jasmin-black biotechnoligia,ochrona środowiska 21.06.05, 13:06 i tak raczej sie nie dostane na to pierwsze ;( Odpowiedz Link
toudias Re: biotechnoligia,ochrona środowiska 29.06.05, 13:20 Też wątpię,żebym się dostał na biotechnologię, ale próbować zawsze warto Odpowiedz Link
dagmarra Re: Filologia romańska 22.06.05, 20:04 callisto, czytasz Ty te cholerne ksiazki??? Odpowiedz Link
sempronia Re: Filologia romańska 22.06.05, 22:09 Dagmarra, ja też na romanistykę, a propos książek, nie potrafię nigdzie znaleźć te z wyd. Uniwersytetu Gdańskiego, znalazłaś u siebie? Jak do tej pory przeczytałam 2:( kiepsko... A jeszcze jedno, jak poszla matura pisemna? pozdrawiam Odpowiedz Link
dagmarra Re: Filologia romańska 22.06.05, 22:52 hmm.... ta z uniwerku gdanskiego jest do zdobycia - u mnie bedzie dostepna za jakis tydzien, bo pojawila sie w bibliotece, ale musza ja zaksiegowac... co wazne - nie w zwyklej bibliotece dla smiertelnikow, tylko w pedagogicznej, wiec jesli masz kogos w takowej, to moze sprobuj tam poszukac? poki co mecze Milosza, ale mam go dosc i prawie nic nie rozumiem - obawiam sie, ze nie wystarczy przeczytac... zakupilam cwiczonka i sa kolorowe, wiec bedzie fajnie :) jesli chcesz, mozemy pogadac o ujotowej romanistyce na gg - 1809520, mozesz tez pisac na moj mejl dagmarka_p@poczta.onet.pl , chetnie wymienie opinie na temat tej romanistyki calej.... skladasz gdzies jeszcze poza uj? ja chyba tak, pewnie do lodzi lub/i? torunia... a maturra... coz, az boje sie myslec... nie poszlo dobrze, mialo byc lepiej, a tu lipa taka, zarowno z polakiem jak i frenczem... ale moze nie bede sie na forum wywnetrzac, daj znac :P Odpowiedz Link
callisto.1986 Re: Filologia romańska 24.06.05, 15:13 Ech... Czytam, czytam, teraz walkuje ostatnia Herberta... Ale nie wiem, czy "czytam" to odpowiednie slowo, raczej te ksiazki mecze, przetrawiam, staram sie zrozumiec i poczuc jednosc mysli z autorem, co jest raczej trudne... :( Ale sie staram :) Jesli chcesz mozemy porozmawiac na gg, oto moj nr 3472247, choc rzadko wlaczam teraz komputer, mozemy jednak sie tam spotkac :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
summer18 EUROPEISTYKA 24.06.05, 17:45 Chocolate86@interia.pl - piszcie, chętnie poznam swoich rywali na tym kierunku :P Odpowiedz Link