zbyfauch 19.12.09, 08:26 tinyurl.com/yzom7aw Znaczy co, że niby podwójnie widzę?!!! Jakim prawem insynuuje mi się pijaństwo?!!! To już szczyt bezczelności i arogancji! Ooooo nie, Gazety już nie kupię! Gazeta kłamie! Giwy i Siwy na Madagaskar! Link Zgłoś Obserwuj wątek
zbyfauch Re: Skandaliczna insynuacja! 19.12.09, 08:44 O kurde, oberpoieniacz mnie już uprzedził. I co ja biedny pocznę? Link Zgłoś
Gość: poi Re: Skandaliczna insynuacja! IP: *.aster.pl 19.12.09, 09:22 a coz to z funkcja oberpoieniacz ? mozesz pic jak do tej pory. Link Zgłoś
zbyfauch TIM! 19.12.09, 09:46 Gość portalu: poi napisał(a): > a coz to z funkcja oberpoieniacz ? To nawet nie funkcja, to TIM, jednocześnie Tytuł i Misja. :) Link Zgłoś
drzejms-buond skandal w istocie 21.12.09, 10:11 dlaczego jedna istota ma podwójnie a inna pojedynczo!? Skandal! skandal! a na Madagaskar zgłaszam się na ochotnika! Link Zgłoś
giwi Re: Skandaliczna insynuacja! 21.12.09, 15:24 Podoba mi się Twój pomysł. Z wielka radością bym się tam dała wyrzucic teraz. :-) Link Zgłoś
zbyfauch Re: Skandaliczna insynuacja! 21.12.09, 16:40 giwi napisała: > Podoba mi się Twój pomysł. Z wielka radością bym się tam dała > wyrzucic teraz. :-) Rozumiem, że najlepiej z Drzejmsem, jako Błąd Girl? ;) Ja wiem, on ma ten złoty pistolecik...i ponton z tapczanem. Link Zgłoś
zbyfauch Re: Skandaliczna insynuacja! 22.12.09, 14:43 Któś pociągł był za wajchę z napisem "UNDO" i na co teraz będę narzekał? A w cholerę z takimi świętami! Link Zgłoś