basia 05.05.04, 11:56 Czy moderatorzy społ.pisząc na FM mają z urzędu niebieskie loginy?. Czy malują ich admini,tak jak pozostałych userów? Ps. nie przenoście tego wątku. Tam jeden z taką treścią już jest. Link Zgłoś Obserwuj wątek
niech Re: Ps 05.05.04, 12:00 Tez to zauwazylem i troche sie zdziwilem bo jak na kompetentne odpowiedzi to byl to zazwyczaj belkot. Ale moze to jest potwierdzenie mojej tezy ze admin zawsze ma racje (nawet spoleczny - buhahahahahaha!). Link Zgłoś
niech Re: Ps 05.05.04, 12:24 Zdarza sie jednak ze oni odpowiadaja tam "nie wiem" (serio, nie kpie). I wtedy zaznaczanie takiej odpowiedzi na niebiesko choc sluszne jest jednak mylace. Link Zgłoś
basia Dzięki za odpowiedź 05.05.04, 12:44 nie ma jednak jak stare dobre FoF. Ps. jeszcze jeden kolor by się przydał. Co najmniej jeden. Ps2. i znowu Faq trezba skorygować. Link Zgłoś
basia Ps2 05.05.04, 12:46 hmm...taki ciekawy wniosek przyszedł mi do głowy. Brak odpowiedzi jest odpowiedzią potwierdzającą pytanie/twierdzenie. No, fajnie. Link Zgłoś
niech Re: Ps 05.05.04, 12:45 To sluszne rozwiazanie. Niektorzy z nich traktuja tamto forum jak miejsce do pogaduszek. Klopot w tym ze z czerwonym ptakiem mozna sobie czasami popisac o marinistyce, ale z niebieskim to glupio wyglada. Link Zgłoś