Dodaj do ulubionych

Marcowe zdejmowanie - skończcie z tym!!!

02.03.04, 12:00
Czy naprawdę jesteście bezradni?

PS Chodzi mi o posty Krzysia52 rzecz jasna.
Obserwuj wątek
    • maas Re: Marcowe zdejmowanie - skończcie z tym!!! 02.03.04, 12:49
      Zablokowac go nie mozna, ale co jakis czas przeprowadamy hurtowe usuwanie postow
      w bazie forum.
      • Gość: Zdziwiony Re: Marcowe zdejmowanie - skończcie z tym!!! IP: 5.2.1D* / *.prodigy.net.mx 02.03.04, 13:03
        Ale wesolego 3 mozecie bez problemu zablokowac, bo on sie u was loguje od
        bardzo dawna.
        • xiazeluka Skończcie z tymi kapusiami 02.03.04, 13:11
          Gość portalu: Zdziwiony napisał(a):

> Ale wesolego 3 mozecie bez problemu zablokowac, bo on sie u was loguje od
          > bardzo dawna.

Tego Zdziwionego proponuję również zabanować - w trosce o jego nerwy.
          • niech Xiazeluka kapuje na Zdziwionego! 02.03.04, 13:11
            Zabanowac go!
            • Gość: Zdziwiony Re: Xiazeluka kapuje na Zdziwionego! IP: 5.2.1D* / *.prodigy.net.mx 02.03.04, 13:16
              On pisuje podobne do wesolego 3 posty. Broniac wesolego,broni siebie.
              • xiazeluka Zdziwiony, kółko Ci się kręci 02.03.04, 13:20

> On pisuje podobne do wesolego 3 posty. Broniac wesolego,broni siebie.

Moje posty są niepowtarzalne. Nie są więc podobne do niczyich innych,
                donosicielu.
                • Gość: Zdziwiony Re: Zdziwiony, kółko Ci się kręci IP: 5.2.1D* / *.prodigy.net.mx 02.03.04, 13:27
                  A czy pedofila tez bys ukrywal ?
                  • xiazeluka Orle głupoty... 02.03.04, 13:30

> A czy pedofila tez bys ukrywal ?

Mylisz czyny ze słowami.
                • pacynkaa xiazeluka 52 02.03.04, 13:36
                  xiazeluka napisała:

> Moje posty są niepowtarzalne.

tak, pod względem chamstwa xiazeluce trudno dorównać
                  • xiazeluka Pacynka dmuchana 02.03.04, 13:37
                    pacynkaa napisała:

> tak, pod względem chamstwa xiazeluce trudno dorównać

Przynajmniej nie ukrawam się za tymczasowymi nikami, tchórzu.
                    • pacynkaa xiazeluka 52 02.03.04, 14:12
                      xiazeluka napisała:

> Przynajmniej nie ukrawam się za tymczasowymi nikami

ale nadal jesteś chamem
                      • xiazeluka Re: xiazeluka 52 02.03.04, 14:31
                        pacynkaa napisała:

> ale nadal jesteś chamem

Wątpię, by ciota miała właściwą perspektywę do wydawania takich osądów.
                        • pacynkaa zgadza się ciociu xiazeluka 52 02.03.04, 14:58
                          xiazeluka napisała:

> Wątpię, by ciota miała właściwą perspektywę do wydawania takich osądów.

przypadkiem słusznie prawisz: ty jesteś ciotą więc nie masz właściwej
                          perspektywy, ja ciotą nie jestem, więc tę perspektywę mam i wydaję osąd żeś cham
                          • xiazeluka Co Ci się zgadza, robaczku? Liczba pcheł? 02.03.04, 16:05
                            pacynkaa napisała:

> przypadkiem słusznie prawisz: ty jesteś ciotą więc nie masz właściwej
                            > perspektywy, ja ciotą nie jestem, więc tę perspektywę mam i wydaję osąd żeś
                            cham

Bład logiczno-gramatyczny: jeżeli ja mam rację, to znaczy, że Ty jesteś ciota.
                            I kretyn, przy okazji.
                            • pacynkaa Otóż zapchlony analfabeto xiazeluko 52 02.03.04, 16:24
                              xiazeluka napisała:

> Bład logiczno-gramatyczny: jeżeli ja mam rację, to znaczy, że Ty jesteś
                              > ciota.

bład gramatyczno-logiczny popełniasz ty, bo nawet czytać ze zrozumieniem nie
                              potrafisz: rację miałeś tylko co do tego, czego nie mogą cioty, a nie co do
                              tego, kto nią jest chamie
                              • xiazeluka Smętna dżdżownico lewoskrętna: 02.03.04, 16:42
                                pacynkaa napisała:

> bład gramatyczno-logiczny popełniasz ty, bo nawet czytać ze zrozumieniem nie
                                > potrafisz: rację miałeś tylko co do tego, czego nie mogą cioty, a nie co do
                                > tego, kto nią jest chamie

Z kontekstu wyraźnie wynikało, że piszę o Twojej tchórzliwej osobie, pompko.
                                Zatem jeśli przyznałeś mi rację, to znaczy, że jesteś ciotą.
                                A propos - zawsze małpujesz cudze wnioski nicując je na kretyńską stronę czy
                                tylko mnie robisz tę grzeczność?
                                • pacynkaa żałosny lewacki xiazeluko 52 02.03.04, 17:44
                                  xiazeluka napisała:

> Z kontekstu wyraźnie wynikało, że piszę o Twojej tchórzliwej osobie, pompko.
                                  > Zatem jeśli przyznałeś mi rację, to znaczy, że jesteś ciotą.

z kontekstu twego kwilenia wynikało znów głównie twoje chamstwo
                                  a z TREŚCI (nie kontekstu tylko treści analfabetusiu) mojej wypowiedzi wynikało
                                  wyraźnie, że przyznaję ci rację tylko W CZĘŚCI co do tego co mogą cioty,
                                  natomiast nie co do tego kto nią jest, cioto xiazeluko

> A propos - zawsze małpujesz cudze wnioski nicując je na kretyńską stronę czy
                                  > tylko mnie robisz tę grzeczność?

właśnie, zawsze manipulujesz cudze posty i wnioski nicując je na swoją
                                  kretyńską i chamską stronę czy tylko mnie robisz tę grzeczność?
                                  • xiazeluka Cienko kwilisz, makolągwo 02.03.04, 18:31
                                    pacynkaa napisała:

> z kontekstu twego kwilenia wynikało znów głównie twoje chamstwo

Podkreśl wężykiem to "chamstwo". Na czerwono, psycholu.

> a z TREŚCI (nie kontekstu tylko treści analfabetusiu) mojej wypowiedzi
                                    wynikało
                                    > wyraźnie,

Z kontekstu mojej wypowiedzi, a nie Twojej, zweryfikowany negatywnie
                                    czwartoklasisto.

> że przyznaję ci rację tylko W CZĘŚCI co do tego co mogą cioty,
                                    > natomiast nie co do tego kto nią jest, cioto xiazeluko

A z kontekstu wynikało właśnie, kogo mam na myśli pisząc "ciota", cioto.

> właśnie, zawsze manipulujesz cudze posty i wnioski nicując je na swoją
                                    > kretyńską i chamską stronę czy tylko mnie robisz tę grzeczność?

Papugowanie Cię jednak szczerze bawi, jak widzę. Jak skończysz z odtwórstwem,
                                    to daj znać. MOże zaszczycę Cię wtedy jakimś postem, fujaro.
                                    • pacynkaa żałośnie smęcisz piegżo xiazeluko 52 03.03.04, 08:17
                                      xiazeluka napisała:

> Podkreśl wężykiem to "chamstwo".

nie mogę podkreślić wężykiem żeś cham, bo wtedy to byłby żart.
                                      a to żeś cham to jest prawda.

> Z kontekstu mojej wypowiedzi, a nie Twojej

dziecinne zaprzeczenie.

> A z kontekstu wynikało właśnie, kogo mam na myśli pisząc "ciota", cioto.

a z treści mojej wypowiedzi wynikało wyraźnie, że nie przyznaję ci w tym racji,
                                      bo to ty jesteś ciotą cioto.

> Papugowanie Cię jednak szczerze bawi, jak widzę. Jak skończysz z odtwórstwem,
                                      > to daj znać.

nie jest jedynie papugowaniem ani odtwórstwem skierowanie pytania w tę stronę w
                                      którą prawidłowo powinno być zadane.

> MOże zaszczycę Cię wtedy jakimś postem, fujaro.

ha ha ha, cham chce mnie "zaszczycać".
                                      pomyliły ci się słowa: chciałeś napisać "zaszczać" bo ty na tym forum
                                      załatwiasz swe potrzeby fizjologiczne, wylewając na innych forumowiczów
                                      nieczystości.
                                      • Gość: luka To jak, napiszesz coś autorskiego? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.03.04, 08:28
                                        pacynkaa napisała:

> nie mogę podkreślić wężykiem żeś cham, bo wtedy to byłby żart.
                                        > a to żeś cham to jest prawda.

Skoro to "prawda", to nie wypada zaprzeczać, fidjoto.

> dziecinne zaprzeczenie.

Skucha. To było wyjaśnienie, a nie zaprzeczenie.
                                        Acha, cytat poznałem.

> a z treści mojej wypowiedzi wynikało wyraźnie, że nie przyznaję ci w tym
                                        racji, bo to ty jesteś ciotą cioto.

Dziecinne zaprzeczenie, ciotko.

> nie jest jedynie papugowaniem ani odtwórstwem skierowanie pytania w tę stronę
                                        w którą prawidłowo powinno być zadane.

Owszem. Ale chodzi o małpowanie całych zwrotów, a nie odwracanie pytań, fujaro.

> pomyliły ci się słowa: chciałeś napisać "zaszczać" bo ty na tym forum
                                        > załatwiasz swe potrzeby fizjologiczne, wylewając na innych forumowiczów
                                        > nieczystości.

To też już ktoś tu pisał - te, fuj, ładnie to tak ukrywać się za nowym nikiem?
                                        Donosnie obwieściłeś przecież, że więcej się do mnie nie będziesz odzywał,
                                        analfabetyczna cioto.
                                        • pacynkaa i tak nie zrozumiesz 03.03.04, 09:11
                                          Gość portalu: luka napisał(a):

> Skucha. To było wyjaśnienie, a nie zaprzeczenie.

znów dziecinne zaprzeczenie. nudny jesteś.

> Dziecinne zaprzeczenie, ciotko.

paradoksalnie, pisząc "ciotko" jesteś o wiele bliżej prawdy, niż pisząc do
                                          mnie "cioto".

> Owszem. Ale chodzi o małpowanie całych zwrotów, a nie odwracanie pytań,
                                          > fujaro.

ale z treści i kontekstu mojej wypowiedzi wyraźnie wynika, że to było
                                          odwrócenie pytania, a nie małpowanie.
                                          a z tą "fujarą" znów pudło.

> To też już ktoś tu pisał

no wiem, czytałam, niejaka "betty-bt". i miała rację, a ja się z nią zgadzam,
                                          więc używam jej słów. proste?

> - te, fuj, ładnie to tak ukrywać się za nowym nikiem?

ha ha, znów pudło. pracujesz w skupie makulatury, że tyle tych pudeł zbierasz?
                                          • xiazeluka Ciebie z pewnością, poczwaro z innego wymiaru 03.03.04, 09:53
                                            pacynkaa napisała:

> znów dziecinne zaprzeczenie. nudny jesteś.

Sam jesteś nudny i dziecinny. Poza tym ciągle zaprzeczasz.

> paradoksalnie, pisząc "ciotko" jesteś o wiele bliżej prawdy, niż pisząc do
                                            > mnie "cioto".

