IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.04, 12:41
Zalogowałam się na forum, przeszłam na FoF i już mnie wylogowało. Zalogowałam
się więc jeszcze raz i poszłam na Cafe Trójmiasto, ale zamiast na CT
przerzuciło mnie na stronę www.gazeta.pl/0,0.html?t=F1076672358014
Proszę zrobić z tym porządek.
Obserwuj wątek
    • Gość: orissa Re: logowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.04, 12:59
      W dalszym ciągu nie mogę się zalogować (a przez to nie mogę pisać na swoim
      forum !!!!!), zalogowałam się na czat i na pocztę, ale przy przejściu na forum
      i tak albo wylogowuje albo wywala na stronę startową gazety.
      • basia Re: logowanie 13.02.04, 13:07
        spróbuj zalogować się na tej stronie - na FoFie- w tej kratce po lewej u góry.
        • Gość: orissa Re: logowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.04, 13:13
          Wiesz, nigdy by mi to do głowy nie przyszło, dzięki za wspaniały pomysł ;-)
          P.S. Przeczytaj pierwszy wpis.
          • basia Re: logowanie 13.02.04, 13:23
            Gość portalu: orissa napisał(a):

> Wiesz, nigdy by mi to do głowy nie przyszło, dzięki za wspaniały pomysł ;-)
            > P.S. Przeczytaj pierwszy wpis.

nie bądź takim niedowiarkiem,tutaj wszystko jest możliwe:) zalogowanie na
            glownej i przejście dalej wylogowuje- przynajmniej mnie-, a zalogowanie z tej
            strony- nie wylogowuje.Jak widać:)
            • Gość: orissa Re: logowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.04, 13:26
              Basiu próbowałam na wszelkie sposoby, twój pomysł też wykorzystałam i dupa, nic
              nie działa.
              • Gość: Adminie Re: logowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.04, 13:28
                Proszę mi naprawić logowanie, albo umożliwić mi pisanie na forum CT bez
                logowania. I póki nie będzie mi działało logowanie proszę zajrzeć na Zwierzęta-
                Fotografie czy jest tam coś do opublikowania.
                • Gość: orissa Adminie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.04, 13:30
                  Tfu, aż z tej złości na brak możliwości logowania wpisałam w poprzednim poście
                  temat w autora, sorry.
              • basia Re: logowanie 13.02.04, 13:29
                Znaczy wyjątkowa jesteś.Może dj Ci odpowie, zauważyłam że zna się na
                komputerach:)
                • Gość: orissa Re: logowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.04, 13:32
                  Owszem, Basiu, dj się zna i jestem pewna, że gdyby zajmował się forum to by
                  pomógł. Ale mamy takich a nie innych adminów od forum i to ich zakichany
                  obowiązek pomóc w takij sytuacji.
                  • Gość: orissa Admini !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.04, 13:55
                    Minęła godzina i nic się nie poprawiło. Kiedy będę mogła się zalogować????????
    • geograf wylogowywuje 13.02.04, 14:03
      Drodzy Admini-dlaczego po zmianie wyglądu Forum nie można się na stałe, za
      pierwszym razem zalogowac?
      Właściwie za każdym przejściem między Forami trzeba logować sie od nowa. Jest to
      poniekąd męczące...co sie stało i czy da sie z tym coś zrobić?
      • jaa_ga Re: wylogowywuje 13.02.04, 14:09
        Przepraszam, że się wtrącam, choć jestem totalnym
        internetowym beztalenciem technicznym, ale może
        mój sposób będzie dla Państwa do wykorzystania?..
        Loguję się ze strony głównej Portalu do poczty,
        a z poczty klikam Forum i jestem już od 2 godzin
        bezproblemowo na wszystkich stronach.
        Pozdrawiam i trzymam kciuki
        :)
        • Gość: orissa Re: wylogowywuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.04, 14:19
          Jaaga, próbowałam i przez pocztę i przez czat, niestety po przejściu na forum
          wylogowuje mnie.
          • Gość: orissa Re: wylogowywuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.04, 15:31
            Nadal nie działa mi logowanie, czy doczekam się zainteresowania ze strony
            łaskawych adminów??? Przez to, że nie mogę się zalogować na forum nie mogę
            pisać na założonym przez siebie forum !!!! Może tak w końcu ktoś ruszy tyłek i
            się pofatyguje żeby to naprawić???? Przecież nie ja tu jestem dla adminów a
            admini dla użytkowników!!!!
            • maas Re: wylogowywuje 13.02.04, 15:51
              Problem zostal zgloszony do techno i pracuja nad nim. Jesli ktos ma jeszcze
              takie trudnosci, bardzo prosze o wpisywanie, w jakich okolicznosciach to
              nastepuje (gdzie sie mozna zalogowac, gdzie nie mozna, gdzie wywala).
              • rubeus Re: wylogowywuje 13.02.04, 16:01
                mi się pare razy przytrafiło, że zalogowałem się na głównej stronie
                forum, a jak przeszedłem przez ulubione, do swojego forum, to mnie
                wylogowało...
                Bywało tak jeszcze przed zmianą szaty graficznej...
    • eela Re: logowanie 13.02.04, 15:36
      Ja mogę się zalogować, ale nie zawsze jestem na tym forum, co bym chciała. Tu
      na FoF znalazłam się wbrew swej woli, dlatego od razu wpisuję się do wątku.
      • tebe Re: logowanie 13.02.04, 15:54
        ? tzn co zrobiłaś, że Cię tu rzuciło?
        • eela Re: logowanie 13.02.04, 16:10
          Czytałam sobie forum a potem kliknęłam w nazwe tego forum i wylądowałam na FoF.
          • eela Re: logowanie 13.02.04, 16:14
            Potem jeszcze raz mi się to zdarzyło. Zauważyłam, ze nosi mnie między tymi
            forami, które dziś odwiedziłam i zawsze to następuje po kliknięciu w nazwe
            forum. Chyba wrzuca mnie tam, gdzie byłam poprzednio.
            • tebe Re: logowanie 13.02.04, 16:17
              To może napisz - najlepiej na maila do maas - konkretnie na jakich to było forach.
              Pozdrawiam
              • Gość: orissa Re: logowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.04, 17:37
                Zero poprawy jak narazie :-(
                Pierwszy raz dziś pisałam niezalogowana na forum. Obciach :-(
                • adam Re: logowanie 13.02.04, 17:54
                  Gość portalu: orissa napisał(a):

> Zero poprawy jak narazie :-(
                  > Pierwszy raz dziś pisałam niezalogowana na forum. Obciach :-(

Witam
                  proszę spróbować usunąć pliki tymczasowe, usunąć coookies.
                  Jakiej przeglądarki Pani używa, czy zmieniała Pani jakieś ustawienia?

pozdrawiam
                  • fdj Re: logowanie 13.02.04, 18:00
                    O cześć Adam (hehe, znów wyprzedziłem Anielę ;-P)
                  • Gość: orissa Re: logowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.04, 18:02
                    Drogi Adamie!
                    Nie jestem nowicjuszką na tym forum i zapewniam, że w czasie, gdy technicy się
                    głowili nad tym problemem usunęłam pliki tymczasowe, restartowałam komputer,
                    logowałam się poprzez czat i pocztę aby przejść na forum, przekopałam forum w
                    poszukiwaniu dobrych rad, jakie były udzielane w podobnych problemach i
                    niestety NIC to nie dało. Używam IE 6.0, na systemie Win XP, wszystkie
                    uaktualnienia mam jak zawsze na bieżąco, nie wprowadzałam żadnych zmian w
                    ustawieniach.
                    Acha, proszę mi tylko nie pisać żebym sobie przeglądarkę zmieniła bo to nie ja
                    mam swoje oprogramowanie dostosowywać do gazety, tylko gazeta ma współpracować
                    z tym, co jest najczęściej używane.
                    • adam Re: logowanie 13.02.04, 18:09
                      Chciałbym się skontaktować przez pocztę, proszę
                      podać jakiś email.
                      • Gość: orissa Re: logowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.04, 18:10
                        adam napisał:

> Chciałbym się skontaktować przez pocztę, proszę
                        > podać jakiś email.

orissa@gazeta.pl

• Gość: aniela Re: logowanie IP: *.acn.waw.pl 13.02.04, 18:13
                        aniela@gazeta.pl
                        o kazdej porze.
                  • Gość: aniela czesc Adam IP: *.acn.waw.pl 13.02.04, 18:10
                    nie zwracaj uwagi na eFdejota. nawet nie stal w kolejce do Ciebie.

