marrant 21.02.11, 18:24 Wszelkie braki w nowej wyszukiwarce prosiłabym zgłaszać dla porządku tutaj. Link Zgłoś Obserwuj wątek
maitresse.d.un.francais Re: Wyszukiwarka forumowa - zgłoszenia 21.02.11, 18:29 Chciałabym, żeby była możliwość porządkowania wątków wedle ich autora. Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Wyszukiwarka forumowa - zgłoszenia 21.02.11, 21:25 Nie chcemy nowej "ulepszonej" wyszukiwarki, chcemy starą, gdzie to można zgłosić? Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Wyszukiwarka forumowa - zgłoszenia 23.02.11, 08:50 gazeta_mi_placi napisała: > Nie chcemy nowej "ulepszonej" wyszukiwarki, chcemy starą, gdzie to można zgłosi > ć? Kazda zmiana na portalu GW idzie w gorszą jakość! Zawsze Link Zgłoś
skiela1 Re: Wyszukiwarka forumowa - zgłoszenia 21.02.11, 23:02 Dlaczego wykasowalas moje zgloszenie? Jest po prostu groch z kapusta i ogolnie bajzel - i wlasnie to chce przekazac do dzialu informatykow. O jakich brakach mowisz? Jak na razie szukam ...i nic znalezc nie moge. Link Zgłoś
mika_p Re: Wyszukiwarka forumowa - zgłoszenia 22.02.11, 01:35 Wyszukiwarka w ogóle nie rpzeszukuje forum ukrytego. Link Zgłoś
tenebre Re: Wyszukiwarka forumowa - zgłoszenia 22.02.11, 05:50 Brak możliwości wyszukiwania postów wg daty! Link Zgłoś
panidemonka Re: Wyszukiwarka forumowa - zgłoszenia 22.02.11, 06:28 Zgłaszam wszekie braki. To te, które już zgłoszono w wątku zarchiwizowanym. Link Zgłoś
marrant Re: Wyszukiwarka forumowa - zgłoszenia 22.02.11, 10:45 Te które są zarchiwizowane będą wzięte pod uwagę. Link Zgłoś
drugi.super222 re: nadmiar informacji 22.02.11, 14:10 od kilkunastu godzin zalogowałam się na Forum Emerytów i Rencistów pod nickiem jak wyżej. Gdy podaję wyszukiwarce mój nick, to prawiłowo podaje mi ilość postów i fora, na których zostały one wpisane. Gdy podam wyszukiwarce nick: *drugi drugi super.222* to również podaje mi tę samą ilość postów, co wyżej. Mogę się zalogować na każdym forum GW pod jednym i pod drugim nickiem, a takiej konieczności nie przekazywałam. Nie mam aktywowanej poczty na GW - jeszcze nie - nie mogę sprawdzić, czy ktoś nie prowadzi korespondencji pod jednym z tych nicków. Prosze o sprawdzenie i nie odsyłajcie do innego działu. :D Link Zgłoś
drzejms-buond Re: re: nadmiar informacji 22.02.11, 15:22 jeżuuu czego tam nie ma... DATY! daty nie ma! ona musi być nakonecznie! ja jeśli szukam czegoś to zawsze wg najnowszego -najstarszego a tak i groch i kapustą ale jakoś nie smakuje ten bigos Link Zgłoś
iwles Re: Wyszukiwarka forumowa - zgłoszenia 22.02.11, 17:23 brak: -porządkowania wg daty (od najnowszego itp.) -wyboru wyszukiwania wg roku napisania - brak w widoku autora postu (jest data, forum: i wątek: ) i co to znaczy opcja: szukaj ludzi ? bo u mnie są np. takie bezsensy: Szukaj ludzi: * Winda Na (~3) * Nie Musi (~2) * Nie Kocham (~2) * Jak Wam (~2) * Jak Tobie (~2) * H. A. Ha Ha (~2) * Nie, Nie (~1) * Nie, Lola (~1) * Nie Nie Nie (~1) * Nie Mieli (~1) * Nie Ma (~1) * Nie Gaja (~1) * Nie Do (~1) * Na Wasze (~1) * Na Boga (~1) Link Zgłoś
non.ens Re: Wyszukiwarka forumowa - zgłoszenia 22.02.11, 21:51 > -porządkowania wg daty (od najnowszego itp.) Zdecydowanie tak! Bardzo brakuje mi tej opcji, byłabym wdzięczna za przywrócenie. Link Zgłoś
olga_w_ogrodzie Re: Wyszukiwarka forumowa - zgłoszenia 22.02.11, 18:48 u mnie w starej była klęska z wyszukiwaniem szczegółowym - posty się pojawiały, ale w sekundę znikały. teraz jest ok. z tym, ale brak porządkowania wg dat doskwiera. i jeszcze coś - pojawił się dziś nowy dla mnie nick parę godzin temu, a w wyszukiwarce nie można go znaleźć. niby nie istnieje, a przecież post pod tym nickiem widziałam. czemu, więc go nie ma ? Link Zgłoś
tenebre Re: Wyszukiwarka forumowa - zgłoszenia 22.02.11, 20:59 Czy mogę Szanowną Administrację cichutko zapytać czy kiedykolwiek nastąpi dla nas userów magiczna chwila objawienia w kwestii wyższości nowej forumowej wyszukiwarki nad starą? A mówiąc prościej czy ktokolwiek wypowie się gdzie i kiedy narodził się pomysł konieczności "ulepszenia" dotychczasowych ustawień wyszukiwarek? I komu to miało służyć? Link Zgłoś
mjot1 Ot demokracja 22.02.11, 21:33 Po kie licho to pospolite ruszenie? Ta zajrzyj dziewczyno w ten „wynalazek” choć raz sama! Toż to przecie kilka kliknięć jeno Najniższe ukłony! z poradą spiesząc M.J. Link Zgłoś
attiya Re: Ot demokracja 24.02.11, 08:08 może dlatego, że nowa jest jednak zła uważasz, że wszyscy tu nie zagladając piszą, że nowa jest zła? niektórzy jak coś napiszą.... :-/ Link Zgłoś
mjot1 Ot 24.02.11, 19:46 Hm... Odpowiedź ma była na apel marrant marrant napisała: > Wszelkie braki w nowej wyszukiwarce prosiłabym zgłaszać dla porządku tutaj. Uważasz atti, że aby braki dojrzeć trzeba trzepać pianę dni kilka (może kilkanaście)? Miast normalnie samemu okiem rzucić i zepsute naprawić? No to pisz apele i petycje. Powodzenia. Się decydenci dowartościują to niechybnie naprawią ;-) Link Zgłoś
miss.yossarian Re: Wyszukiwarka forumowa - zgłoszenia 23.02.11, 00:07 przy wyszukiwaniu na konkretny forum można było zaznaczyć od razu gdzie ma szukać (w wątku, w temacie i autor). teraz też sobie można zaznaczyć, ino nie działa i szuka wszędzie. dodatkowo nie widać autora w wynikach wyszukiwania. a poza tym, to co było nie tak z poprzednią wyszukiwarką? fakt, czasem nie działała, ale przynajmniej nie wyglądała jak google Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Liczba postów nazywa się liczbą wyników 23.02.11, 08:54 I tych wyników jest u mnie np kilka tysięcy mniej niz było postów/ Jaz zwykle zafundowano nam coś gorszego niż było i jeszcze ktoś wziął za to kasę! Litery sa cieńsze i mniej czytelne, a całość jakaś taka nijaka, mniej wyrazista! Link Zgłoś
jaga_22 Re: Brak sortowania wg daty ! - nt 23.02.11, 14:07 Wyszukiwarka bez sortowania w/g daty jest bez sensu. Na forum ukrytym w ogóle wyszukiwarka nie działa. Link Zgłoś
andaba Re: Brak sortowania wg daty ! - nt 23.02.11, 20:50 Brak sortowania wg daty. Brak zakładki, która umożliwiała znalezienie postów z poszczególnych lat (np 2005, 2008). Kompletnie nie działa na forach prywatnych ukrytych. Da się coś z tym zrobić???? Link Zgłoś
marta76 Re: Wyszukiwarka forumowa - zgłoszenia 23.02.11, 22:18 nadal na forum ukrytym brak wyszukiwarki Link Zgłoś
eeela Re: Wyszukiwarka forumowa - zgłoszenia 24.02.11, 00:13 Zdecydowanie brakuje mi istniejącej w starej wersji zaawansowanej opcji wyszukiwania poprzez słowo-klucz. Link Zgłoś
attiya Re: Wyszukiwarka forumowa - zgłoszenia 24.02.11, 08:06 niemożność wyszukania na forach ukrytych, zamkniętych proszę o przywrócenie starej wyszukiwarki czasem niestety nie wychodzą wam ulepszenia, jeśli coś jest złe, to może lepiej powrócić do tego "starego", lepszego... Link Zgłoś
giwi Re: Wyszukiwarka forumowa - zgłoszenia 24.02.11, 09:58 Wątek jest założony po to, żeby zgłaszac błędy. To znaczy, że wyszukiwarka zostanie poprawiona, ale trzeba poczekać na naprawę. Link Zgłoś
kasiak37 "brak wynikow dla tej frazy" 24.02.11, 18:05 co jest oczywiscie nieprawda...Kiedy jest szansa ze zadziala? (a bylo sie nie bawic tylko zostawic jak bylo...:/) Link Zgłoś
bbkk Re: Wyszukiwarka forumowa - zgłoszenia 24.02.11, 21:38 nie działa w ogóle na żadnym forum ukrytym Link Zgłoś
nessie-jp Re: Wyszukiwarka forumowa - zgłoszenia 24.02.11, 21:47 Nie wiem, czy jestem ślepa, ale nie widzę możliwości sortowania według daty. Nie widzę też łącznej liczby rezultatów. Link Zgłoś
magdalaena1977 Re: Wyszukiwarka forumowa - zgłoszenia 25.02.11, 07:04 minął prawie tydzień, a wyszukiwarka nadal źle działa - brak wyszukiwania po dacie - brak wiarygodnego zliczania ilości wiadomości - w zaawansowanych opcjach wyszukiwania takie babole jak : "Szukaj ludzi: * Kris Line (~23) * Freya Arabella (~14) * Nie Ma (~8) * Kasia Figura (~8) * Pani Hania (~7) * Andre Renard (~6) * Dolly Parton (~6) * Ewy Michalak (~6) * Ewa Sonet (~6) * Tu Ci (~5)" Przecież większość pozycji z tej listy to nie są żadni ludzie tylko nazwy firm i przypadkowe zbitki wyrazów. O co tu chodzi ? ____ Magdalaena Link Zgłoś
kasiak37 Re: Wyszukiwarka forumowa - zgłoszenia 25.02.11, 14:17 dalej nic.Niby cos szuka ale nadal nie ma autora watku pod spodem(bo jak wiadomo ,to ze autor wrzucony w wyszukiwarke ,to moga pojawic sie rowniez posty do niego zupelnie innego autora),nadal nie ma szukania po dacie,roku i nie ma porzadkowania wg.daty. Niech sie ci informatycy pospiesza,coooo? Link Zgłoś
zia86 Re: Wyszukiwarka forumowa - zgłoszenia 25.02.11, 20:13 Ja również nie mam sortowania według daty, czy można to jakoś naprawić? Albo może trzeba coś ustawić? W takim razie proszę powiedzieć jak mam to ustawić? :) Link Zgłoś
angelfree Re: Wyszukiwarka forumowa - zgłoszenia 27.02.11, 21:09 Dlaczego nie można ustawić postów według daty? Wiem, że parę osób już zgląszało, ale to naprawdę utrudnia życie. Link Zgłoś
Gość: enigma Kiedy wreszcie zacznie dzialać na forum ukrytym??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.11, 09:17 bubel nad bublami! Link Zgłoś
mjot1 Re: Wyszukiwarka forumowa - zgłoszenia 01.03.11, 18:54 Da się naprawić? Najniższe ukłony! z ciekawością acz nadziei (już) pozbawion M.J. Link Zgłoś