Dodaj do ulubionych

Nowy projekt - jak Wam sie podoba?

• fdj Re: Nowy projekt - jak Wam sie podoba? 20.01.04, 12:39
      Nie widzę żadnej różnicy.
      Absolutnie żadnej różnicy.
      A skoro nie widać, to po co przepłacać?
    • goniacy.pielegniarz Re: Nowy projekt - jak Wam sie podoba? 20.01.04, 12:54
      Może być. Dużo tu osób narzeka na kolory, więc jeśli już będziecie zmieniać, to
      nie przesadźcie. Bo "krzyczące" forum będzie beznadziejne.

I jeszcze jedna uwaga. Wiem, że treść jest przypadkowa, ale spojrzałem i aż się
      w pierwszej chwili wystraszyłem. Dlatego może taka mała uwaga na przyszłość -
      pod żadnym, ale to absolutnie pod żadnym pozorem nie łącznie kraju z
      aktualnościami!! Te fora muszą funkcjonować osobno, jak to było do tej pory!
      • maas Re: Nowy projekt - jak Wam sie podoba? 20.01.04, 13:54
        Zmian czy laczenia forow nie ma w planach aktualnie, a te pokazane w katalogu sa
        wstawione "na rybke" - nie ma obaw.
    • maas Kwestia kolorow! 20.01.04, 14:04
      Widac, ze kolorki budza najwiecej emocji. Prosimy o konkretne spostrzezenia: co
      dokladnie Wam sie podoba/nie podoba w kolorkach, jakie mialyby byc i dlaczego.
      Bedziemy myslec i dzialac.
      • rubeus Re: Kwestia kolorow! 20.01.04, 14:51
        Układ kolorystyczny mógłby być taki jaki jest w działe 'Gospodarka' -
        tylko zamiast niebieskiego 'Navy Blue', dałbym jakiś trochę jaśniejszy
        np. taki jak ma ikonka katalogu...
        • maas Re: Kwestia kolorow! 20.01.04, 15:05
          Wlasnie sek w tym, ze nie powinien powtarzac kolorow zadnego istniejacego serwisu...
          • rubeus Re: Kwestia kolorow! 20.01.04, 15:16
            hmmm... To jest rochę bardziej skomplikowane...
            To może dajcie ciemną zieleń - zamiast tej jasnej ?
            Z tej palety - > www.bestgrafic.pl/Help/paleta.htm

kolor o kodzie #339999 ?
      • goniacy.pielegniarz Re: Kwestia kolorow! 20.01.04, 15:53
        Generalnie wygląda dobrze, ale ten zielony jakiś taki trochę za bardzo...
        flegmatyczny. Jeżeli już ma być zielony, to lepiej trochę ciemniejszy. Ale nie
        szarżujcie za bardzo z kolorami, żeby to forum w końcu nie wyglądało jak
        kalejdoskop. Więc jeśli już będziecie zmieniać, to ostrożnie, bez żadnych
        rewolucji.
    • kataryna.kataryna Potwory!!! 20.01.04, 14:52
      Gdzie jest Kraj???!!!

I dlaczego po lewej stronie nie ma skrótów do forów? I po co w ogóle zmieniać
      dobre na gorsze? Bardzo mi się to wszystko nie podoba, jak inzynier Mamoń,
      lubię tylko te fora, które znam. Moglibyście już przestać kombinować bo to
      które jest jest OK. Znowu się nie będę mogła przyzwyczaić.
      • maas Re: Potwory!!! 20.01.04, 15:04
        1. Linki w katalogu sa prowizoryczne, bedzie jak jest :-)
        2. Skroty do forow sa wtedy, jak ktos sobie doda do ulubionych forow. Tu tez
        beda. Projekt przedstawia wariant niezalogowany.
        • kataryna.kataryna Re: Potwory!!! 20.01.04, 15:27
          > 1. Linki w katalogu sa prowizoryczne, bedzie jak jest :-)

Jeśli Kraj będzie i nie zmiksujecie go z Aktualnościami to cofam "potwory".
          Czyli piłki nożnej też nie będę musiała na Gospodarce szukać.

> 2. Skroty do forow sa wtedy, jak ktos sobie doda do ulubionych forow. Tu tez
          > beda. Projekt przedstawia wariant niezalogowany.

No właśnie nie. Teraz nawet niezalogowana mam Na Skróty między Moje Forum a
          Fora Regionalne i jest to bardzo praktyczne bo można bez logowania się zmieniać
          fora. Jeśli mogę coś zasugerować, niech tak zostanie.

A w ogóle po co te zmiany? Teraz jest dobrze, nie gmerajcie przy czymś co się
          sprawdziło.
          • maas Re: Potwory!!! 20.01.04, 15:48
            kataryna.kataryna napisała:

> Jeśli Kraj będzie i nie zmiksujecie go z Aktualnościami to cofam "potwory".
            > Czyli piłki nożnej też nie będę musiała na Gospodarce szukać.

Bedzie dobrze.

> No właśnie nie. Teraz nawet niezalogowana mam Na Skróty między Moje Forum a
            > Fora Regionalne i jest to bardzo praktyczne bo można bez logowania się
            zmieniać fora. Jeśli mogę coś zasugerować, niech tak zostanie.

Ale to na stronach z watkami, nie na stronie glownej...
          • tebe Re: Potwory!!! 20.01.04, 15:59
            kataryna.kataryna napisała:
            > No właśnie nie. Teraz nawet niezalogowana mam Na Skróty między Moje Forum a
            > Fora Regionalne i jest to bardzo praktyczne bo można bez logowania się
            > zmieniać

No to rzadko bywasz na stronie głównej :-)
    • Gość: perli cudowne IP: *.rato.pl / 81.210.11.* 20.01.04, 15:11
      tylko czy dla wariatek niezalogowanych też będzie dostępne?

perli:)
    • Gość: 7 Re: Nowy projekt - jak Wam sie podoba? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 20.01.04, 15:22
      smetne kolory, btw, wyglada jak pierwsza strona z allegro- tzn wszystko i
      nic
    • maruda Re: podoba 20.01.04, 16:04
      Kolorki jak dla mnie bomba :) Taki sam zestaw- beż+ szarośc (jak zwał, tak zwał) jak w moim gadu gadu :)
      Marudzie odpowiada :)
      • Gość: modry żeby tematy w chmurkach sie pokazywały tak jest na IP: *.162.88.213.host.tele1europe.se 23.01.04, 22:14
        takie forum jest na stronie głownej www.focus-in.nl
        podstrona do forum które jest takie jakie powinno być tutaj
        a nie jest wiem że chyba nie da sie tego zrealizować i domyslam sie że chmurki które czytaja tematy bez otwierania mogą działać tylko na małych forach forum
        gazeta pl to olbrzym

jak to wygląda o czym pisze mozna zobaczyć na podstronie

www.focus-in.nl/openforum/
        trzeba tam u góry by otworzyło sie Forum to zmażeń jakie by było najlepsze
        trzeba kliknąć na napis "Klik hier voor alle stellingen" po otworzeniu linku

www.focus-in.nl/openforum/ rzecz jasna...,,,,
    • Gość: fotograf Re: Nowy projekt - jak Wam sie podoba? IP: *.dietrich.untertrifaller.com 20.01.04, 16:32
      Jak zwykle- zmiana na gorsze.

GW to podobno powazna gazeta, ale grafikow to ma naprawde z Disneylandu i
      widze, ze estetyka dryfuje w kierunku taniej pstokacizny i efekciarstwa.

Po co jeszcze wiecej kolorow? Czemu takie tandetne czcionki?
      Zamiast eleganckiego minimalizmu layout jak z Superexpressu.

Marzylo mi sie kiedys, ze GW bedzie takim Frankfurter Allgemeine Zeitung w
      wersji polskiej, ale graficy GW zamist przyblizyc sie do standardow "wielkich"
      gazet wybrali inna droge- brukowcow i reklamy wrzucanej do skrzynek pocztowych.
    • fdj 100 20.01.04, 16:55
      Aha, paczka moja.
      Ubiegłem anielę ;-)))
      • Gość: aniela Re: 100 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.01.04, 17:09
        aha oszukiwales, szedles przez zboze bo wiedziales ze we wsi moskal stoi.
        to byla nieuczciwa konkurencja
        • fdj Re: 100 20.01.04, 17:59
          Ależ skąd.
          To przecież Ty masz monopol na tym rynku, więc o nieuczciwej konkurencji mowy
          być nie może.
          Zwłaszcza, od kiedy to jedyny monopolowy na Rynku i w dodatku czynny cała dobę.
          • Gość: aniela Re: 100 IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.01.04, 18:02
            aha znaczy zamelinowales sie? to uczciwe ale nielegalne
            • fdj Re: 100 20.01.04, 18:04
              Zawsze byłem na prawo z lewem (znaczy się na prawo od Lwa).
              • aniela Re: 100 20.01.04, 18:07
                aha i co Wy-prawialiscie?
                • fdj Re: 100 20.01.04, 18:09
                  Nie pamiętam, bo dużo oparów tam było.
                  • aniela Re: 100 20.01.04, 18:10
                    aha szklana pulapka2. czy pudlo?
                    • fdj Re: 100 20.01.04, 18:12
                      A może byc szklane pudło?
                      Bo nie widziałem dobrze, bo mi się w oczach szkliło...
                      • aniela Re: 100 20.01.04, 18:13
                        aha szklana pogoda byc musiala. szyby niebieskie od telewizorow oraz ciala
                        niebieskie. obracaly sie moze?
                        • fdj Re: 100 20.01.04, 18:15
                          Raczej tak.
                          I to dosyć gwałtownie, bo szklanka na chodniku była.
                          • Gość: aniela Re: 100 IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.01.04, 18:19
                            to puste szklo musialo byc, skoro ktos ciepnal nim o chodnik. takie jest
                            najgorsze.
    • mistrz_i_frateressa Bardzo to ładne :) 20.01.04, 19:11
      Takie pluszowe i zielone. W ogóle w ulubionym mistrza kolorku, zatem teraz ju ż
      się go tak łatwo z forum nie pozbędziecie ;P
      Zaakceptowalim-śmy :)
    • la_lunia Re: Nowy projekt - jak Wam sie podoba? 20.01.04, 19:31
      chcialabym zobaczyc jak wyglada forum tematycne
      jak narazie nie moge trafic na ta strone gdzie mona poczytac poakladane watki :
      (
    • emka_1 no nie podoba się:( 20.01.04, 19:48
      1. kolorki jak przedpisacze zauważyli paskudne, zestawienie tej zieleni z
      czerwienią okropne. jedynie błękit przyemny dla oka, ale też sierotka ginie
      stłamszona tą paskudną zgnilizną. zasadniczo zestaw kolorystyczny mało przyjazny
      dla oczu i monitorów, bo będzie trzeba kontrast zwiększać:(

2.układ strony niby nieco czytelniejszy, ale z punktu widzenia przyzwyczajeń
      oraz dość powszechnej praworęczności użytkownikowi wbrew:(((

3. genialnych rozwiązań graficznych, ani nawiązania do stylistyki papierowej gw
      nie widzę:(

4. ale ja się czepiam jak zwykle:(

• emka_1 aha 20.01.04, 19:59
        w celu wstawienia bannera reklamowego wcale nie trzeba było takiej rewolucji robić:(

czepiam się nadal:(
    • moniqueee Re: Nowy projekt - jak Wam sie podoba? 20.01.04, 22:46
      WIKESZE LITERKI POPROSZE!
      • Gość: krystyna_jl Re: Nowy projekt - jak Wam sie podoba?..Podoba! IP: *.17.185.81.internet9tcollecte.9massy1-1-ro-bas-2.9tel.net 21.01.04, 00:22
        Podoba...i bardzo dobrze, ze jest "odnowa"...nie lubie rutyny, dobrze, ze cos
        nowego sie dzieje...ile godzin przed nami na "surfowanie"!....
    • w36 Re: Nowy projekt - jak Wam sie podoba? 21.01.04, 02:46
      Ogólnie mówiąc gorzej.
      Kolorystycznie zgnilizna, jak już wyżej ktoś zauważył.
      Myślę że ta cała dyskusja jednak nic nie wniesie bo już jest postanowione że ma
      być zmiana i trzeba będzie z tym żyć. Graficy i admini też się wykażą że coś
      robią i nie biorą pieniędzy za nic. W tych czasach jest trendy zmiana skórek i
      tym pododnych, zwykle kosztem wygody użytkowania i czytelności, ale korzystający
      z forów, jak mi się wydaje to nie tylko hiphopowcy czy inni dla których treścią
      życia są skóry, tapety, wygaszacze, logosy ogólnie mówiąc bajery.
      Forum GW w dzisiejszym kształcie, nie biorąc pod uwagę treści, jest
      najwygodniejsze i najbardziej przejrzyste z forów które odwiedzałem w innych
      portalach.
      Niestety działalność adminów co do treści na forach kontrastuje bardzo z
      wizerunkiem Gazety Wyborczej jako medium opiniotwórczego i starającego się
      promować pewne pozytywne postawy intelektualne (np. hasło "nam nie jest wszystko
      jedno").
      Nie chodzi mi o czyszczenie forów z postów ludzi, delikatnie mówiąc "myślących
      inaczej", bo to dodaje pewnego klimatu i stanowi duże źródło wiedzy o psychice i
      zjawiskach społecznych. Jednym z problemów jest promowanie przez adminów
      postawy: byle co byle dużo. Ostatni konkurs na 10^6 postów, czy polityka wobec
      mniejszych forów regionalnych, jest zachętą do spamowania i sciąga różnych
      oszołomów dla których liczniki nie jest tylko informacją o wielkości dyskusji
      ale głownym środkiem realizacji swoich ambicji (i prawdopodobnie ambicji
      adminów). Tolerowanie spamu i inne dziwne interpretacje regulaminu forum, wydają
      się być pewną oznaką nieprofesjonalizmu, czy niedbałości. A szkoda, bo fora GW
      powinny być czymś lepszym niż ogólnie panująca mentalnośc
      leperowo-supermarketowa itp.
      • Gość: hepik Re: Nowy projekt - jak Wam sie podoba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 03:36
        Wzruszyłem ramionami.Nie macie już nic innego do roboty i sami sobie wymyslacie
        co tu jeszce spiepszyć?
      • basia Re: Nowy projekt - jak Wam sie podoba? 21.01.04, 12:17
        Weź,nie strasz.Logosów,tapet chyba nie ma? Jeżeli są,to gdzieś schowane i całe
        szczęście.

Z tym "byle co byle dużo" masz trochę racji.Licznik postów jest miarodajny,choć
        tak nie jest...

• hajota Re: Nowy projekt - jak Wam sie podoba? 21.01.04, 11:01
      Kolory, grafika - OK, ale literki trochę za małe.
    • atlantis75 Re: Nowy projekt - jak Wam sie podoba? 21.01.04, 17:42
      maas napisała:

> Wkrotce wprowadzimy nowy projekt graficzny forum. Uklad zasadniczo zostaje po
      > staremu, troszke zmienia sie "ubranko".

Bardzo czytelne. Jednak nie podoba mi się kolorystyka. Taki brzydki żółty... Może jakieś
      żywsze kolorki? :)
    • lolyta Re: Nowy projekt - jak Wam sie podoba? 21.01.04, 22:58
      Przyjemny... tylko, oczywiscie, w eksplorerze na maca nie ma polskich znakow -
      taaak, wiem, w Mozilli sa, ale jesli stare (nie to, tylko jeszcze poprzednie)
      forum mozna bylo po polsku czytac, to czemu po "poprawkach" nie?
    • nierymek Re: Nowy projekt - jak Wam sie podoba? 22.01.04, 02:40
      przyjemnie wygląda. miło byłoby, gdyby pojawiała się w nawiasie ilość nowych
      postów w wątku ;)
    • oralhella [...] 22.01.04, 03:27
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • wote Re: kolor 22.01.04, 11:16
        Wszystko oprócz kolorów mi się podoba. Peoszę zostańcie przy dotychczsowej
        kolorystyce. Ja wybrałem forum gazety a nie zadne inne bo TUTAJ nie było za
        przeproszeniem sraczkowatych kolorów - biały, szary i czerwony. Wszytsko
        stonowane I TAK MA ZOSTAĆ!!!!!!!!!!!!
        Bo odejdę ;)))
    • mareksopot Re: Nowy projekt - jak Wam sie podoba? 22.01.04, 11:27
      Jak dla mnie to tylko kosmetyka i nic głębszego taki raczej retusz...
      Natomiast gdyby pojawiła się dla administratorów jakiegoś forum opcja kosz, w
      którym znajdowałyby się skasowane wątki. Dla zwykłych członków forum jest to
      obojętne ale dla admina męczące. Widzi się wszystkie wątki :( . W każdym
      momencie mozna by było przywrócić dany temat.
      Warto by było gdyby był widoczny stan forum jeśli chodzi o aktualnie
      zalogowanych grupowiczów i "drzewko" z rozwiniętymi wszystkimi postami..
      • mareksopot Re: Nowy projekt - jak Wam sie podoba? 22.01.04, 11:33
        No i wnerwiające automatyczne wylogowanie grupowicza
        • tebe Re: Nowy projekt - jak Wam sie podoba? 22.01.04, 11:43
          To w kontekście projektu graficznego?
          • Gość: jaa_ga Re: Nowy projekt - jak Wam sie podoba? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.01.04, 12:12
            Nie, Tebe:)
            To w kontekście wielokrotnych apeli
            o poprawę tej strony dostępności do portalu. Wyrzuca za burtę za często:)
            PS. Kiedy wybije "godzina P"? Czy powiadomicie nas
            z wyprzedzeniem, tak jak w przypadku zmiany starego Forum na nowe?
          • Gość: mareksopot Re: Nowy projekt - jak Wam sie podoba? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.01.04, 12:30
            Niepotrzebna uszczypliwość :(
            Jeśli tak zależy wam na zmianie grafiki, to co legło u podstaw zmian?
            Grafik musi cos robić, żeby zarobić, bo nie rozumiem?
            Proponuję zatem zadanie pytania na temat funcjonowania forum i propozycję zmian.
            Filozoficznie:
            Czy samochód "Syrena" ma być zielony czy niebieski? A jaka różnica? Syrenka
            zostanie syrenką. Może zadać pytanie: Jeździć syrenką czy mercedesem?
            • Gość: mareksopot Re: Nowy projekt - jak Wam sie podoba? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.01.04, 12:35
              Jak widać na załączonym obrazku system znów mnie wylogował?
              Ciekawe dlaczego?
            • tebe Re: Nowy projekt - jak Wam sie podoba? 22.01.04, 12:52
              Nowy wygląd jest potrzebny bo stary i makieta ma ograniczenia, które nie pozwalają na wprowadzenie kilku nowych rzeczy. Wiążą nam ręce.
              Pozdrawiam
      • tebe [OT] opcja kosz i logowanie 22.01.04, 12:59
        Jest taki kwadracik na stronie administratora forum prywatnego (ew. moderatora).
        Jeśli go klikniesz, chowają się opcje moderowania. Mam nadzieję, że wkrótce również będą się chować wątki skasowane.
        Opcja kosz nie wchodzi w grę - poza tym te skasowane wątki i tak spadają w dół.
        Co do logowania - jest propozycja, żeby je zapamiętywać wśród opcji Moje Forum. Ale to dosyć newralgiczna funkcja bo ktoś zapomni wyłączyć w kafejce i potem inny ktoś będzie pisał na jego koncie. Dlatego jeszcze nie wprowadziliśmy.
        Tylko błagam - jak masz takie uwagi to załóż dla nich osobny wątek. Choćby dlatego, że TU dotrze mniej osób.
        Pozdrawiam
    • kontrkultura zastrzezenia 22.01.04, 13:15
      Tak ogolnie nie uwazam, ze obecnie jest zle, a w nowy proek jest bardziej
      kolorowy i coc poczatkowo robi dobre wrazenie, jest nieco trudniejszy do
      strawienia.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

- to menu " Forum Prywatne | Fora regionalne | Moje forum |
      Wyszukiwarka | Zaloguj się " trzebaby tak dac na cala dlugosc.

- "Szukaj na forum" wartoby bylo zmiescic w prawej kolumnie
    • preta Re: Nowy projekt - jak Wam sie podoba? 22.01.04, 14:52
      Po co pytac ogol o kolory?! Ogol sie nie zna! Jest niewyksztalcony plastycznie.
      Myli nawet nazwy kolorow! Dla jednych oliwkowa zielen to zdechla zolc, dla
      innych lekka szarosc! Chcecie zmieniac szate graficzna to zmieniajcie. I nie
      ogladajcie sie na opinie forumowiczow. Zaufajcie gustowi grafikow. Na gustach
      forumowiczow raczej bym nie bazowala. Jedni lubia czerwienie, inni blekity.
      Nikomu nie dogodzi sie w 100% Zreszta o gustach sie nie dyskutuje. Gusty trzeba
      ksztaltowac. Mysle, ze Gazeta ma dobrych grafikow i mozna im zaufac... I tak
      portal Gazety wygladem bije wszystkie inne na glowe.
      • emka_1 Re: Nowy projekt - jak Wam sie podoba? 22.01.04, 18:48
        no, ja bym się tak na miejscu koleżanki nie rzucała i forumowiczów nie obrażała.
        o ile koleżanka jest grafikiem, to najwyraźniej opuściła zajęcia z psychologii i
        atrybucji kolorów, a poza tym zapomina, że zanim zacznie się zarzucać komuś
        nierozróżnianie kolorów, trzeba pomyśleć, że monitory, ich ustawienia, oraz
        przeglądarki nie wszystkie jednakie i pewien margines błędu istnieje.
        • preta Re: Nowy projekt - jak Wam sie podoba? 22.01.04, 19:47
          >o ile koleżanka jest grafikiem, to najwyraźniej opuściła zajęcia z psychologii
          > i atrybucji kolorów<

Kolezanka nic nie opuscila, a o atrybucji kolorow pierwszy raz slyszy.
          O przypisaniu dziela konkretnemu artyscie (czyli atrybucji) kolezanka slyszala,
          a psychologii nie studiowala. Moze kolezanka ma braki w wyksztalceniu :-( ale
          na szczescie ma dobra intuicje kolorystyczna. Przeczytala tez wszystkie watki w
          tym temacie i twierdzi, ze opinie sa od Sasa do lasa. Wiec gdzie tu sens takich
          sondek? Kolezanka nie czuje, aby kogokolwiek obrazila. Jesli ktos sie poczul
          urazony, to kolezanka przeprasza. Kolezanka obejrzala projekty nowych stron na
          wielu komputerach (rowniez tych nieskalibrowanych) i stwierdza, ze nie ma az
          tak wielkich roznic, aby nazywac oliwke zolcia. Kolezanka pozdrawia wszystkich
          milych forumowiczow oraz GRAFIKOW portalu Gazety. Pa.
          • emka_1 Re: Nowy projekt - jak Wam sie podoba? 22.01.04, 23:16
            atrybucja w historii sztuki to coś innego niż atrybucja kolorów:) psychologia
            kolorów, tak się to nazywa, nie na psychologii jest wykładana, a na grafice
            użytkowej:)
            jeśli ugodziłam w czuły punkt właścicielkę dobrej intuicji kolorystycznej, to
            przepraszam, nie miałam zamiaru.

btw.1 nie czuję się urażona, nie ja nazwałałam zieleń żółcią ( bo takiego koloru
            nie ma, jest za to żółty lub żółcień :).

btw.2 rozumiem,że sensowna sonda to taka, w której wszyscy wyrażają jedynie
            słuszna opinię :)))

• preta Re: Nowy projekt - jak Wam sie podoba? 23.01.04, 14:31
              Emka_1, alez Ty upierdliwa jestes... Pouczasz mnie z psychologii barw, z
              polskiego i jeszcze za sonde mnie ganisz.
              Okreslenia "zolc" nie ja uzylam tylko ktos z forumowiczow - ja tylko cytowalam.
              Zreszta wiesz o jaki kolor chodzi wiec po co te ceregiele z nazewnictwem. Czy
              naprawde w mowie potocznej uzywasz slowa zolcien?!
              Studiowalam malarstwo, a nie grafike uzytkowa i na szczescie nie mialam na
              studiach psychologii barw. Przynajmniej teoria mnie nie ogranicza.
    • Gość: karolek Re: Nowy projekt - jak Wam sie podoba? IP: *.chello.pl 22.01.04, 19:57
      DO DUPY Z TAKIM PROJEKTEM!!!!!!!!!
    • mahoney czemu telewizja jest w aktualnosciach ? 22.01.04, 22:29
      czy to juz ostatnia zmiana i gdzie nas wsadzicie za miesiac , strona graficzbna
      jest ok , tzn ciekawsza niz teraz , to znaczy niewiadomo jeszxcze jak samo
      forum a nie tyylko strona glowna bedzie wygladac , tylko prosze bez zadnych
      usmieszkow animacji czy innych gowien ktore tylko psuja zabawe
      • tebe Re: czemu telewizja jest w aktualnosciach ? 23.01.04, 12:58
        Strona wątku, wątków i postów w zasadzie są bez zmian.
        Animacje nie wchodzą w grę.
        Struktura się nie zmienia - to tylko projekt graficzny, napisy są bez znaczenia.
        Pozdrawiam
    • Gość: Robal Re: Nowy projekt - jak Wam sie podoba? IP: *.aster.pl 23.01.04, 19:20
      do dupy pseudo-nowocześnie i bez jaj poza tym łamie moje przyzwyczajenia
      • franzmaurer Re: Nowy projekt - jak Wam sie podoba? 23.01.04, 21:54
        Beeee.... kto wymyślił kolorystykę musztardową???
        Osobiście wolę 'Yahoo Style' granat, błękit, yellow-bahama i czerwień.
        Kolory to żaden problem - webmaster może wymyślić kilka skórek i każdy sobie
        ustawi w opcjach forum jak mu się podoba.

Ankietę na dole prawego nawigatora przesunąłbym na samą górę - będzie bardziej
        widoczna i pod ręką.
        Góra prawego nawigatora "Moje Forum" trochę dubluje się z tym co jest po lewej,
        odrobinkę bez sensu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka