Dodaj do ulubionych

Jak odzsyskac...

IP: *.bredband.comhem.se 16.04.11, 12:29
Jestem zalogowana od prawie 3-ch lat na gazeta pl. i od 3-dni moje haslo jest nieprawidlowe.
Napisalam juz do gazety 3-razy e-maila, ale odpowiedzi i reakcji zadnej. Co mam zrobic???
Jak wyjsc z tego problemu?
Obserwuj wątek
    • salma75 Re: Jak odzsyskac... 16.04.11, 12:31
      Nie wyjdziesz, awaria jest, nie ma pomocy.
    • Gość: ! Re: Jak odzsyskac... IP: *.szczecin.mm.pl 16.04.11, 12:50
      Gość portalu: XXX napisał(a):

> Jestem zalogowana od prawie 3-ch lat na gazeta pl.

3 lata tak bez przerwy?
      WOW!
    • kropka Re: Jak odzsyskac... 16.04.11, 14:14
      zacznij od wyczyszczenia ciasteczek. Czasem pomaga.
      jest weekend, nie ma adminów. W najgorszym razie musisz poczekac do poniedziałku
      • Gość: XXX Re: Jak odzsyskac... IP: *.bredband.comhem.se 16.04.11, 21:17
        Jakich ciasteczek? Nie mam pojecia co masz na mysli? Wyjasnij bardzie "lopatologicznie"
        • fallen86 Re: Jak odzsyskac... 16.04.11, 22:46
          Gość portalu: XXX napisał(a):

> Jakich ciasteczek? Nie mam pojecia co masz na mysli? Wyjasnij bardzie "lopatol
          > ogicznie"

"Ciasteczko to informacja przechowywana na komputerze użytkownika przez odwiedzane przez niego witryny internetowe. Ciasteczka często przechowują ustawienia użytkownika dotyczące witryn internetowych, takie jak preferowany język czy położenie. Gdy użytkownik powraca do danej witryny, Firefox wysyła przypisane do niej ciasteczka. Umożliwia to witrynie zaprezentowanie użytkownika z zasobem informacji dostosowanych do jego potrzeb.

Ciasteczka mogą przechowywać szeroki zakres informacji włącznie z danymi osobowymi, takimi jak nazwisko użytkownika, adres domowy, adres e-mail czy numer telefonu. Tego typu informacje mogą być przechowywane tylko, gdy zostaną dostarczone – witryny internetowe nie mogą uzyskać dostępu do informacji innych niż dostarczone do nich i nie mogą mieć dostępu do innych plików znajdujących się na komputerze użytkownika."
    • Gość: Jasiu Re: Jak odzsyskac... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.11, 22:40
      Widocznie wpisujesz błędne hasło.
    • hideandsick Re: Jak odzsyskac... 19.04.11, 15:52
      zgłosić na adres forum@agora.pl i podać login
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka