Gość: mila IP: *.icpnet.pl 31.03.04, 13:28 Niech ktoś się zainteresuje niejakim 1szyliderem na FU. To co on tam wyprawia woła o pomstę do nieba! Natrętny, niekulturalny, złośliwy, etc. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: madbach Re: Utrapienie na Forum Uroda IP: *.dial.de.easynet.net 31.03.04, 14:24 wlasnie! niech ktos w koncu zrobi z nim porzadek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link Zgłoś
basia Przecież macie swojego 31.03.04, 14:26 opiekuna. Czemu do niego/niej się nie zwracacie z problemami? Link Zgłoś
basia Re: Przecież macie swojego 31.03.04, 14:29 to wszystko wyjaśnia. Wycofuję mój poprzedni post. Link Zgłoś
Gość: madbach Re: Przeciez macie swojego IP: *.dial.de.easynet.net 31.03.04, 14:37 bardzo smieszne! 1Szylider opiekunem FU!!! To jest pewnie jego marzenie, moglby wtedy wszystkim bezkarnie wciskac swoja ciemnote, a tak na marginesie on ma juz kilka swoich forow... zwracalismy sie juz do opiekuna forum, kilka watkow owego osobnika zostalo wycietych. ale chodzi o to zeby go zablokowac. Link Zgłoś
basia Re: Przeciez macie swojego 31.03.04, 14:42 znaczy się nie lubicie go ? a on was lubi? chyba tak, bo nie zgłaszał na na FoF prośby o banowanie was. Link Zgłoś
Gość: madbacg Re: Przeciez macie swojego IP: *.dial.de.easynet.net 31.03.04, 14:57 ten kretyn nie ma ku temu powodu! Zreszta nie wiesz o co chodzi, to nie dyskutuj! Link Zgłoś
niech Re: Przeciez macie swojego 31.03.04, 15:07 Niechaj zgadne - w nastepnym poscie bedziesz sie nazywal madbacf. Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Przeciez macie swojego IP: *.acn.pl 31.03.04, 15:17 a wiesz co to jest literowka??? widze ze bardzo sympatyczne osoby sa na tym forum... Link Zgłoś
Gość: madbach Re: Przeciez macie swojego IP: *.dial.de.easynet.net 31.03.04, 15:18 czasami zdarza sie pomylic litere, zwlaszcza jak sie szybko pisze. czy ja ci to musze tlumaczyc??????????? Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Przeciez macie swojego IP: *.acn.pl 31.03.04, 15:13 nie znasz tematu, wiec nie zakladaj z gory ze nie mamy racji. szylinder jest arogancki i nachalny. zajmuje sie sprzedaza kosmetykow pewnej firmy, a na zazuty dziewczyn, ze robi to zbyt nachalnie stworzyl cala spiskowa teorie dziejow. FU nie jest jego prywatnym forum i powinien uszanowac prosby, zeby zaprzestal reklamowania sie w prawie kazdym watku. Link Zgłoś
Gość: madbach Re: Przeciez macie swojego IP: *.dial.de.easynet.net 31.03.04, 15:25 wiesz co Gosiu? czasami pewne osoby po prostu szukaja zwady, zeby sie troche poklocic, dowartosciowac.... Nawet sie literowki czepiaja, Boze moj..... Ludzie jak sie nudzicie to moze jakies robotki reczne, skopanie ogrodka, umycie kibla gosiu pozdrawiam:) Link Zgłoś
niech Re: Przeciez macie swojego 31.03.04, 15:37 Madbacd, daj szanse, zejdz wreszcie z kibla. Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Przeciez macie swojego IP: *.acn.pl 31.03.04, 15:41 ahh co za zwalajaca z nog riposta... Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Przeciez macie swojego IP: *.acn.pl 31.03.04, 15:59 no prosze, jeszcze znajomoscia madrego slowka blysnales... a przynajmniej chciales blysnac bo niezbyt ono tu pasuje. sprawdz sobie jego znaczenie. Link Zgłoś
niech Re: Przeciez macie swojego 31.03.04, 16:02 Nie potrafie. Nie wiem po prostu jak sie sprawdza znaczenia nieznanych mi slow. Piekna Gosienko. Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Przeciez macie swojego IP: *.acn.pl 31.03.04, 16:05 ahh no coz i tak bywa. Link Zgłoś
madbach Re: Przeciez macie swojego 01.04.04, 13:56 to jego poziom, tylko na to go stac. biedny niech, zal mi Ciebie, jestes zalosny. Link Zgłoś
basia Re: Przeciez macie swojego 31.03.04, 15:49 Gość portalu: madbacg napisał(a): > ten kretyn nie ma ku temu powodu! Zreszta nie wiesz o co chodzi, to nie > dyskutuj! Tu chyba nikt nie wie - oprócz was- więc po co zaczynacie tu dyskuję? Tu się o mądrych rzeczach dyskutuje, a nie o urodzie. Link Zgłoś
niech Re: Przeciez macie swojego 31.03.04, 15:52 Bo co pieknemu po urodzie? (wczesnoflamandzkie) Link Zgłoś
madbach Re: Przeciez macie swojego 01.04.04, 14:01 niech napisala: > Bo co pieknemu po urodzie? (wczesnoflamandzkie) ladnie ci ten popis elokwencji wyszedl....:)gdzie to wyczytales? w slowniku przyszlow do szkoly podstawowej? Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Przeciez macie swojego IP: *.acn.pl 31.03.04, 16:03 dyskusje ty zaczelas chialam tylko zauwazyc. bardzo ciekawi mnie zjawisko generalizowania pogladow o osobach dbajacych o urode. to ze sie tym interesuje musi oznaczac ze mam pusto w glowie? jako kobieta chyba zwracasz choc troche uwage na wyglad? Link Zgłoś
basia Re: Przeciez macie swojego 31.03.04, 16:05 a jaki masz kolor włosów?. Rude są ostatnio na topie. Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Przeciez macie swojego IP: *.acn.pl 31.03.04, 16:07 jak dla mnie twoj komentarz mowi sam za siebie. Link Zgłoś
niech Re: Przeciez macie swojego 31.03.04, 16:07 1. Dyskusje zaczela mila a nie ja. 2. Nie mam nic przeciwko dbajacym o urode, choc wole takich ktorzy nie musza tego robic. 3. Ja o swoja nie dbam bo jestem wstretnym staruchem plci meskiej ktoremu pomoc moze chyba tylko dekapitacja (uprzedzam ze nie znam znaczenia tego slowa). 4. A tak w ogole to nie badz taka powazna - przeciez staram sie ciebie tylko rozbawic. Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Przeciez macie swojego IP: *.acn.pl 31.03.04, 16:14 ale mi sie bardzo przyjemnie z toba dyskutuje :) ciekawi mnie tylko wlasnie takie generalizowanie i myslenie typu- "o jest z FU to pewnie glupia blondyna z kilogramowa tapeta na twarzy, co ona moze wiedziec..." Link Zgłoś
niech Re: Przeciez macie swojego 31.03.04, 16:20 Ja nawet nie mam nic przeciwko glupim blondynom z kilogramowa tapeta na twarzy. A juz jak taka blondyna potrafi korzystac z sieci i konsultowac kwestie tej tapety na forum to nie moze byc taka glupia. PS. A ja pisuje na forum restauracyjnym i sie ze mnie wysmiewaja ze jestem gruby. A wcale nie jestem. Nooo, troche mi brzuch urosl. Ale tylko troche. Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Przeciez macie swojego IP: *.acn.pl 31.03.04, 16:32 a ja raczej czytuje i obserwuje niz pisuje :) w dzisiejszych czasach obsluga komputera to juz chyba nie swiadczy o inteligencji...niestety. Link Zgłoś
madbach Re: Przeciez macie swojego 01.04.04, 13:59 znasz kochanie bajke o lisie i winogronach Lafontaine´a??? przeczytaj sobie a potem pogadamy... Link Zgłoś
niech Re: Przeciez macie swojego 01.04.04, 14:23 Nie wiem do kogo kierujesz to pytanie ale ja te bajke znam. Siedzial lis na drzewie i trzymal w pysku winogrona. Potem przyszedl madbafq itd., itd... Link Zgłoś
basia Re: Przeciez macie swojego 01.04.04, 14:47 A rudy ten lis był? Ps. moze by bronek jakąś fraszkę napisał Link Zgłoś
Gość: :) Re: doprawdy? jak na to wpadles? IP: *.dial.de.easynet.net 31.03.04, 15:38 sceptyk z takimi tekstami na forum uroda prosze Link Zgłoś
Gość: mila Re: doprawdy? jak na to wpadles? IP: *.icpnet.pl 01.04.04, 08:39 Konsternacja. O czym ta dyskusja? Link Zgłoś
fdj Re: doprawdy? jak na to wpadles? 01.04.04, 08:51 O utrapieniach z urodą i wpływie faz księżyca oraz humoru na tą. A co, nie widać? Link Zgłoś
martini_very_bianco Re: doprawdy? jak na to wpadles? 02.04.04, 21:17 ja bym powiedziała, że o estetyce, bo to takie ładne i mądre słowo. Tak jak stomatologia estetyczna. I chirurgia. 16%vol Link Zgłoś
maas Re: Utrapienie na Forum Uroda 01.04.04, 11:15 Przygladamy sie tej dzialalnosci. Blokady nie da sie zrobic, ale prosimy o zglaszanie linkow do kasowania (forum.abuse@gazeta.pl). Link Zgłoś