kanoka 10.03.06, 23:59 Wiosennych snów, spokojnych i przynoszących odpoczynek skołatanym główkom Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan.kran Re: DOBRANOCKA TRZECIA 13.04.06, 06:10 Jeszcze godzinka i mykzmyk do lozeczka))) Odpowiedz Link
nokata Re: DOBRANOCKA TRZECIA 14.03.06, 23:08 a niech bedzie dobra i stosunkowo odprezajaca Odpowiedz Link
kanoka Re: DOBRANOCKA TRZECIA 18.03.06, 00:02 Dobranoc. Śpijcie słodko. Jutro sobota - imieniny kota (swoją drogą, z czego to jest?). Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: DOBRANOCKA TRZECIA 18.03.06, 00:07 Ktoś mnie wołał? Czegoś chciał? Nie, no to dobranoc. Odpowiedz Link
alfredka1 Re: DOBRANOCKA TRZECIA 20.03.06, 20:23 to już pora na dobranoc, czy jakowyś paralusz tknął nasze zacne GRONO po moim wpisie, a może wieści polityczne "odechciały" nas od kontaktów ludzkich, a może zapeszyłam i trzeba będzie Szanownego Pana Admina o usunięcie tego wpisu o przyjażniach, serdecznościach........ Usiądę sobie wkącikui poczekam, nawet do herbaciarni wejść nie ośmielam się)))) Odpowiedz Link
jan.kran Re: DOBRANOCKA TRZECIA 21.03.06, 01:21 Alfredko sa takie dni że aktywność forum spada z przyczyn zewnętrznych) Dobranoc. K. Odpowiedz Link
gaja_1 Re: DOBRANOCKA TRZECIA 22.03.06, 23:00 Wysiadł mi komputer Chyba wiatrak, bo wyje w niebogłosy. Stary doprowadza mnie do szewskiej pasji, bo to rzęch stuletni Przymusowy urlop mam załatwiony Dobranoc i do zobaczenie nie wiem kiedy Odpowiedz Link
kanoka Re: DOBRANOCKA TRZECIA 23.03.06, 07:38 Mam nadzieję, że ten przymusowy urlop będzie krótki ) Odpowiedz Link
gaja_1 Re: DOBRANOCKA TRZECIA 27.03.06, 00:51 Uff. Powracam na forumowe łono Muszę Wam powiedzieć, że taka mała katastrofa czasami się przydaje Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło Przy okazjii awarii mojego staruszka, udało się namówić moje panisko do zakupu laptopa Kurnik mi już nie straszny Odpowiedz Link
gaja_1 Re: DOBRANOCKA TRZECIA 27.03.06, 00:56 Szczęśliwa oddalam się w objęcia Dobranoc! Odpowiedz Link
nokata Re: DOBRANOCKA TRZECIA 09.04.06, 00:36 o, tempora, o mores... od 5 dni nikt nie mowi doranocek... chyba nie zasne.... Odpowiedz Link
kanoka Re: DOBRANOCKA TRZECIA 19.04.06, 23:27 Noc daje odprężenie i łagodzi stresy dnia codziennego. Śpij spokojnie. Dobranoc Ja też zmierzam w kierunku łóżka. Odpowiedz Link
josarna Re: DOBRANOCKA TRZECIA 19.04.06, 23:36 To ja też. Jak zwykle obiecuję sobie, że dzisiaj to już na pewno położę się wcześniej - i zasypiam po północy, a wstaję po szóstej. Dobranoc. Odpowiedz Link
nokata Re: DOBRANOCKA TRZECIA 23.04.06, 20:10 Abstrahując od rzeczy altruistycznych i od metafizycznego pietyzmu rzecz ma się w swej strukturze niezwykle prosto i obiektywnie, ponieważ ze względu na względy, które bezwzględnie uwzględnić należy dochodzimy do konkluzji, że jeżeli ktoś kiedyś komuś coś, ewentualnie nikt nikomu nigdy nic, to sprawa się gmatwa i taki osobnik zostaje wyindywidualizowany ze środowiska pozytywnego i wpada w deseń środowiska negatywnego. Czyli dobrej nocy Odpowiedz Link
jan.kran Re: DOBRANOCKA TRZECIA 23.04.06, 20:46 Zatkalo mnie. Kto sie o takiej poganskiej porze kladzie spac ? Odpowiedz Link
jan.kran Re: DOBRANOCKA TRZECIA 24.04.06, 23:53 Miałam się dziś wcześniej położyć spać , ale to nie przy moich dzieciach , wrrrr ! Dobranoc. Kran Odpowiedz Link