Dodaj do ulubionych

Dziekuje Windydze za...

21.04.04, 02:29
serdeczne przyjecie na forum 'Gdynia fajne miasto'. Gospodyni swym
postepowaniem potwierdza nazwe swego forum.
Obserwuj wątek
    • pejsaty Re: Dziekuje Windydze za... 21.04.04, 07:03
      spamujesz kotku.
      • gaz.gaz.gaz.na.ulicach Re: Dziekuje Windydze za... 21.04.04, 15:21
        Nie rozumiem Cie, czlowieku...
        • fdj Re: Dziekuje Windydze za... 21.04.04, 15:25
          Kotu ciężko zrozumieć człowieka ;-)
      • gaz.gaz.gaz.na.ulicach Re: Dziekuje Windydze za... 21.04.04, 15:25
        Widze tu wiele watkow... Jak to sie stalo, ze przyczepiles sie wlasnie do mnie?
        Poza tym mysle, ze warto podkreslac serdecznosc gospodarzy niektorych forow.
        Zwlaszcza w kontekscie niesprawiedliwego banowania przez innych.
        • fdj Re: Dziekuje Windydze za... 21.04.04, 15:32
          gaz.gaz.gaz.na.ulicach napisała:

> Widze tu wiele watkow... Jak to sie stalo, ze przyczepiles sie wlasnie do
          > mnie?

Aha, Pejsaty, przeproś natychmiast Panią od Gazu!!!
        • pejsaty Re: Dziekuje Windydze za... 21.04.04, 16:10
          widzisz kotku sprawa jest prosta - gdyby kazdy chcial dziekowac na tym forum za
          to ze przyjeto go serdecznie na jakims innym forum, to w powodzi takich
          dziekczynnych watkow umknelyby watki z waznymi sprawami wymagajcymi odpowiedzi
          admina. a twoj watek kotku takiej wypowiedzi nie wymaga, dlatego pozwolilem
          sobie nazwac go spamem.
          • niech Re: Dziekuje Windydze za... 21.04.04, 16:12
            Watek ktory nie wymaga odpowiedzi admina = spam.
            PS. Pejsaty - z ciebie to dopiero jest spamer.
          • gaz.gaz.gaz.na.ulicach ... 21.04.04, 18:26
            Mhm.
            1. Jakim prawem uzywasz w stosunku do mnie okreslenia 'kotku' i to az
            trzykrotnie? To jest seksizm. Odwolywanie sie do plci w celu zdyskredytowania
            rozmowcy. Bardzo niska sztuczka...

2. Skoro odczuwasz tak silna misje antyspamowa dlaczego nie zauwazylam Twojej
            aktywnosci na innych forach? Np. na forum 'Warszawa' bylbys pozyteczny.
            Ja nie spamowalam intencjonalnie, zlosliwie.
            Tez jestem przeciwna mnozeniu watkow i spychaniu watkow wazkich na dalszy plan.
            • niech Watki wazkie... 21.04.04, 18:38
              ...to watki o wazkach? A o motylkach?
              PS. Specjalnie nie napisalem "o kotkach". Docen to.
              • gaz.gaz.gaz.na.ulicach Re: Watki wazkie... 21.04.04, 18:55
                Czy bywaja sytuacje w ktorych tracisz dystans i przestajesz, w uroczy zreszta
                sposob, kpic ? :)
            • pejsaty Re: ... 21.04.04, 18:44

> Mhm.
              > 1. Jakim prawem uzywasz w stosunku do mnie okreslenia 'kotku' i to az
              > trzykrotnie? To jest seksizm. Odwolywanie sie do plci w celu zdyskredytowania
              > rozmowcy. Bardzo niska sztuczka...

etam w tym wypadku nie chodzi wcale o seksizm. po prostu zauwazylem, ze lubisz
              koty i nie sadzilem, ze bedziesz sie obrazac za "kotku", ale chcialem to
              sprawdzic. ;)

>
              > 2. Skoro odczuwasz tak silna misje antyspamowa dlaczego nie zauwazylam Twojej
              > aktywnosci na innych forach? Np. na forum 'Warszawa' bylbys pozyteczny.

nie jestem kalofilem jak wiekszosc forumowiczow wymienionego przez ciebie
              forum, dlatego nei zobaczysz tam moich wpisow.

> Ja nie spamowalam intencjonalnie, zlosliwie.
              > Tez jestem przeciwna mnozeniu watkow i spychaniu watkow wazkich na dalszy
              plan.
              >

gdybym uznal, ze spamujesz zlosliwie, nie odzywalbym sie do ciebie. staram sie
              nei karmic trolli...
              • gaz.gaz.gaz.na.ulicach Re: ... 21.04.04, 18:53
                Zwrot 'kotku' nie ma nic wspolnego z kotami. A jesli pada ze strony obcego
                faceta moze byc uznany za seksizm. To tak tytulem wyjasnienia:)

Co to jest kalofil? Wiem, ze moglabym wstukac w Google, ale Ty mi powiedz,
                prosze:)
                • pejsaty Re: ... 21.04.04, 18:59

> Zwrot 'kotku' nie ma nic wspolnego z kotami.

etymologicznie ma. ;)

> Co to jest kalofil? Wiem, ze moglabym wstukac w Google, ale Ty mi powiedz,
                  > prosze:)
                  >

kalofil to jest ktos kto fascynuje sie kalem. szczegolnie wyrazne ataki
                  kalofilii wystepuja na przelomie zimy i wiosny, kiedy to topiacy sie snieg
                  odslania poklady psich kup, bedacych szczegolnych fetyszem dla kalofili.
                  • niech Spamer! 21.04.04, 19:01
                    Zdemaskowalem spamera! Poprosze ptaka!
                  • gaz.gaz.gaz.na.ulicach Re: ... 21.04.04, 19:08
                    :))))))
                    Lecz czy idea zbieractwa psich kup jako taka odpowiada Ci czy tez jestes jej
                    przeciwnikiem? :)
                    • pejsaty Re: ... 21.04.04, 19:11

> :))))))
                      > Lecz czy idea zbieractwa psich kup jako taka odpowiada Ci czy tez jestes jej
                      > przeciwnikiem? :)

masz na mysli kolekcjonerstwo? hmmm chyba jednak wole jakies trwalsze obiekty
                      pozadania. ;)
                      • gaz.gaz.gaz.na.ulicach Post moj poszedl dwa razy. 21.04.04, 19:15
                        Rozumiem przeto, ze posiadasz psa i nie poczuwasz sie do szczegolnej
                        odpowiedzialnosci za jego kupy? :))
                        • pejsaty Re: Post moj poszedl dwa razy. 21.04.04, 19:21
                          a co mialbym twoim zdaniem robic z kupami mojego psa zeby sie poczuwac do
                          szczegolnej odpowiedzialnosci za nie? zaniesc je do muzeum i zachowac je tym
                          samym dla potomnosci?
                          • gaz.gaz.gaz.na.ulicach :) 21.04.04, 19:28
                            Myslalam, ze utrzymujemy konwencje zartobliwej rozmowy a Ty sie unosisz.
                            Zreszta mi kupy nie przeszkadzaja nic a nic, wiec tylko tak domniemywam, ze Ty
                            tez nie masz ochoty zbierac ich do woreczka.
                            Temu przypisuje Twa gleboka niechec do wspomnianej grupy.
                            Chce jednak zauwazyc, ze ta grupa ma w 'warszawie' tylko jeden watek. Tracisz
                            zatem setki innych watkow w tym spamerskie (ja je nazywalam szampanskimi) watki
                            Niecha :)))
                            • pejsaty Re: :) 21.04.04, 19:43

> Myslalam, ze utrzymujemy konwencje zartobliwej rozmowy a Ty sie unosisz.

nieprawda - unosze sie tylko w snach. ;)

> Zreszta mi kupy nie przeszkadzaja nic a nic, wiec tylko tak domniemywam, ze
                              Ty
                              > tez nie masz ochoty zbierac ich do woreczka.
                              > Temu przypisuje Twa gleboka niechec do wspomnianej grupy.

co do watkow na warszawie, to ci powiem w sekrecie, ze gdybym byl tamtejszym
                              adminem, to polowe watkow przenioslbym na osla lawke od razu, a druga polowe po
                              namysle.

> Chce jednak zauwazyc, ze ta grupa ma w 'warszawie' tylko jeden watek.

byc moze ilosc watkow kalofilskich zalezy wprost proporcjonalnie od ilosci
                              stopionego sniegu... teraz zostaly juz tylko niedobitki.

Tracisz
                              > zatem setki innych watkow w tym spamerskie (ja je nazywalam szampanskimi)
                              watki
                              >
                              > Niecha :)))

a co sie tyczy niech, to jej watki sie rzucaja w oczy fakt. nawet moj pierwszy
                              watek na fofie byl do niej skierowany, ale to dawno temu bylo.
                  • gaz.gaz.gaz.na.ulicach :)))))))))) 21.04.04, 19:12
                    :))))))

Coz jednak jest powodem Twej niecheci do tej grupy? Czy zbieractwo psich kup
                    uwazasz za idee chybiona? Czy tez zniecheca Cie naduzywanie slowa "kupa"? O coz
                    Ci chodzi? :)
                  • fdj Re: ... 22.04.04, 17:39
                    pejsaty napisał:

> kalofil to jest ktos kto fascynuje sie kalem. szczegolnie wyrazne ataki
                    > kalofilii wystepuja na przelomie zimy i wiosny, kiedy to topiacy sie snieg
                    > odslania poklady psich kup, bedacych szczegolnych fetyszem dla kalofili.

Aha, a w inne pory roku, kałofile stają się m.in. pieczywofilami.
                    Wyróżniamy pieczywofiłów czynnych (ci wolą pączki z dziurką - tzw. "gniazda") i
                    pieczywofiłow biernych (ci wolą rogala tudzież tzw. "palucha", a w stadium
                    późniejszym - bagietkę). Obydwa zamiłowania najczęściej występują u tychże
                    osobników łącznie.
                    Pieczywofile dla niepoznaki udają, że chodzi im tylko o chleb.
                    Pieczywofila poznać można po tym, że będąc na głodzie, nie umie kupić pieczywa
                    i w trwając przy tym swoim PARTYKULArnym interesie, strasznie się wtedy ciska.
    • gawronka Biorę sobie ten wątek do ulubionych 21.04.04, 19:29
      Za głębokie pokłady zamierzonego i niezamierzonego komizmu.
      :)
      • niech Kolejny watek o psich kupach! 21.04.04, 20:20
        To Pejsaty je zaklada! Mam dowod!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka