Dodaj do ulubionych

czy gdyby zamienić f. TOWARZYSKIE na...

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.02.02, 08:50
Wydaje mi śię, że lepsze od towarzyskiego byłoby forum o zainteresowaniach
ludzi - przedstawialiby się, pisaliby czym się interesują, kim są, po to, byśmy
nie byli anonimowymi ludźmi, których trzeba "rozgryzać". Krótko mówiąc:
ułatwiłoby to kontakty między internautami. ...Nawet mi przyszedł do głowy
pomysł, żeby tych ludzi podzielić wg miast lub województw, no to byłoby już w
ogóle cudownie. Co wy na to?
Obserwuj wątek
    • maas Re: czy gdyby zamienić f. TOWARZYSKIE na... 13.02.02, 11:27
      Taka role beda spelnialy profile uzytkownika na nowym Forum - kazdy bedzie mogl
      wpisac krotka informacje o sobie do swojego profilu.
      • mario2 Re: czy gdyby zamienić f. TOWARZYSKIE na... 13.02.02, 14:21
        dzieki maas- juz sie przestraszylem :o))
      • men_ Maas, 13.02.02, 14:24
        Jednak współczuję, że takie wpisy musisz czytać codziennie, my tylko od czasu
        do czasu :))

pozdrawiam
    • men_ Gabryniu, a historii to Ciebie uczyli 13.02.02, 14:22
      w szkółkach ?
      JUż nie raz oznaczano ludzi, nietylko ze wzgledu na pochodzenie.

nie pozdrawiam

p.s.: ale swoją te twoje nowatorskie pomysły maja cos w sobie - szaleńczego

• laelia Re: Gabryniu, a historii to Ciebie uczyli 13.02.02, 14:31
        A czy to nie większa przyjemność samemu rozgryzać ludzi (swoją drogą atawizm
        jakiś, przodki kanibalskie?) niż wiedzieć o nich z góry to co zechcą bardzo
        pięknie zapewne zełgać?
        • men_ Re: Gabryniu, a historii to Ciebie uczyli 13.02.02, 14:37
          A najlepiej jescze chłopów do klatek, tfu, na specjalne forum, żeby grzecznie
          czekali na selekcje Pań, hę ?:))
          • Gość: x®♂∞♀ Re: Gabryniu, a historii to Ciebie uczyli IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 14:50
            men proszę podać swoje zainteresowania, bo nie mogę Cię rozgryżć
    • enen Re: czy gdyby zamienić f. TOWARZYSKIE na... 13.02.02, 14:39
      Heriche Himmler chyba jakoś tak podobnie zaczynał:))) Zdaje się, ze kurczaczki
      segregował, a potem poczuł ,iż musi powiekszyć swa przestrzeń zyciową.
      • Gość: samanta Mario IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 14:41
        braciszku...co sie tak slodko usmiechasz ciooooooooooooo???????????;)))))))))))))))))))))))))))
    • Gość: Pom Re: czy gdyby zamienić f. TOWARZYSKIE na... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.02, 14:47
      Tak. I jeszcze zakazac np. tym z ze szczecina wchodzic na forum z warszawy,
      zagranice wydelegowac w kosmos, panowie na lewo, panie na prawo!!! Segregacja
      według plci, wieku, rozmiaru kołnierzyka, stanika i wielkosci śledziony!
      Brawo Gabiś. Masz jeszcze jakiś fajny pomysł??
      • enen Re: czy gdyby zamienić f. TOWARZYSKIE na... 13.02.02, 14:50
        Nieśmiało zaproponuję podział według pojemności twardego dysku:)))))
    • Gość: x®♂∞♀ Re: czy gdyby zamienić f. TOWARZYSKIE na... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 14:48
      Tak, to bardzo dobry pomysł!
      Myślę, że to wyeliminuje stratę czasu jaką jest rozmowa z Tobą, Gabrysiu.
      Dotychczas i wciąż muszę (och, co za męka) rozgryzać ludzi, a Ty jedną
      wypowiedzią uświadomiłaś mi swą niechrupkość.
      Dlaczego nie zaproponowałaś udostępniania cookies, które pozwoliłyby poznać
      ostatnio przeglądane strony?
      Dopracuj proszę swój pomysł, bo myślę, zainteresuje on parę bardzo ważnych osób
      w Pekinie, czy Hawanie!
      • Gość: leziox Re: czy gdyby zamienić f. TOWARZYSKIE na... IP: 194.162.84.* 13.02.02, 15:02
        No,istnieje zapewne jeszcze wiele innych,podobnie fajnych pomysłów w głowach
        osób różnych.Ciekawi mnie,czy przy urządzaniu "nowego"forum całkiem przypadkiem
        parę osób nie straci możliwości wpisywania się,czy to tylko moja chora wizja?
        Co do segregacji-można każdemu przypisać obowiązek posiadania webcamu na
        monitorze i sprawdzając wygląd ryja,oraz tego,czy internauta siedzi przy kompie
        nago,czy tylko ubrany w garderobę skórzaną,decydować o wpuszczeniu go na
        forum,albo wyrzuceniu na pysk.
        Dobry pomysł o pojemności twardego dysku można rozszerzyć o sprawdzanie jego
        zawartości-od ujawnienia jak największej ilości szczegółów osobistych zależeć
        mogłoby,czy "segregator-inkwizytor"dopuści człowieka na forum,czy zamknie bramy
        raju przed nosem.
        Zadziwmy Chińczyków,stwarzając nasz specyficznie polski obóz kon...komputerowy.
        • Gość: Una Re: czy gdyby zamienić f. TOWARZYSKIE na... IP: *.devs.futuro.pl 13.02.02, 15:21
          A co Wy tak huzia na Józia? Biedna Gabrynia spłoszyła się, a mogła nam jeszcze
          błysnąć paroma pomysłami:)
          • yh Re: czy gdyby zamienić f. TOWARZYSKIE na... 13.02.02, 15:27
            he he , co wy byscie robili bez Gabrys , itd.- umarli z nudow byscie
            • Gość: samanta Re: czy gdyby zamienić f. TOWARZYSKIE na... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 18:36
              no tak,towarzyskie ma tu niezla pozywke;)
    • men_ Gabryniu, chodź do nas na Towarzyskie: 13.02.02, 20:51
      zrobimy z Ciebie porządna kobitkę - może jeszcze jest szansa ?:))
      • samanta1 Re: Gabryniu, chodź do nas na Towarzyskie: 14.02.02, 02:12
        men...jestes okropny!!!!!!:))))))))))))
        • men_ Re: Gabryniu, chodź do nas na Towarzyskie: 14.02.02, 23:59
          No co Ty Samanta ?
          Może Gabrysia to niezła laska - szkoda żeby wpadła w "łapy" tych moralizatorów -
          będa tylko razem pierniczyć .., bzdury w kacikach dyskusyjnych :)))
    • mario2 Re: czy gdyby zamienić f. TOWARZYSKIE na... 15.02.02, 10:31
      Gabryniu- przemyslalas?? Mam nadzeje ze tak- a skoro tak- zapraszamy do nas-
      moze spotkasz PRAWDZIWYCH przyjaciol?
      • Gość: samanta Re: czy gdyby zamienić f. TOWARZYSKIE na... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 14:34
        po TAKIM zaproszeniu szybko wylaczylabym kompa;)))))) Toz Wy jak te dwie hieny!!!!:)
        • mario2 Re: czy gdyby zamienić f. TOWARZYSKIE na... 16.02.02, 12:33
          ten wpis zasluguje na IGNORA!!
          • Gość: samanta Re: czy gdyby zamienić f. TOWARZYSKIE na... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.02.02, 13:28
            dlaczego tak sroga kare sobie wymierzasz ?;))
            • mario2 Re: czy gdyby zamienić f. TOWARZYSKIE na... 16.02.02, 18:33
              a bo mnie baba wkurwila! Nasze forum chce naaa burdel zamienic!
              • Gość: samanta Re: czy gdyby zamienić f. TOWARZYSKIE na... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.02.02, 18:38
                Ciiiiiiiiiii..........spoko braciszku.Nie nerwujsia. Po co czytasz glupoty? Nikt nie zabierze nam forum

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka