j_karolak 02.03.04, 12:00 Czy naprawdę jesteście bezradni? PS Chodzi mi o posty Krzysia52 rzecz jasna. Link Zgłoś Obserwuj wątek
maas Re: Marcowe zdejmowanie - skończcie z tym!!! 02.03.04, 12:49 Zablokowac go nie mozna, ale co jakis czas przeprowadamy hurtowe usuwanie postow w bazie forum. Link Zgłoś
Gość: Zdziwiony Re: Marcowe zdejmowanie - skończcie z tym!!! IP: 5.2.1D* / *.prodigy.net.mx 02.03.04, 13:03 Ale wesolego 3 mozecie bez problemu zablokowac, bo on sie u was loguje od bardzo dawna. Link Zgłoś
xiazeluka Skończcie z tymi kapusiami 02.03.04, 13:11 Gość portalu: Zdziwiony napisał(a): > Ale wesolego 3 mozecie bez problemu zablokowac, bo on sie u was loguje od > bardzo dawna. Tego Zdziwionego proponuję również zabanować - w trosce o jego nerwy. Link Zgłoś
Gość: Zdziwiony Re: Xiazeluka kapuje na Zdziwionego! IP: 5.2.1D* / *.prodigy.net.mx 02.03.04, 13:16 On pisuje podobne do wesolego 3 posty. Broniac wesolego,broni siebie. Link Zgłoś
xiazeluka Zdziwiony, kółko Ci się kręci 02.03.04, 13:20 Gość portalu: Zdziwiony napisał(a): > On pisuje podobne do wesolego 3 posty. Broniac wesolego,broni siebie. Moje posty są niepowtarzalne. Nie są więc podobne do niczyich innych, donosicielu. Link Zgłoś
Gość: Zdziwiony Re: Zdziwiony, kółko Ci się kręci IP: 5.2.1D* / *.prodigy.net.mx 02.03.04, 13:27 A czy pedofila tez bys ukrywal ? Link Zgłoś
xiazeluka Orle głupoty... 02.03.04, 13:30 Gość portalu: Zdziwiony napisał(a): > A czy pedofila tez bys ukrywal ? Mylisz czyny ze słowami. Link Zgłoś
pacynkaa xiazeluka 52 02.03.04, 13:36 xiazeluka napisała: > Moje posty są niepowtarzalne. tak, pod względem chamstwa xiazeluce trudno dorównać Link Zgłoś
xiazeluka Pacynka dmuchana 02.03.04, 13:37 pacynkaa napisała: > tak, pod względem chamstwa xiazeluce trudno dorównać Przynajmniej nie ukrawam się za tymczasowymi nikami, tchórzu. Link Zgłoś
pacynkaa xiazeluka 52 02.03.04, 14:12 xiazeluka napisała: > Przynajmniej nie ukrawam się za tymczasowymi nikami ale nadal jesteś chamem Link Zgłoś
xiazeluka Re: xiazeluka 52 02.03.04, 14:31 pacynkaa napisała: > ale nadal jesteś chamem Wątpię, by ciota miała właściwą perspektywę do wydawania takich osądów. Link Zgłoś
pacynkaa zgadza się ciociu xiazeluka 52 02.03.04, 14:58 xiazeluka napisała: > Wątpię, by ciota miała właściwą perspektywę do wydawania takich osądów. przypadkiem słusznie prawisz: ty jesteś ciotą więc nie masz właściwej perspektywy, ja ciotą nie jestem, więc tę perspektywę mam i wydaję osąd żeś cham Link Zgłoś
xiazeluka Co Ci się zgadza, robaczku? Liczba pcheł? 02.03.04, 16:05 pacynkaa napisała: > przypadkiem słusznie prawisz: ty jesteś ciotą więc nie masz właściwej > perspektywy, ja ciotą nie jestem, więc tę perspektywę mam i wydaję osąd żeś cham Bład logiczno-gramatyczny: jeżeli ja mam rację, to znaczy, że Ty jesteś ciota. I kretyn, przy okazji. Link Zgłoś
pacynkaa Otóż zapchlony analfabeto xiazeluko 52 02.03.04, 16:24 xiazeluka napisała: > Bład logiczno-gramatyczny: jeżeli ja mam rację, to znaczy, że Ty jesteś > ciota. bład gramatyczno-logiczny popełniasz ty, bo nawet czytać ze zrozumieniem nie potrafisz: rację miałeś tylko co do tego, czego nie mogą cioty, a nie co do tego, kto nią jest chamie Link Zgłoś
xiazeluka Smętna dżdżownico lewoskrętna: 02.03.04, 16:42 pacynkaa napisała: > bład gramatyczno-logiczny popełniasz ty, bo nawet czytać ze zrozumieniem nie > potrafisz: rację miałeś tylko co do tego, czego nie mogą cioty, a nie co do > tego, kto nią jest chamie Z kontekstu wyraźnie wynikało, że piszę o Twojej tchórzliwej osobie, pompko. Zatem jeśli przyznałeś mi rację, to znaczy, że jesteś ciotą. A propos - zawsze małpujesz cudze wnioski nicując je na kretyńską stronę czy tylko mnie robisz tę grzeczność? Link Zgłoś
pacynkaa żałosny lewacki xiazeluko 52 02.03.04, 17:44 xiazeluka napisała: > Z kontekstu wyraźnie wynikało, że piszę o Twojej tchórzliwej osobie, pompko. > Zatem jeśli przyznałeś mi rację, to znaczy, że jesteś ciotą. z kontekstu twego kwilenia wynikało znów głównie twoje chamstwo a z TREŚCI (nie kontekstu tylko treści analfabetusiu) mojej wypowiedzi wynikało wyraźnie, że przyznaję ci rację tylko W CZĘŚCI co do tego co mogą cioty, natomiast nie co do tego kto nią jest, cioto xiazeluko > A propos - zawsze małpujesz cudze wnioski nicując je na kretyńską stronę czy > tylko mnie robisz tę grzeczność? właśnie, zawsze manipulujesz cudze posty i wnioski nicując je na swoją kretyńską i chamską stronę czy tylko mnie robisz tę grzeczność? Link Zgłoś
xiazeluka Cienko kwilisz, makolągwo 02.03.04, 18:31 pacynkaa napisała: > z kontekstu twego kwilenia wynikało znów głównie twoje chamstwo Podkreśl wężykiem to "chamstwo". Na czerwono, psycholu. > a z TREŚCI (nie kontekstu tylko treści analfabetusiu) mojej wypowiedzi wynikało > wyraźnie, Z kontekstu mojej wypowiedzi, a nie Twojej, zweryfikowany negatywnie czwartoklasisto. > że przyznaję ci rację tylko W CZĘŚCI co do tego co mogą cioty, > natomiast nie co do tego kto nią jest, cioto xiazeluko A z kontekstu wynikało właśnie, kogo mam na myśli pisząc "ciota", cioto. > właśnie, zawsze manipulujesz cudze posty i wnioski nicując je na swoją > kretyńską i chamską stronę czy tylko mnie robisz tę grzeczność? Papugowanie Cię jednak szczerze bawi, jak widzę. Jak skończysz z odtwórstwem, to daj znać. MOże zaszczycę Cię wtedy jakimś postem, fujaro. Link Zgłoś
pacynkaa żałośnie smęcisz piegżo xiazeluko 52 03.03.04, 08:17 xiazeluka napisała: > Podkreśl wężykiem to "chamstwo". nie mogę podkreślić wężykiem żeś cham, bo wtedy to byłby żart. a to żeś cham to jest prawda. > Z kontekstu mojej wypowiedzi, a nie Twojej dziecinne zaprzeczenie. > A z kontekstu wynikało właśnie, kogo mam na myśli pisząc "ciota", cioto. a z treści mojej wypowiedzi wynikało wyraźnie, że nie przyznaję ci w tym racji, bo to ty jesteś ciotą cioto. > Papugowanie Cię jednak szczerze bawi, jak widzę. Jak skończysz z odtwórstwem, > to daj znać. nie jest jedynie papugowaniem ani odtwórstwem skierowanie pytania w tę stronę w którą prawidłowo powinno być zadane. > MOże zaszczycę Cię wtedy jakimś postem, fujaro. ha ha ha, cham chce mnie "zaszczycać". pomyliły ci się słowa: chciałeś napisać "zaszczać" bo ty na tym forum załatwiasz swe potrzeby fizjologiczne, wylewając na innych forumowiczów nieczystości. Link Zgłoś
Gość: luka To jak, napiszesz coś autorskiego? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.03.04, 08:28 pacynkaa napisała: > nie mogę podkreślić wężykiem żeś cham, bo wtedy to byłby żart. > a to żeś cham to jest prawda. Skoro to "prawda", to nie wypada zaprzeczać, fidjoto. > dziecinne zaprzeczenie. Skucha. To było wyjaśnienie, a nie zaprzeczenie. Acha, cytat poznałem. > a z treści mojej wypowiedzi wynikało wyraźnie, że nie przyznaję ci w tym racji, bo to ty jesteś ciotą cioto. Dziecinne zaprzeczenie, ciotko. > nie jest jedynie papugowaniem ani odtwórstwem skierowanie pytania w tę stronę w którą prawidłowo powinno być zadane. Owszem. Ale chodzi o małpowanie całych zwrotów, a nie odwracanie pytań, fujaro. > pomyliły ci się słowa: chciałeś napisać "zaszczać" bo ty na tym forum > załatwiasz swe potrzeby fizjologiczne, wylewając na innych forumowiczów > nieczystości. To też już ktoś tu pisał - te, fuj, ładnie to tak ukrywać się za nowym nikiem? Donosnie obwieściłeś przecież, że więcej się do mnie nie będziesz odzywał, analfabetyczna cioto. Link Zgłoś
pacynkaa i tak nie zrozumiesz 03.03.04, 09:11 Gość portalu: luka napisał(a): > Skucha. To było wyjaśnienie, a nie zaprzeczenie. znów dziecinne zaprzeczenie. nudny jesteś. > Dziecinne zaprzeczenie, ciotko. paradoksalnie, pisząc "ciotko" jesteś o wiele bliżej prawdy, niż pisząc do mnie "cioto". > Owszem. Ale chodzi o małpowanie całych zwrotów, a nie odwracanie pytań, > fujaro. ale z treści i kontekstu mojej wypowiedzi wyraźnie wynika, że to było odwrócenie pytania, a nie małpowanie. a z tą "fujarą" znów pudło. > To też już ktoś tu pisał no wiem, czytałam, niejaka "betty-bt". i miała rację, a ja się z nią zgadzam, więc używam jej słów. proste? > - te, fuj, ładnie to tak ukrywać się za nowym nikiem? ha ha, znów pudło. pracujesz w skupie makulatury, że tyle tych pudeł zbierasz? Link Zgłoś
xiazeluka Ciebie z pewnością, poczwaro z innego wymiaru 03.03.04, 09:53 pacynkaa napisała: > znów dziecinne zaprzeczenie. nudny jesteś. Sam jesteś nudny i dziecinny. Poza tym ciągle zaprzeczasz. > paradoksalnie, pisząc "ciotko" jesteś o wiele bliżej prawdy, niż pisząc do > mnie "cioto". Ciotko cioto, nadajesz z Posen, prawda? > ale z treści i kontekstu mojej wypowiedzi wyraźnie wynika, że to było > odwrócenie pytania, a nie małpowanie. > a z tą "fujarą" znów pudło. Nadal trafnie, fujaro - bo znowu dziecinnie zaprzeczasz. A z treści i kontekstu mojej odpowiedzi wynikało jak w sentencji wyroku. > no wiem, czytałam, niejaka "betty-bt". i miała rację, a ja się z nią zgadzam, > więc używam jej słów. proste? Bardzo. Prostackie, nawet. A sam coś od siebie umiesz coś napisać? > ha ha, znów pudło. pracujesz w skupie makulatury, że tyle tych pudeł zbierasz? Znowu dziecinne zaprzeczenie. Nieładnie, fidjoto, tak się krygować. Link Zgłoś
pacynkaa xiazeluko o IQ 52 03.03.04, 11:35 xiazeluka napisała: > Sam jesteś nudny i dziecinny. Poza tym ciągle zaprzeczasz. napisał nudny i dziecinny xiazeluka 52 zaprzeczając > Ciotko, cioto (...) nie zrozumiałeś subtelnej aluzji i znów ci będę musiałA wszystko tłumaczyć, jak małemu dziecku (a kreujesz się na takiego dużego i rozumnego chłopca) - będzie o tym mowa niżej > A z treści i kontekstu mojej odpowiedzi wynikało jak w sentencji wyroku. całe szczęście, że takie chamy jak xiazeluka 52 u nas wyroków nie wydają > A sam coś od siebie umiesz coś napisać? potrafię samA, ale cytowania mądrości betty-bt się nie wstydzę, natomiast moje własne słowa