• jestem_tutaj indianistyka lub fil.hiszpańska 20.06.05, 18:21

• jasmin-black biotechnoligia,ochrona środowiska 21.06.05, 13:06
      i tak raczej sie nie dostane na to pierwsze ;(
      • toudias Re: biotechnoligia,ochrona środowiska 29.06.05, 13:20
        Też wątpię,żebym się dostał na biotechnologię, ale próbować zawsze warto
    • callisto.1986 Filologia romańska 21.06.05, 18:28
      • dagmarra Re: Filologia romańska 22.06.05, 20:04
        callisto, czytasz Ty te cholerne ksiazki???
        • sempronia Re: Filologia romańska 22.06.05, 22:09
          Dagmarra, ja też na romanistykę, a propos książek, nie potrafię nigdzie znaleźć
          te z wyd. Uniwersytetu Gdańskiego, znalazłaś u siebie? Jak do tej pory
          przeczytałam 2:( kiepsko...
          A jeszcze jedno, jak poszla matura pisemna?
          pozdrawiam
          • dagmarra Re: Filologia romańska 22.06.05, 22:52
            hmm.... ta z uniwerku gdanskiego jest do zdobycia - u mnie bedzie dostepna za
            jakis tydzien, bo pojawila sie w bibliotece, ale musza ja zaksiegowac... co
            wazne - nie w zwyklej bibliotece dla smiertelnikow, tylko w pedagogicznej, wiec
            jesli masz kogos w takowej, to moze sprobuj tam poszukac?
            poki co mecze Milosza, ale mam go dosc i prawie nic nie rozumiem - obawiam sie,
            ze nie wystarczy przeczytac... zakupilam cwiczonka i sa kolorowe, wiec bedzie
            fajnie :)
            jesli chcesz, mozemy pogadac o ujotowej romanistyce na gg - 1809520, mozesz tez
            pisac na moj mejl dagmarka_p@poczta.onet.pl , chetnie wymienie opinie na temat
            tej romanistyki calej.... skladasz gdzies jeszcze poza uj? ja chyba tak, pewnie
            do lodzi lub/i? torunia...
            a maturra... coz, az boje sie myslec... nie poszlo dobrze, mialo byc lepiej, a
            tu lipa taka, zarowno z polakiem jak i frenczem... ale moze nie bede sie na
            forum wywnetrzac, daj znac :P
        • callisto.1986 Re: Filologia romańska 24.06.05, 15:13
          Ech... Czytam, czytam, teraz walkuje ostatnia Herberta... Ale nie wiem,
          czy "czytam" to odpowiednie slowo, raczej te ksiazki mecze, przetrawiam, staram
          sie zrozumiec i poczuc jednosc mysli z autorem, co jest raczej trudne... :( Ale
          sie staram :)
          Jesli chcesz mozemy porozmawiac na gg, oto moj nr 3472247, choc rzadko wlaczam
          teraz komputer, mozemy jednak sie tam spotkac :)
          Pozdrawiam :)
    • summer18 EUROPEISTYKA 24.06.05, 17:45
      Chocolate86@interia.pl - piszcie, chętnie poznam swoich rywali na tym
      kierunku :P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka