gini 21.10.09, 22:22 Czy ktos moze laskawie objasnic jak to dziala w ogole? Chce sie dokopac do starych watkow i za nic nie moge. Link Zgłoś Obserwuj wątek
giwi Re: Wyszukiwarka 21.10.09, 22:34 Działa tak samo jak poprzednia. Po lewej stronie masz lata. Link Zgłoś
gini Re: Wyszukiwarka 22.10.09, 00:59 Dzieki i przepraszam za zlosliwosci na kraju.Mam jeszcze jedna sprawe, przy okazji. Mam forum prywatne, ktore zalozylam jako flamandka. gini jest moderatorka i jedynym uczestnikiem w tej chwili. Nie bylo mnie troche i zapomnialam na smierc haslo do flamandki, czy mozna je jakos odzyskac? Link Zgłoś
giwi Re: Wyszukiwarka 22.10.09, 08:22 Tak, mozna. W poczcie jest link do odzyskiwania hasła, wejdź niezalogowana to zobaczysz. Jesli się nie uda w ten sposób odzyskac to napisz do pomocy, pomoc@agora.pl Link Zgłoś
gini Re: Wyszukiwarka 22.10.09, 09:37 Przez poczte probowalam ale napisali, ze konto nie istnieje. Dzieki raz jeszcze. Link Zgłoś
giwi Re: Wyszukiwarka 22.10.09, 10:21 Tak, robili porządki z kontami, jeśli były długo nieużywane, zostały skasowane. Była kiedyś o tym informacja. Link Zgłoś
gini Re: Wyszukiwarka 23.10.09, 01:07 I tak mam szczescie, ze gini zostawili, no i forum flamandki. Link Zgłoś