fugazzi 08.08.02, 20:18 Cytat z telewizora: "Nadzieja holenderskiego strongmeństwa". Ja wiem o co chodzi bo widziałem tą nadzieję, ale inni? Pozdrawiam, Fugazzi... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fugazzi Re: Zasłyszane w TVN 09.08.02, 19:44 gale napisał: > ...tę nadzieję, tą nadzieją... Czepiasz się) Pozdrawiam, Fugazzi... Odpowiedz Link
eyemakk Re: Zasłyszane w TVN 14.08.02, 15:00 strongmeństwo... eh, to ci siłacze, prawda? faktycznie, brzmi beznadziejne, ale każdy kto to ogląda wie o co chodzi. i o to chodzi Odpowiedz Link
fugazzi Re: Zasłyszane w TVN 15.08.02, 12:41 Myślę, że powinien wiedzieć każdy, nie tylko miłośnik, co znaczy dana nazwa. Przed wojną byli atleci. I komu to przeszkadzało) Pozdrawiam, Fugazzi... Odpowiedz Link
maggie7 Re: Zasłyszane w TVN 20.08.02, 01:11 eyemakk napisał: > strongmeństwo... eh, to ci siłacze, prawda? faktycznie, brzmi beznadziejne, ale > > każdy kto to ogląda wie o co chodzi. > i o to chodzi eh, wcale o to nie chodzi... po co zasmiecac nasz jezyk takimi wynalazkami, skoro mamy polskie slowa? wlosy deba na glowie staja... ale czy ktos jeszcze dba o czystosc polszczyzny? :o) Maggie Odpowiedz Link