ja natomiast, w odroznieniu od Orissy jestem nowicjuszka i chetnie odpowiem na
                    kazde Twoje pytanie oraz wiele sie od Ciebie naucze rowniez chetnie.
                    • fdj Re: czesc Adam 13.02.04, 18:12
                      Anielu, podaj mu swego maila.
                      Może odpisze!
                      • Gość: aniela Re: czesc Adam IP: *.acn.waw.pl 13.02.04, 18:14
                        yhy wsunelam mu do kieszeni nr telefonu niepostrzezenie
                        • fdj Re: czesc Adam 13.02.04, 18:16
                          No.
                          Ale może jednak podaj mu maila.
                          Wiesz, może pomyli mu się z mailem Orissy i napisze do Ciebie.
                          • Gość: aniela Re: czesc Adam IP: *.acn.waw.pl 13.02.04, 18:18
                            yhy nosz pisze ze podalam. wez nie gadaj tak glosno bo jeszcze sobie ludzie
                            pomysla, no...
                            • fdj Re: czesc Adam 13.02.04, 18:19
                              Co Ty.
                              Przecież nas nikt nie czyta...
                              • Gość: aniela Re: czesc Adam IP: *.acn.waw.pl 13.02.04, 18:23
                                aha zeby prowadzic rozmowe nie trzeba sie od razu czytac wzajemnie. to tylko
                                przeszkadza w dyskusji.
                                • fdj Re: czesc Adam 13.02.04, 18:28
                                  Właśnie. Nasi politycy i parę osób z FA już dawno to odkryło.
                                  My jak zwykle z opóźnionym zapłonem ;-)
                                  • Gość: aniela Re: czesc Adam IP: *.acn.waw.pl 13.02.04, 18:32
                                    anene! nie doceniles mnie. nigdy nie czytalam co do mnie piszesz. od czytania
                                    psuja sie oczy. (a nie chcialabym popsuc sie od glowy jak byle ryba)
                                    • fdj Re: czesc Adam 13.02.04, 18:41
                                      Ja natomiast nigdy do Ciebie nie pisałem. Od pisania psują się ręce. A nie
                                      chciałbym zostać jakimś wężem...
                                      • Gość: aniela Re: czesc Adam IP: *.acn.waw.pl 13.02.04, 18:44
                                        aha a ja z kolei bynajmniej nie wymienialam z Toba postow. od takiej wymiany
                                        psuja se interesy.
                                        • fdj Re: czesc Adam 13.02.04, 18:51
                                          Właśnie. Ja też, bo interes mam sprawny ;-PPP
                                          I w ogóle nie wiem, co to jest post.
                                          Zawsze widziałem tylko office.
                • jaa_ga Orisso! 13.02.04, 18:00
                  Piszesz, że w dalszym ciągu jesteś niezalogowana...
                  Przepraszam, że zapytam, jak w takim razie weszłaś do
                  swojej poczty i przeczytałaś list od Maas w sprawie
                  adminów społecznych?
                  A może znów czegoś nie rozumiem?...
                  Pozdrawiam:)
                  • Gość: orissa Jaaga! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.04, 18:05
                    Po raz któryś tam piszę: nie mogę się zalogować na forum. Nic nie pisałam o
                    tym, że nie mogę się zalogować na pocztę czy czat. Loguję się na czat i pocztę
                    a po przejściu na forum jestem już wylogowana. Dziękuję za troskę i
                    zainteresowanie, ale proszę, czytaj uważniej to co piszę. Poza tym pocztę
                    odbieram i wysyłam przez klienta pocztowego a nie www.
                    • jaa_ga Re: Jaaga! 13.02.04, 18:09
                      Przepraszam, Orisso:)
                      W niczym nie chciałam Cię urazić, ale
                      wydało mi sie to nieprawdopodobne.
                      Dzięki Tobie wiem, że niemozliwe może być możliwe:)
                      Pozdrawiam
                      • Gość: orissa Re: Jaaga! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.04, 18:14
                        jaa_ga napisała:

> Przepraszam, Orisso:)
                        > W niczym nie chciałam Cię urazić, ale
                        > wydało mi sie to nieprawdopodobne.
                        > Dzięki Tobie wiem, że niemozliwe może być możliwe:)
                        > Pozdrawiam

Jaaga nie masz mnie za co przepraszać, to ja przepraszam bo reaguję już nerwowo
                        przez to wszystko. Przez cały dzień nie mogę nawet napisać na swoim forum, nie
                        mogę też przeczytać nic na swoim drugim forum (bo jest ukryte - czytać można po
                        zalogowaniu się) a nikt nie umie zlokalizować przyczyny :-(
                        • orissa Udało się! 13.02.04, 22:38
                          Po tylu godzinach wreszcie udało mi się zalogować na forum.
                          Dziekuję za wszelkie wysiłki technicznych aby uruchomic mi to logowanie.
                          Przyczyn braku możliwości zalogowania się nie odnaleziono, skutecznej rady też
                          nie było no bo rzecz jasna wszystko wyglądało na to, że jest ok. Jak zwykle
                          zresztą, gdy coś nie działa. Naprawiło się samo i chwała niebiosom za to :-)
                          • lucy_z Re: Udało się! 14.02.04, 12:04
                            W dalszym ciągu po zalogowaniu na głównym forum, po przejściu do innego forum
                            wylogowuje:((
                            • Gość: kasia-s Re: Udało się! a guzik, wcale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.04, 14:45
                              a mnie wcale nie chce zalogować :(
                            • rubeus Re: Udało się! 14.02.04, 20:51
                              potwierdzam... wylogowuje - raz ileś kilka wejść, ale jednak...
                              Przed kilkoma minutami, zalogowałem się na głównej
                              po czym przeszedłem z ulubionych na inne forum - wylogowało mnie.
                              W ramach eksperymentu zalogowałem się ponownie na głównej
                              a okno 'wewnątrz' forum odświeżyłem - efekt wylogowało mnie.
                              Po zalogowaniu się 'wewnątrz' - serwer tym razem nie wylogował...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka