gaz.gaz.gaz.na.ulicach 21.04.04, 02:29 serdeczne przyjecie na forum 'Gdynia fajne miasto'. Gospodyni swym postepowaniem potwierdza nazwe swego forum. Link Zgłoś Obserwuj wątek
gaz.gaz.gaz.na.ulicach Re: Dziekuje Windydze za... 21.04.04, 15:21 Nie rozumiem Cie, czlowieku... Link Zgłoś
gaz.gaz.gaz.na.ulicach Re: Dziekuje Windydze za... 21.04.04, 15:25 Widze tu wiele watkow... Jak to sie stalo, ze przyczepiles sie wlasnie do mnie? Poza tym mysle, ze warto podkreslac serdecznosc gospodarzy niektorych forow. Zwlaszcza w kontekscie niesprawiedliwego banowania przez innych. Link Zgłoś
fdj Re: Dziekuje Windydze za... 21.04.04, 15:32 gaz.gaz.gaz.na.ulicach napisała: > Widze tu wiele watkow... Jak to sie stalo, ze przyczepiles sie wlasnie do > mnie? Aha, Pejsaty, przeproś natychmiast Panią od Gazu!!! Link Zgłoś
pejsaty Re: Dziekuje Windydze za... 21.04.04, 16:10 widzisz kotku sprawa jest prosta - gdyby kazdy chcial dziekowac na tym forum za to ze przyjeto go serdecznie na jakims innym forum, to w powodzi takich dziekczynnych watkow umknelyby watki z waznymi sprawami wymagajcymi odpowiedzi admina. a twoj watek kotku takiej wypowiedzi nie wymaga, dlatego pozwolilem sobie nazwac go spamem. Link Zgłoś
niech Re: Dziekuje Windydze za... 21.04.04, 16:12 Watek ktory nie wymaga odpowiedzi admina = spam. PS. Pejsaty - z ciebie to dopiero jest spamer. Link Zgłoś
gaz.gaz.gaz.na.ulicach ... 21.04.04, 18:26 Mhm. 1. Jakim prawem uzywasz w stosunku do mnie okreslenia 'kotku' i to az trzykrotnie? To jest seksizm. Odwolywanie sie do plci w celu zdyskredytowania rozmowcy. Bardzo niska sztuczka... 2. Skoro odczuwasz tak silna misje antyspamowa dlaczego nie zauwazylam Twojej aktywnosci na innych forach? Np. na forum 'Warszawa' bylbys pozyteczny. Ja nie spamowalam intencjonalnie, zlosliwie. Tez jestem przeciwna mnozeniu watkow i spychaniu watkow wazkich na dalszy plan. Link Zgłoś
niech Watki wazkie... 21.04.04, 18:38 ...to watki o wazkach? A o motylkach? PS. Specjalnie nie napisalem "o kotkach". Docen to. Link Zgłoś
gaz.gaz.gaz.na.ulicach Re: Watki wazkie... 21.04.04, 18:55 Czy bywaja sytuacje w ktorych tracisz dystans i przestajesz, w uroczy zreszta sposob, kpic ? :) Link Zgłoś
pejsaty Re: ... 21.04.04, 18:44 gaz.gaz.gaz.na.ulicach napisała: > Mhm. > 1. Jakim prawem uzywasz w stosunku do mnie okreslenia 'kotku' i to az > trzykrotnie? To jest seksizm. Odwolywanie sie do plci w celu zdyskredytowania > rozmowcy. Bardzo niska sztuczka... etam w tym wypadku nie chodzi wcale o seksizm. po prostu zauwazylem, ze lubisz koty i nie sadzilem, ze bedziesz sie obrazac za "kotku", ale chcialem to sprawdzic. ;) > > 2. Skoro odczuwasz tak silna misje antyspamowa dlaczego nie zauwazylam Twojej > aktywnosci na innych forach? Np. na forum 'Warszawa' bylbys pozyteczny. nie jestem kalofilem jak wiekszosc forumowiczow wymienionego przez ciebie forum, dlatego nei zobaczysz tam moich wpisow. > Ja nie spamowalam intencjonalnie, zlosliwie. > Tez jestem przeciwna mnozeniu watkow i spychaniu watkow wazkich na dalszy plan. > gdybym uznal, ze spamujesz zlosliwie, nie odzywalbym sie do ciebie. staram sie nei karmic trolli... Link Zgłoś
gaz.gaz.gaz.na.ulicach Re: ... 21.04.04, 18:53 Zwrot 'kotku' nie ma nic wspolnego z kotami. A jesli pada ze strony obcego faceta moze byc uznany za seksizm. To tak tytulem wyjasnienia:) Co to jest kalofil? Wiem, ze moglabym wstukac w Google, ale Ty mi powiedz, prosze:) Link Zgłoś
pejsaty Re: ... 21.04.04, 18:59 gaz.gaz.gaz.na.ulicach napisała: > Zwrot 'kotku' nie ma nic wspolnego z kotami. etymologicznie ma. ;) > Co to jest kalofil? Wiem, ze moglabym wstukac w Google, ale Ty mi powiedz, > prosze:) > kalofil to jest ktos kto fascynuje sie kalem. szczegolnie wyrazne ataki kalofilii wystepuja na przelomie zimy i wiosny, kiedy to topiacy sie snieg odslania poklady psich kup, bedacych szczegolnych fetyszem dla kalofili. Link Zgłoś
gaz.gaz.gaz.na.ulicach Re: ... 21.04.04, 19:08 :)))))) Lecz czy idea zbieractwa psich kup jako taka odpowiada Ci czy tez jestes jej przeciwnikiem? :) Link Zgłoś
pejsaty Re: ... 21.04.04, 19:11 gaz.gaz.gaz.na.ulicach napisała: > :)))))) > Lecz czy idea zbieractwa psich kup jako taka odpowiada Ci czy tez jestes jej > przeciwnikiem? :) masz na mysli kolekcjonerstwo? hmmm chyba jednak wole jakies trwalsze obiekty pozadania. ;) Link Zgłoś
gaz.gaz.gaz.na.ulicach Post moj poszedl dwa razy. 21.04.04, 19:15 Rozumiem przeto, ze posiadasz psa i nie poczuwasz sie do szczegolnej odpowiedzialnosci za jego kupy? :)) Link Zgłoś
pejsaty Re: Post moj poszedl dwa razy. 21.04.04, 19:21 a co mialbym twoim zdaniem robic z kupami mojego psa zeby sie poczuwac do szczegolnej odpowiedzialnosci za nie? zaniesc je do muzeum i zachowac je tym samym dla potomnosci? Link Zgłoś
gaz.gaz.gaz.na.ulicach :) 21.04.04, 19:28 Myslalam, ze utrzymujemy konwencje zartobliwej rozmowy a Ty sie unosisz. Zreszta mi kupy nie przeszkadzaja nic a nic, wiec tylko tak domniemywam, ze Ty tez nie masz ochoty zbierac ich do woreczka. Temu przypisuje Twa gleboka niechec do wspomnianej grupy. Chce jednak zauwazyc, ze ta grupa ma w 'warszawie' tylko jeden watek. Tracisz zatem setki innych watkow w tym spamerskie (ja je nazywalam szampanskimi) watki Niecha :))) Link Zgłoś
pejsaty Re: :) 21.04.04, 19:43 gaz.gaz.gaz.na.ulicach napisała: > Myslalam, ze utrzymujemy konwencje zartobliwej rozmowy a Ty sie unosisz. nieprawda - unosze sie tylko w snach. ;) > Zreszta mi kupy nie przeszkadzaja nic a nic, wiec tylko tak domniemywam, ze Ty > tez nie masz ochoty zbierac ich do woreczka. > Temu przypisuje Twa gleboka niechec do wspomnianej grupy. co do watkow na warszawie, to ci powiem w sekrecie, ze gdybym byl tamtejszym adminem, to polowe watkow przenioslbym na osla lawke od razu, a druga polowe po namysle. > Chce jednak zauwazyc, ze ta grupa ma w 'warszawie' tylko jeden watek. byc moze ilosc watkow kalofilskich zalezy wprost proporcjonalnie od ilosci stopionego sniegu... teraz zostaly juz tylko niedobitki. Tracisz > zatem setki innych watkow w tym spamerskie (ja je nazywalam szampanskimi) watki > > Niecha :))) a co sie tyczy niech, to jej watki sie rzucaja w oczy fakt. nawet moj pierwszy watek na fofie byl do niej skierowany, ale to dawno temu bylo. Link Zgłoś
gaz.gaz.gaz.na.ulicach :)))))))))) 21.04.04, 19:12 :)))))) Coz jednak jest powodem Twej niecheci do tej grupy? Czy zbieractwo psich kup uwazasz za idee chybiona? Czy tez zniecheca Cie naduzywanie slowa "kupa"? O coz Ci chodzi? :) Link Zgłoś
fdj Re: ... 22.04.04, 17:39 pejsaty napisał: > kalofil to jest ktos kto fascynuje sie kalem. szczegolnie wyrazne ataki > kalofilii wystepuja na przelomie zimy i wiosny, kiedy to topiacy sie snieg > odslania poklady psich kup, bedacych szczegolnych fetyszem dla kalofili. Aha, a w inne pory roku, kałofile stają się m.in. pieczywofilami. Wyróżniamy pieczywofiłów czynnych (ci wolą pączki z dziurką - tzw. "gniazda") i pieczywofiłow biernych (ci wolą rogala tudzież tzw. "palucha", a w stadium późniejszym - bagietkę). Obydwa zamiłowania najczęściej występują u tychże osobników łącznie. Pieczywofile dla niepoznaki udają, że chodzi im tylko o chleb. Pieczywofila poznać można po tym, że będąc na głodzie, nie umie kupić pieczywa i w trwając przy tym swoim PARTYKULArnym interesie, strasznie się wtedy ciska. Link Zgłoś
gawronka Biorę sobie ten wątek do ulubionych 21.04.04, 19:29 Za głębokie pokłady zamierzonego i niezamierzonego komizmu. :) Link Zgłoś