carri 26.04.04, 09:42 Umiescilam na forum watek, ale chce go teraz skasowac, aby juz nikt wiecej go nie przeczytal. Czy jest to mozliwe i jak? Link Zgłoś Obserwuj wątek
orissa Re: Jak skasowac swoj watek? 26.04.04, 10:18 carri napisała: > Umiescilam na forum watek, ale chce go teraz skasowac, aby juz nikt wiecej go > nie przeczytal. Czy jest to mozliwe i jak? Jeśli umieściłaś na forum prywatnym, które założyłaś lub jesteś na nim adminem to możesz usunąć zaznaczając krateczkę przy tym wątku i klikając w "usuń". Ew. możesz wysłać maila do założyciela forum z prośbą o usunięcie wątku. Jeśli wątek ten nie jest na prywatnym forum to nie zostanie usunięty, gdyż nie kasuje się wątków, które nie łamią regulaminu forum, ot tak sobie na życzenie. Link Zgłoś
carri Re: Jak skasowac swoj watek? 26.04.04, 10:26 To kiepsko, bo ja zalozylam watek na ogolnym formu i wydaje mi sie, ze jako jego tworca, mam prawo go usunac. Link Zgłoś
reniatoja Re: Jak skasowac swoj watek? 26.04.04, 10:30 JEst dokladnie tak jak powiedzialas: wydaje ci sie. Link Zgłoś
stary_nudziarz Wydaje Ci się 27.04.04, 12:03 carri napisała: > To kiepsko, bo ja zalozylam watek na ogolnym formu i wydaje mi sie, ze jako > jego tworca, mam prawo go usunac. Mi też się tak wydawało, ale tutaj z wątkami postępuje się jak z pieniędzmi w "ruskim banku". Link Zgłoś
institoris1 tez mi problem 26.04.04, 19:18 zaloz ze dwadziescia takich samych, to Ci jako spam usuna Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: tez mi problem IP: *.visp.energis.pl 26.04.04, 19:19 :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Link Zgłoś