irenaki 28.10.09, 16:10 że nasze spokojne do niedawna forum zamienia się w "czato-forum " pełnym uszczypliwści, złośliwych tekstów. Proponuję, aby osoby odbijające "płeczkę" wymieniły się adresami i załatwiały porachunki w "dwa maile" OK? Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anoagata Re: Odnoszę wrażenie ... 28.10.09, 21:13 Za oknem chłodno,tu też wieje chłodem,ja takiego wrażenia nie odnoszę ale to tylko ja.Czy mogę poznać szczegóły tego wrażenia?? Odpowiedz Link
super222 Re: Odnoszę wrażenie ... 28.10.09, 21:24 Anoagato - nie pytaj. Ma prawo do własnej interpretacji. To jest jej forum. Ireno-ka przepraszam za zakłócenie spokoju. Już się zmywam. Odpowiedz Link
anoagata Re: Odnoszę wrażenie ... 28.10.09, 21:41 Co nie pytaj?,co się zmywam?, co ma prawo??,pewnie że ma prawo ale może by tak podyskutować,jak pójdę spać to też bedę się zmywać. Odpowiedz Link
zajbel Re: Odnoszę wrażenie ... 28.10.09, 21:42 Irenko , mam nadzieje że to tylko wrażenie i że już będzie spokojnie, ze swej strony jeżeli uchybiłam to bardzo przepraszam Odpowiedz Link
dede43 Re: Odnoszę wrażenie ... 29.10.09, 08:28 Tez jestem ciekawa o co chodzi? Nie zauważyłam niczego "podejrzanego. Ale ja nie jestem stała bywalczynią. Wpadam czasem. Odpowiedz Link
xy.5 Re: Odnoszę wrażenie ... 29.10.09, 08:34 Ostatnio bywam rzadko,bo jeszcze mnie nosi tu i tam i nie wiem zupełnie o co tutaj chodzi.Forum jak dla mnie było zawsze ostoją spokoju,no może z lekka sennawe bywało.Pozdrawiam Wszystkie Koleżanki. Janka. Odpowiedz Link