Ciotko cioto, nadajesz z Posen, prawda?

> ale z treści i kontekstu mojej wypowiedzi wyraźnie wynika, że to było
                                            > odwrócenie pytania, a nie małpowanie.
                                            > a z tą "fujarą" znów pudło.

Nadal trafnie, fujaro - bo znowu dziecinnie zaprzeczasz. A z treści i kontekstu
                                            mojej odpowiedzi wynikało jak w sentencji wyroku.

> no wiem, czytałam, niejaka "betty-bt". i miała rację, a ja się z nią zgadzam,
                                            > więc używam jej słów. proste?

Bardzo. Prostackie, nawet. A sam coś od siebie umiesz coś napisać?

> ha ha, znów pudło. pracujesz w skupie makulatury, że tyle tych pudeł zbierasz?

Znowu dziecinne zaprzeczenie. Nieładnie, fidjoto, tak się krygować.
                                            • pacynkaa xiazeluko o IQ 52 03.03.04, 11:35
                                              xiazeluka napisała:

> Sam jesteś nudny i dziecinny. Poza tym ciągle zaprzeczasz.

napisał nudny i dziecinny xiazeluka 52 zaprzeczając

> Ciotko, cioto (...)

nie zrozumiałeś subtelnej aluzji i znów ci będę musiałA wszystko tłumaczyć, jak
                                              małemu dziecku (a kreujesz się na takiego dużego i rozumnego chłopca) - będzie
                                              o tym mowa niżej

> A z treści i kontekstu mojej odpowiedzi wynikało jak w sentencji wyroku.

całe szczęście, że takie chamy jak xiazeluka 52 u nas wyroków nie wydają

> A sam coś od siebie umiesz coś napisać?

potrafię samA, ale cytowania mądrości betty-bt się nie wstydzę, natomiast moje
                                              własne słowa prostacko przekręcałeś

> Znowu dziecinne zaprzeczenie. Nieładnie, fidjoto, tak się krygować.

naprawdę, żałosny jesteś i żyć bez fdj widać nie potrafisz (pewnie się w nim
                                              cioto zakochałeś) skoro wciąż go wspominasz.

no i teraz będzie najlepsze - oblałeś mnie w powyższych postach następującymi
                                              szczynami (zwracam uwagę nie tylko na treść ale i na formę - rodzaj męski):
                                              - tchórzu (zakładając bezpodstawnie, że mój nick jest tymczasowy),
                                              - cioto,
                                              - kretyn,
                                              - pompko (to by było nawet śmieszne, gdyby nie było takie żałosne),
                                              - psycholu,
                                              - zweryfikowany negatywnie czwartoklasisto (weryfikacja przeprowadzana przez
                                              xiazelukę o IQ 52 to tak jakby świnia weryfikowała orła co do jego umiejętności
                                              latania),
                                              - fujaro,
                                              - fidjoto,
                                              - analfabetyczna cioto (analfabeta i ciota xiazeluka 52 nazywa innych tym, kim
                                              sam jest - świetny żart ale do płaczu),
                                              - nudny i dziecinny.

dowodzi to nie tylko twego chamstwa xiazeluko 52 od którego zaczęłam tę rozmowę
                                              i które ten sposób potwierdziłeś, ale i twojej głupoty, bo z miejsca i
                                              bezpodstawnie założyłeś, że jestem facetem (piszesz do mnie cały czas w rodzaju
                                              męskim: "przyznałeś", "obwieściłeś", "sam").
                                              zakwilisz pewnie żałośnie: "skąd miałem wiedzieć o pani?". cóż, wystarczyło
                                              zapytać, gdy się nie wie. wystarczyło też zobaczyć, że jak wciskasz "odpowiedz
                                              cytując" to wyskakuje ci na monitorze "pacynkaa napisała" a nie "napisał". no
                                              ale tobie po naciśnięciu "odpowiedz cytując" resztki mózgu się wyłączają i
                                              przestajesz myśleć, a zaczynasz wydalać.
                                              tak, wiem, tobie też wyskakuje "xiazeluka napisała", ale nie każdy jest taką
                                              ciotą jak ty, żeby przy zakładaniu konta zaznaczyć "kobieta" gdy się jest
                                              facetem.

i tyle wystarczy. przyszłam tu z małym zdaniem że "xiazeluce trudno dorównać w
                                              chamstwie". jeśli miałeś inne zdanie na ten temat i gdybyś chamem nie był, to
                                              powinieneś odpowiedzieć: "przepraszam bardzo szanowną panią, ale nie zgadzam
                                              się z pani zarzutem i proszę o uzasadnienie, natomiast w dalszej części
                                              postaram się przekonać panią, że zarzut ten jest błędny" - o, tak by napisał
                                              człek kulturalny i nie cham.
                                              tymczasem ty wolałeś iść na konfrontację i oblewać mnie wyżej wymienionymi
                                              epitetami. więc jesteś cham, tak jak na początku twierdziłam, a co świetnie
                                              swoim chamskim zachowaniem potwierdziłeś.

dziękuję i w tym wątku już więcej do powiedzenia nic nie mam, choć przewiduję,
                                              że zaraz nadlecisz i znów poprzekręcasz wszystko na swoją "kretyńską" stronę
                                              (cytat z ciebie - może ja jestem tobą według twojej metodologii ;-P ???).
                                              • xiazeluka Idiotaaaa...aaaa...(echo w pustym saganie pacyny) 03.03.04, 13:18
                                                pacynkaa napisała:

> napisał nudny i dziecinny xiazeluka 52 zaprzeczając

A tępa kukłaa zaprzeczyła, że ja zaprzeczyłem, chociaż przecież zaprzeczała,
                                                więc nie da się zaprzeczyczyć, że fujarkaa jest idiotą.

> nie zrozumiałeś subtelnej aluzji i znów ci będę musiałA wszystko tłumaczyć,
                                                jak małemu dziecku

Fidjoto, prosiłem Cię wielokrotnie, byś nie był namolny z tym chwaleniem się
                                                swoimi żartami i aluzjami, ponieważ to żałosne. Jeśli nie jesteś fujem, to
                                                wybacz, ale trudno was odróżnić - dwa półgłówki nie dające w sumie nawet
                                                ćwierci głowy.

> całe szczęście, że takie chamy jak xiazeluka 52 u nas wyroków nie wydają

Całe szczęście dla Ciebie, kretynie. Gdybym stanowił prawo w tym kraju, to już
                                                byś siedział w pudle za zanieczyszczanie środowiska naturalnego swoim oddechem,
                                                straszenie przechodniów neandertalską gębą i zarazem ekshibicjonizm - z taką
                                                twarzą tylko zboczeniec może wyjść bez maski na ulicę.

> potrafię samA

Czekam z utęsknieniem na przykład.

> naprawdę, żałosny jesteś i żyć bez fdj widać nie potrafisz (pewnie się w nim
                                                > cioto zakochałeś) skoro wciąż go wspominasz.

Panienka z "ciotą" schodzącą jej z klawiatury bez żadnej żenady? E, naciagane.
                                                Dam Ci dobrą radę - udawanie kobiety jest bardzo ryzykowne, łatwo się pomylić.

> no i teraz będzie najlepsze - oblałeś mnie w powyższych postach następującymi
                                                > szczynami (zwracam uwagę nie tylko na treść ale i na formę - rodzaj męski):

A ja zwracam uwagę na te "szczyny" u kogoś, kto pozuje na kobietę.

> - tchórzu (zakładając bezpodstawnie, że mój nick jest tymczasowy),

A nie jest?

> [...]- nudny i dziecinny.
                                                > dowodzi to nie tylko twego chamstwa xiazeluko 52 od którego zaczęłam tę
                                                rozmowę

"Nudny i dziecinny" dowodzi czyjegoś chamstwa? Jesteś człowiekiem czy
                                                wydelikaconą ponad miarę mimozą?

> i które ten sposób potwierdziłeś, ale i twojej głupoty, bo z miejsca i
                                                > bezpodstawnie założyłeś, że jestem facetem (piszesz do mnie cały czas w
                                                rodzaju męskim: "przyznałeś", "obwieściłeś", "sam").

Znane mi damy nie używają rynsztokowego słownictwa, nawet w chwili
                                                poddenerwowania. A jeśli rzeczywiście pomyliłem płeć, to wystarczyło zwrócić mi
                                                na to uwagę, jako że w niku nie ma altu, który by definiował właściwości
                                                właściciela. Mnie często biorą za kobietę, ale do głowy mi nigdy nie przyszlo,
                                                by komus z tego powodu zarzucać głupotę. Bezpodstawne to przecież i żałosne.

> zakwilisz pewnie żałośnie: "skąd miałem wiedzieć o pani?". cóż, wystarczyło
                                                > zapytać, gdy się nie wie.

Nie pytam każdego, kogo napotkam, jakiej jest płci, kolego/koleżanko. Nie dość,
                                                że to brak dobrych manier, to w dodatku wiedza całkowicie zbędna: to forum
                                                dyskusyjne, a nie randka w ciemno.

> wystarczyło też zobaczyć, że jak wciskasz "odpowiedz
                                                > cytując" to wyskakuje ci na monitorze "pacynkaa napisała" a nie "napisał".

To nie ma najmniejszego znaczenia. Normalni ludzie mają wstręt do
                                                ekshibicjonizmu w miejscach publicznych i wpisują dane osobowe na opak.

> no
                                                > ale tobie po naciśnięciu "odpowiedz cytując" resztki mózgu się wyłączają i
                                                > przestajesz myśleć, a zaczynasz wydalać.

Radzę przemyśleć moje powyższe odpowiedzi i spróbować objąć swoją
                                                niedoskonałość umysłową. Dobrze to wpłynie na Pani pokorę.

> tak, wiem, tobie też wyskakuje "xiazeluka napisała", ale nie każdy jest taką
                                                > ciotą jak ty, żeby przy zakładaniu konta zaznaczyć "kobieta" gdy się jest
                                                > facetem.

Rok urodzenia podałem "1925", a kraj "Afganistan", jeśli Panią to ciekawi.
                                                Osobom przyzwyczajonym do posłuszeństwa podobne zachowanie nie mieści się w
                                                małej główce, prawda?

> jeśli miałeś inne zdanie na ten temat i gdybyś chamem nie był, to
                                                > powinieneś odpowiedzieć: "przepraszam bardzo szanowną panią, ale nie zgadzam
                                                > się z pani zarzutem i proszę o uzasadnienie, natomiast w dalszej części
                                                > postaram się przekonać panią, że zarzut ten jest błędny" - o, tak by napisał
                                                > człek kulturalny i nie cham.

I jasnowidz, dodajmy, umiejący na podstawie widzianego po raz pierwszy na oczy
                                                nika zidentyfikować płeć i szanowność owej osoby. Natomiast nie trzeba być
                                                wróżbitą, by wiedzieć, że ktoś, kto znajomość rozpoczyna od powitania "ty
                                                chamie", sam lepszy z pewnością nie jest.

> tymczasem ty wolałeś iść na konfrontację i oblewać mnie wyżej wymienionymi
                                                > epitetami. więc jesteś cham, tak jak na początku twierdziłam, a co świetnie
                                                > swoim chamskim zachowaniem potwierdziłeś.

Pewnie dlatego, że nie zauważylem Pani zdjęcia przyspawanego do nika oraz
                                                certyfikatu ukończenia kursu dobrych manier inaczej.

> przewiduję,
                                                > że zaraz nadlecisz i znów poprzekręcasz wszystko na swoją "kretyńską" stronę
                                                > (cytat z ciebie - może ja jestem tobą według twojej metodologii ;-P ???).

Kolejna osoba, która mnie cytuje - robię się sławny.
                                                Acha, nie "poprzekręcam", ale wyprostuję. Innymi słowy - posprzątam po damie
                                                rzucającej po kątach mięsem.
        • sceptyk Re: Marcowe zdejmowanie - skończcie z tym!!! 02.03.04, 13:12
          Porownywanie Wesolego3 z Kretynem52 jest kompletnie nie na miejscu. Wesoly
          kloci sie na forum dyskusyjnym z innymi dyskutantami, a Kretyn wykorzystuje
          portal do plucia na religie, obrazajac tym samym uczucia religijne - co jest
          zabronione prawem.
          • Gość: Zdziwiony Re: Marcowe zdejmowanie - skończcie z tym!!! IP: 5.2.1D* / *.prodigy.net.mx 02.03.04, 13:23
            Wesoly 3 uzywa wulgarnego slownictwa. Pochodzi z klerykalnego srodowiska i
            ubliza zwlaszcza ateistom. Czy obrazanie uczuc ateistow jest zgodne z prawem
            polskim ? Przeciez konstytucja mowi o toleralcji pod kazdym wzgledezm. Dlaczego
            wiec tylko katolicy maja byc pod ochrona jak ryby w okresie tarla ?
            • sceptyk Chyba Cie Zdziwiony powinni zabanowac 02.03.04, 13:25
              Za glupote.
              • Gość: Zdziwiony polsko-katolicka tolerancja i mentalnosc IP: 5.2.1D* / *.prodigy.net.mx 02.03.04, 13:33
                pochodzi z czasow sredniowiecza i inkwizycji.Takie slowa jak szacunek dla
                przekonan innych sa wam calkowicie obce. Najchetniej wyeliminowalibyscie
                fizycznie wszystkich niewierzacych i innowiercow.Bronicie natomiast waszych
                przekonan jak mali tyrani i dyktatorzy.
                • xiazeluka Palant strzelił sobie samobója 02.03.04, 13:34

> pochodzi z czasow sredniowiecza i inkwizycji.Takie slowa jak szacunek dla
                  > przekonan innych sa wam calkowicie obce. Najchetniej wyeliminowalibyscie
                  > fizycznie wszystkich niewierzacych i innowiercow.Bronicie natomiast waszych
                  > przekonan jak mali tyrani i dyktatorzy.

A co z Twoim szacunkiem dla cudzych przekonań, amatorze banowania?
                  • Gość: Zdziwiony Chamstwo jest lamaniem regulaminu IP: 5.2.1D* / *.prodigy.net.mx 02.03.04, 13:36
                    • niech Re: Chamstwo jest lamaniem regulaminu 02.03.04, 13:38
                      A konkretnie ktorego punktu?
                    • xiazeluka A pomawianie o chęć mordu: 02.03.04, 13:38
                      "Najchetniej wyeliminowalibyscie fizycznie wszystkich niewierzacych i
                      innowiercow" ?
                      • Gość: Zdziwiony Re: A pomawianie o chęć mordu: IP: 5.2.1D* / *.prodigy.net.mx 02.03.04, 13:41
                        W postach klerykalow tego typu grozby wystepuja nie mowiac juz o nieustannym
                        ublizaniu niewierzacym i obrzucaniu ich wulgarnymi wyzwiskami.
                        • xiazeluka Psy szczekają, karawana toczy się dalej 02.03.04, 13:44

> W postach klerykalow tego typu grozby wystepuja nie mowiac juz o nieustannym
                          > ublizaniu niewierzacym i obrzucaniu ich wulgarnymi wyzwiskami.

A jak odróżniasz klerykała od nieklerykała (cokolwiek te szufladki znaczą),
                          gołąbeczku?
                • sceptyk Czy moglbys, na koniec tej interesujacej wymiany 02.03.04, 13:41
                  zdan, Zdziwiony, wyswiadczyc mi przysluge i sam sie wyeliminowac fizycznie?
                  Przynajmniej z tego portalu. Nawet jesli nie nalezysz do grupy "wszystkich
                  niewierzacych i innowiercow". Od dawna mam uraz na punkcie idiotow.
                  • Gość: Crack Re: Czy moglbys, na koniec tej interesujacej wymi IP: 193.170.198.* 02.03.04, 13:55
                    Jestes tylko klerykalnym bufonem i chamem, sceptyku. Wyeliminuj sie ty z forum
                    GW i idz na jakies swoje klerykalne.
            • niech Re: Marcowe zdejmowanie - skończcie z tym!!! 02.03.04, 13:25
              Za to jak sie katolikom tarlo skonczy to bedziesz mogl im dowalac ile wlezie.
              PS. Prawdziwy ateista nie moze byc prawdziwym katolikiem. (starobulgarskie)
          • pejsaty Re: Marcowe zdejmowanie - skończcie z tym!!! 02.03.04, 13:24
            na razie to chyba zablokowali jozka zawadzkiego, bo go nie widzialem dawno.
            • miltonia Re: Marcowe zdejmowanie - skończcie z tym!!! 02.03.04, 14:54
              Najgorsze, ze zniknely wszystkie podszywki Jozka, nawet te co z nimi nawiazalam
              nic.
              • zakompleksiony Re: Marcowe zdejmowanie - skończcie z tym!!! 02.03.04, 15:03
                miltonia napisała:

> Najgorsze, ze zniknely wszystkie podszywki Jozka, nawet te co z nimi
                nawiazalam
                >
                > nic.

No to nie było chyba straty wielkiej.
                • miltonia Re: Marcowe zdejmowanie - skończcie z tym!!! 02.03.04, 15:42
                  Wlasnie, ze wielka.
                  • j_karolak Re: Marcowe zdejmowanie - skończcie z tym!!! 02.03.04, 17:42
                    Tak tego "nic" żałujesz?
                    • miltonia Re: Marcowe zdejmowanie - skończcie z tym!!! 02.03.04, 20:08
                      Jozek nie jest "nicem", tylko wielkim ideowcem, podobnie jak jego podszywki. W
                      calosci stanowia esencje naszego spoleczenstawa, ze wszystkimi jego wadami i
                      tymi, no,no...,no..., nie pamietam.
    • Gość: Krzys52 Z pretensjami do Septyka prosze Karolaka :O)) IP: *.proxy.aol.com 04.03.04, 04:56
      Ten mial szanse na permanentne wykasowanie mojego ulubionego postu o
      zdejmowaniu. Jego ulubionym tematem jest jednak wlasnie ten post oraz ja. Te
      wszystkie wartosci i swietosci, tak naprawde, to on ma w dupie. Liczy sie
      jedynie awantura.
      .

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=10744236&a=10744236
      • j_karolak Żałosne. 04.03.04, 09:06
        Krzyś52 ma wszystkich adminów głęboko w dupie. Drwi sobie z Was.

Jesteście bezradni!
        • miltonia Re: Żałosne. 04.03.04, 10:02
          Ale mi odkrycie. Z drugiej strony, jesli Krzys tak bardzo chce byc forumowym
          posmiewiskiem, to czemu mu tego zabraniac?
          • zakompleksiony Re: Żałosne. 04.03.04, 12:30
            Może dlatego, że robiąc z siebie błazna sra nam na obuwie.
      • Gość: Krzys52 PS>: Z pretensjami do Septyka prosze Karolaka :O)) IP: *.proxy.aol.com 04.03.04, 15:04
        Septyk specjalizuje sie w sprytnym inicjowaniu watku na moj temat - pod ad hoc
        wymyslonym nickiem. Pozniej - skoro juz taki watek juz jest... - wchodzi do
        niego by zwyczajowo i pryncypialnie powymadrzac sie troche.
        Bardzo trudno jest trafic za Gnida
        .
        K.P.
      • Gość: Krzys52 PS.. Z pretensjami do Septyka prosze Karolaka :O)) IP: *.proxy.aol.com 05.03.04, 06:53
        A oto link do "Propozycji Byznesowej" - gdybys mial problemy ze znalezieniem :))
        .

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=10660051
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka