aga-kosa 24.06.19, 09:08 Jan dwa tygodnie przed swoimi imieninami zaczął biegać... Mimo wszystko, wszystkim dzisiejszym solenizantom życzę dużo zdrowia i wytrwałości. aga Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iryska2604 Re: Imieniny Jana 24.06.19, 10:20 Ja też - oby im się darzyło! Jeszdze Danuski dzis świętują .Im tez całusy slę. Moje obydwie siostry mają dzis imieniny. Odpowiedz Link
alfredka1 Re: Imieniny Jana 24.06.19, 11:38 Wszystkiego najlepszego !!! nieeech żyyyyyyyyyyyyyyyyyją naaaaaaaaaaaaaaaaaaam !!! Odpowiedz Link
estella50 Re: Imieniny Jana 24.06.19, 11:58 Przecież na tych zdjęciach jest to samo ujęcie! Ułożenie dłoni, sylwetki, a nawet plamki światła na spodniach! Nie dajmy się oszukiwać. A przy okazji dołączam się do życzeń dla wszystkich Danuś i Janków. Niech wam się wiedzie, a zdrowie dopisuje Odpowiedz Link
alfredka1 Re: Imieniny Jana 24.06.19, 13:17 ... bo to dowód na to , że bieganie .... nie pomaga )))) Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Imieniny Jana 24.06.19, 16:12 Estelko, gdzie sie podziało twoje poczucie humoru??? Wiadomo ze zdjęcia takie same bo on biegajac stracił - dwa tygodnie a nie wagę. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Imieniny Jana 24.06.19, 18:15 Chyba tak. Ja tu juz dzis planuję najwieksze upały przesiedzieć w wannie - łazienke mam od północy i od kafelków chłodniej. Przecież to mozna oszaleć. Odpowiedz Link
aga-kosa Re: Imieniny Jana 24.06.19, 18:22 Znalazłam tekst, że sport jest niezdrowy. Zając biega szybko i żyje około 15 lat - żółw porusza się powoli i żyje ponad trzysta. Gdyby sport był zdrowy, to kominiarze i listonosze żyliby najdłużej. Jak siedzę przy komputerze - to nic się nie dzieje, a jak biegnę do autobusu to sapię i serce łomocze... aga Odpowiedz Link