Gość: dudus IP: mieszko.pl.u* / 62.29.253.* 20.08.04, 18:14 Mój problem polega na małej ilości spermy podzcas orgazmu.Czy są jakieś środki farmakologiczne które mogły by pomuc zwiększyć ilość spermy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Artur Re: Mała ilość spermy IP: *.ss.shawcable.net 22.08.04, 09:44 Normy sa dosc szerokie i nawet mniej niz 1 ml jest wystarczajacy do zaplodnienia. Jezeli cie to naprawde niepokoi powinienes zbadac sobie jakosc i ilosc spermy badaniem laboratoryjnym. Leczy sie jak jest wyrazny powod. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec Re: Mała ilość spermy IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 23.08.04, 16:03 ja proponuję kilkudniową abstynęncję, wtedy ilość spermy sama wzrośnie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zedd Ja mam za to strasznie dużo... 24.09.04, 01:57 Podczas jednego wytrysku "wyrzucam z siebie" chyba ponad 3 stołowe łyżki. Prawie pół prezerwatywy. Odpowiedz Link Zgłoś
darthwojtex Re: Ja mam za to strasznie dużo... 24.09.04, 11:12 Ja porponuje sie rzadziej msturbowac, bo wtedy jest wiecej spermy :] Odpowiedz Link Zgłoś
uprzedzam Re: Ja mam za to strasznie dużo... 24.09.04, 17:56 wlej 3 łyżki do prezerwatywy i zobacz ile to zajmuje.Chyba,że masz jakieś specjalne prezerwatywy :))))))))))))))))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zedd Re: Ja mam za to strasznie dużo... 24.09.04, 22:49 Nie wiem ile to jest w łyżkach. Nigdy nie mierzyłem, szacuję na oko. W każdym razie jest tego bardzo dużo, nawet po czterech orgazmach z rzędu. Odpowiedz Link Zgłoś
artur737 Re: Ja mam za to strasznie dużo... 24.09.04, 18:27 Zbyt duzo spermy tez niestety moze swiadczyc o jakims procesie chorobowym. Zwlaszcza jezeli masz inne objawy powinienes sie zbadac. Odpowiedz Link Zgłoś
xajicij423 Re: Mała ilość spermy 06.05.20, 13:38 Hej! Nowy portal w sieci - umów się lub sprawdź czy w Twojej okolicy dziewczyny umawiają się na seks :P www.flirtujzemna.pl Polecam, PAULINA Odpowiedz Link Zgłoś
xxlxx63 Re: Mała ilość spermy 09.09.20, 23:37 kefir zmieszany z Cekolem 45 bezpośrednio przed stosunkiem Odpowiedz Link Zgłoś