prostacko przekręcałeś > Znowu dziecinne zaprzeczenie. Nieładnie, fidjoto, tak się krygować. naprawdę, żałosny jesteś i żyć bez fdj widać nie potrafisz (pewnie się w nim cioto zakochałeś) skoro wciąż go wspominasz. no i teraz będzie najlepsze - oblałeś mnie w powyższych postach następującymi szczynami (zwracam uwagę nie tylko na treść ale i na formę - rodzaj męski): - tchórzu (zakładając bezpodstawnie, że mój nick jest tymczasowy), - cioto, - kretyn, - pompko (to by było nawet śmieszne, gdyby nie było takie żałosne), - psycholu, - zweryfikowany negatywnie czwartoklasisto (weryfikacja przeprowadzana przez xiazelukę o IQ 52 to tak jakby świnia weryfikowała orła co do jego umiejętności latania), - fujaro, - fidjoto, - analfabetyczna cioto (analfabeta i ciota xiazeluka 52 nazywa innych tym, kim sam jest - świetny żart ale do płaczu), - nudny i dziecinny. dowodzi to nie tylko twego chamstwa xiazeluko 52 od którego zaczęłam tę rozmowę i które ten sposób potwierdziłeś, ale i twojej głupoty, bo z miejsca i bezpodstawnie założyłeś, że jestem facetem (piszesz do mnie cały czas w rodzaju męskim: "przyznałeś", "obwieściłeś", "sam"). zakwilisz pewnie żałośnie: "skąd miałem wiedzieć o pani?". cóż, wystarczyło zapytać, gdy się nie wie. wystarczyło też zobaczyć, że jak wciskasz "odpowiedz cytując" to wyskakuje ci na monitorze "pacynkaa napisała" a nie "napisał". no ale tobie po naciśnięciu "odpowiedz cytując" resztki mózgu się wyłączają i przestajesz myśleć, a zaczynasz wydalać. tak, wiem, tobie też wyskakuje "xiazeluka napisała", ale nie każdy jest taką ciotą jak ty, żeby przy zakładaniu konta zaznaczyć "kobieta" gdy się jest facetem. i tyle wystarczy. przyszłam tu z małym zdaniem że "xiazeluce trudno dorównać w chamstwie". jeśli miałeś inne zdanie na ten temat i gdybyś chamem nie był, to powinieneś odpowiedzieć: "przepraszam bardzo szanowną panią, ale nie zgadzam się z pani zarzutem i proszę o uzasadnienie, natomiast w dalszej części postaram się przekonać panią, że zarzut ten jest błędny" - o, tak by napisał człek kulturalny i nie cham. tymczasem ty wolałeś iść na konfrontację i oblewać mnie wyżej wymienionymi epitetami. więc jesteś cham, tak jak na początku twierdziłam, a co świetnie swoim chamskim zachowaniem potwierdziłeś. dziękuję i w tym wątku już więcej do powiedzenia nic nie mam, choć przewiduję, że zaraz nadlecisz i znów poprzekręcasz wszystko na swoją "kretyńską" stronę (cytat z ciebie - może ja jestem tobą według twojej metodologii ;-P ???). Link Zgłoś
xiazeluka Idiotaaaa...aaaa...(echo w pustym saganie pacyny) 03.03.04, 13:18 pacynkaa napisała: > napisał nudny i dziecinny xiazeluka 52 zaprzeczając A tępa kukłaa zaprzeczyła, że ja zaprzeczyłem, chociaż przecież zaprzeczała, więc nie da się zaprzeczyczyć, że fujarkaa jest idiotą. > nie zrozumiałeś subtelnej aluzji i znów ci będę musiałA wszystko tłumaczyć, jak małemu dziecku Fidjoto, prosiłem Cię wielokrotnie, byś nie był namolny z tym chwaleniem się swoimi żartami i aluzjami, ponieważ to żałosne. Jeśli nie jesteś fujem, to wybacz, ale trudno was odróżnić - dwa półgłówki nie dające w sumie nawet ćwierci głowy. > całe szczęście, że takie chamy jak xiazeluka 52 u nas wyroków nie wydają Całe szczęście dla Ciebie, kretynie. Gdybym stanowił prawo w tym kraju, to już byś siedział w pudle za zanieczyszczanie środowiska naturalnego swoim oddechem, straszenie przechodniów neandertalską gębą i zarazem ekshibicjonizm - z taką twarzą tylko zboczeniec może wyjść bez maski na ulicę. > potrafię samA Czekam z utęsknieniem na przykład. > naprawdę, żałosny jesteś i żyć bez fdj widać nie potrafisz (pewnie się w nim > cioto zakochałeś) skoro wciąż go wspominasz. Panienka z "ciotą" schodzącą jej z klawiatury bez żadnej żenady? E, naciagane. Dam Ci dobrą radę - udawanie kobiety jest bardzo ryzykowne, łatwo się pomylić. > no i teraz będzie najlepsze - oblałeś mnie w powyższych postach następującymi > szczynami (zwracam uwagę nie tylko na treść ale i na formę - rodzaj męski): A ja zwracam uwagę na te "szczyny" u kogoś, kto pozuje na kobietę. > - tchórzu (zakładając bezpodstawnie, że mój nick jest tymczasowy), A nie jest? > [...]- nudny i dziecinny. > dowodzi to nie tylko twego chamstwa xiazeluko 52 od którego zaczęłam tę rozmowę "Nudny i dziecinny" dowodzi czyjegoś chamstwa? Jesteś człowiekiem czy wydelikaconą ponad miarę mimozą? > i które ten sposób potwierdziłeś, ale i twojej głupoty, bo z miejsca i > bezpodstawnie założyłeś, że jestem facetem (piszesz do mnie cały czas w rodzaju męskim: "przyznałeś", "obwieściłeś", "sam"). Znane mi damy nie używają rynsztokowego słownictwa, nawet w chwili poddenerwowania. A jeśli rzeczywiście pomyliłem płeć, to wystarczyło zwrócić mi na to uwagę, jako że w niku nie ma altu, który by definiował właściwości właściciela. Mnie często biorą za kobietę, ale do głowy mi nigdy nie przyszlo, by komus z tego powodu zarzucać głupotę. Bezpodstawne to przecież i żałosne. > zakwilisz pewnie żałośnie: "skąd miałem wiedzieć o pani?". cóż, wystarczyło > zapytać, gdy się nie wie. Nie pytam każdego, kogo napotkam, jakiej jest płci, kolego/koleżanko. Nie dość, że to brak dobrych manier, to w dodatku wiedza całkowicie zbędna: to forum dyskusyjne, a nie randka w ciemno. > wystarczyło też zobaczyć, że jak wciskasz "odpowiedz > cytując" to wyskakuje ci na monitorze "pacynkaa napisała" a nie "napisał". To nie ma najmniejszego znaczenia. Normalni ludzie mają wstręt do ekshibicjonizmu w miejscach publicznych i wpisują dane osobowe na opak. > no > ale tobie po naciśnięciu "odpowiedz cytując" resztki mózgu się wyłączają i > przestajesz myśleć, a zaczynasz wydalać. Radzę przemyśleć moje powyższe odpowiedzi i spróbować objąć swoją niedoskonałość umysłową. Dobrze to wpłynie na Pani pokorę. > tak, wiem, tobie też wyskakuje "xiazeluka napisała", ale nie każdy jest taką > ciotą jak ty, żeby przy zakładaniu konta zaznaczyć "kobieta" gdy się jest > facetem. Rok urodzenia podałem "1925", a kraj "Afganistan", jeśli Panią to ciekawi. Osobom przyzwyczajonym do posłuszeństwa podobne zachowanie nie mieści się w małej główce, prawda? > jeśli miałeś inne zdanie na ten temat i gdybyś chamem nie był, to > powinieneś odpowiedzieć: "przepraszam bardzo szanowną panią, ale nie zgadzam > się z pani zarzutem i proszę o uzasadnienie, natomiast w dalszej części > postaram się przekonać panią, że zarzut ten jest błędny" - o, tak by napisał > człek kulturalny i nie cham. I jasnowidz, dodajmy, umiejący na podstawie widzianego po raz pierwszy na oczy nika zidentyfikować płeć i szanowność owej osoby. Natomiast nie trzeba być wróżbitą, by wiedzieć, że ktoś, kto znajomość rozpoczyna od powitania "ty chamie", sam lepszy z pewnością nie jest. > tymczasem ty wolałeś iść na konfrontację i oblewać mnie wyżej wymienionymi > epitetami. więc jesteś cham, tak jak na początku twierdziłam, a co świetnie > swoim chamskim zachowaniem potwierdziłeś. Pewnie dlatego, że nie zauważylem Pani zdjęcia przyspawanego do nika oraz certyfikatu ukończenia kursu dobrych manier inaczej. > przewiduję, > że zaraz nadlecisz i znów poprzekręcasz wszystko na swoją "kretyńską" stronę > (cytat z ciebie - może ja jestem tobą według twojej metodologii ;-P ???). Kolejna osoba, która mnie cytuje - robię się sławny. Acha, nie "poprzekręcam", ale wyprostuję. Innymi słowy - posprzątam po damie rzucającej po kątach mięsem. Link Zgłoś
sceptyk Re: Marcowe zdejmowanie - skończcie z tym!!! 02.03.04, 13:12 Porownywanie Wesolego3 z Kretynem52 jest kompletnie nie na miejscu. Wesoly kloci sie na forum dyskusyjnym z innymi dyskutantami, a Kretyn wykorzystuje portal do plucia na religie, obrazajac tym samym uczucia religijne - co jest zabronione prawem. Link Zgłoś
Gość: Zdziwiony Re: Marcowe zdejmowanie - skończcie z tym!!! IP: 5.2.1D* / *.prodigy.net.mx 02.03.04, 13:23 Wesoly 3 uzywa wulgarnego slownictwa. Pochodzi z klerykalnego srodowiska i ubliza zwlaszcza ateistom. Czy obrazanie uczuc ateistow jest zgodne z prawem polskim ? Przeciez konstytucja mowi o toleralcji pod kazdym wzgledezm. Dlaczego wiec tylko katolicy maja byc pod ochrona jak ryby w okresie tarla ? Link Zgłoś
Gość: Zdziwiony polsko-katolicka tolerancja i mentalnosc IP: 5.2.1D* / *.prodigy.net.mx 02.03.04, 13:33 pochodzi z czasow sredniowiecza i inkwizycji.Takie slowa jak szacunek dla przekonan innych sa wam calkowicie obce. Najchetniej wyeliminowalibyscie fizycznie wszystkich niewierzacych i innowiercow.Bronicie natomiast waszych przekonan jak mali tyrani i dyktatorzy. Link Zgłoś
xiazeluka Palant strzelił sobie samobója 02.03.04, 13:34 Gość portalu: Zdziwiony napisał(a): > pochodzi z czasow sredniowiecza i inkwizycji.Takie slowa jak szacunek dla > przekonan innych sa wam calkowicie obce. Najchetniej wyeliminowalibyscie > fizycznie wszystkich niewierzacych i innowiercow.Bronicie natomiast waszych > przekonan jak mali tyrani i dyktatorzy. A co z Twoim szacunkiem dla cudzych przekonań, amatorze banowania? Link Zgłoś
Gość: Zdziwiony Chamstwo jest lamaniem regulaminu IP: 5.2.1D* / *.prodigy.net.mx 02.03.04, 13:36 Link Zgłoś
xiazeluka A pomawianie o chęć mordu: 02.03.04, 13:38 "Najchetniej wyeliminowalibyscie fizycznie wszystkich niewierzacych i innowiercow" ? Link Zgłoś
Gość: Zdziwiony Re: A pomawianie o chęć mordu: IP: 5.2.1D* / *.prodigy.net.mx 02.03.04, 13:41 W postach klerykalow tego typu grozby wystepuja nie mowiac juz o nieustannym ublizaniu niewierzacym i obrzucaniu ich wulgarnymi wyzwiskami. Link Zgłoś
xiazeluka Psy szczekają, karawana toczy się dalej 02.03.04, 13:44 Gość portalu: Zdziwiony napisał(a): > W postach klerykalow tego typu grozby wystepuja nie mowiac juz o nieustannym > ublizaniu niewierzacym i obrzucaniu ich wulgarnymi wyzwiskami. A jak odróżniasz klerykała od nieklerykała (cokolwiek te szufladki znaczą), gołąbeczku? Link Zgłoś
sceptyk Czy moglbys, na koniec tej interesujacej wymiany 02.03.04, 13:41 zdan, Zdziwiony, wyswiadczyc mi przysluge i sam sie wyeliminowac fizycznie? Przynajmniej z tego portalu. Nawet jesli nie nalezysz do grupy "wszystkich niewierzacych i innowiercow". Od dawna mam uraz na punkcie idiotow. Link Zgłoś
Gość: Crack Re: Czy moglbys, na koniec tej interesujacej wymi IP: 193.170.198.* 02.03.04, 13:55 Jestes tylko klerykalnym bufonem i chamem, sceptyku. Wyeliminuj sie ty z forum GW i idz na jakies swoje klerykalne. Link Zgłoś
niech Re: Marcowe zdejmowanie - skończcie z tym!!! 02.03.04, 13:25 Za to jak sie katolikom tarlo skonczy to bedziesz mogl im dowalac ile wlezie. PS. Prawdziwy ateista nie moze byc prawdziwym katolikiem. (starobulgarskie) Link Zgłoś
pejsaty Re: Marcowe zdejmowanie - skończcie z tym!!! 02.03.04, 13:24 na razie to chyba zablokowali jozka zawadzkiego, bo go nie widzialem dawno. Link Zgłoś
miltonia Re: Marcowe zdejmowanie - skończcie z tym!!! 02.03.04, 14:54 Najgorsze, ze zniknely wszystkie podszywki Jozka, nawet te co z nimi nawiazalam nic. Link Zgłoś
zakompleksiony Re: Marcowe zdejmowanie - skończcie z tym!!! 02.03.04, 15:03 miltonia napisała: > Najgorsze, ze zniknely wszystkie podszywki Jozka, nawet te co z nimi nawiazalam > > nic. No to nie było chyba straty wielkiej. Link Zgłoś
j_karolak Re: Marcowe zdejmowanie - skończcie z tym!!! 02.03.04, 17:42 Tak tego "nic" żałujesz? Link Zgłoś
miltonia Re: Marcowe zdejmowanie - skończcie z tym!!! 02.03.04, 20:08 Jozek nie jest "nicem", tylko wielkim ideowcem, podobnie jak jego podszywki. W calosci stanowia esencje naszego spoleczenstawa, ze wszystkimi jego wadami i tymi, no,no...,no..., nie pamietam. Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Z pretensjami do Septyka prosze Karolaka :O)) IP: *.proxy.aol.com 04.03.04, 04:56 Ten mial szanse na permanentne wykasowanie mojego ulubionego postu o zdejmowaniu. Jego ulubionym tematem jest jednak wlasnie ten post oraz ja. Te wszystkie wartosci i swietosci, tak naprawde, to on ma w dupie. Liczy sie jedynie awantura. . forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=10744236&a=10744236 Link Zgłoś
j_karolak Żałosne. 04.03.04, 09:06 Krzyś52 ma wszystkich adminów głęboko w dupie. Drwi sobie z Was. Jesteście bezradni! Link Zgłoś
miltonia Re: Żałosne. 04.03.04, 10:02 Ale mi odkrycie. Z drugiej strony, jesli Krzys tak bardzo chce byc forumowym posmiewiskiem, to czemu mu tego zabraniac? Link Zgłoś
zakompleksiony Re: Żałosne. 04.03.04, 12:30 Może dlatego, że robiąc z siebie błazna sra nam na obuwie. Link Zgłoś
Gość: Krzys52 PS>: Z pretensjami do Septyka prosze Karolaka :O)) IP: *.proxy.aol.com 04.03.04, 15:04 Septyk specjalizuje sie w sprytnym inicjowaniu watku na moj temat - pod ad hoc wymyslonym nickiem. Pozniej - skoro juz taki watek juz jest... - wchodzi do niego by zwyczajowo i pryncypialnie powymadrzac sie troche. Bardzo trudno jest trafic za Gnida . K.P. Link Zgłoś
Gość: Krzys52 PS.. Z pretensjami do Septyka prosze Karolaka :O)) IP: *.proxy.aol.com 05.03.04, 06:53 A oto link do "Propozycji Byznesowej" - gdybys mial problemy ze znalezieniem :)) . forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=10660051 Link Zgłoś