkuje rejony północnej Afryki?
Kangur
Dingo
Lew
Słoń

Według autora jest to kangur.

www.o2.pl/quiz/6157521376011905/8
Obserwuj wątek
    • czuk1 Re: Jestem idiotą 29.09.17, 05:51
      To quizy niektóre są idiotyczne. Nie musimy w nie wchodzić .... smile
    • alfredka1 Re: Jestem idiotą 29.09.17, 10:57
      ...może jego krewni mają w domu w Afryce kangura ?? smile))
      quizy rozwiązuję by określić stopień wlanej ciemnoty !!!
      • dociek Re: Jestem idiotą 29.09.17, 20:30
        Stwierdzam z wielką przykrością, że naszą rzeczywistość przejmuje coraz bardziej agresywnie i zachłannie totalna ignorancja, czyli zmasowane buractwo. Zauważam to na każdym kroku: poczynając od bezpośredniego otoczenia lokalnego, jak i pracowniczego, kończąc na wszelkich mediach, czyli "publikatorach" oraz tzw. liderach, pseudopolitykach, księżach, a szczególnie tzw. "celebrytach".
        • estella50 Re: Jestem idiotą 29.09.17, 20:56
          Też to dostrzegam, jakbyśmy cofali się w rozwoju. Ale o to mniejsza. Gorzej, że słowa, decyzje, prawo, funkcje mają teraz inne znaczenie, niż dotąd wiedzieliśmy. Żyjemy w jakimś matrixie, ale on nie pasuje do nas, do naszego kraju, tradycji, historii, kultury. Tak jakby rak, albo inny Alzheimer wziął sobie w pakt nasze społeczne myślenie. Moje i nasze tutejsze forumowe - nie. Ale tych statystyką już opisanych - tak!
          • czuk1 Re: Jestem idiotą 30.09.17, 05:04
            Widać jak - przy pomocy propagandy rządowej, mediów rządowych i przekupywania społeczeństwa - można go omamić , kupić i uzyskać zaufanie; do tego stopnia, że społeczeństwo gotowe jest wybaczać rządzącym zmienianie ustroju w interesie rządzących, wybaczać bezprawie, łamanie prawa ; pozwalać na rządy autorytarne szkodzące państwu i społeczeństwu.
            • iryska2604 Re: Jestem idiotą 30.09.17, 17:43
              Zmasowane buractwo - dobre określenie znalazłeś - docieku. I jakze trafne...
              • dociek Re: Jestem idiotą 01.10.17, 10:55
                Co gorsza, PiS jest dla mnie ewidentną emanacją masowego buractwa w Polsce.
                -
                Im bliżej, tym gorzej.
                • estella50 Re: Jestem idiotą 01.10.17, 11:13
                  W dodatku stał się takim z politycznego wyrachowania JK. To on obudził i ciągle wzbudza te demony regresu, buractwa i podziału. Dla władzy, panie! dla niepodzielnej osobistej władzy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka