Dodaj do ulubionych

Czy naprawdę musicie publikować takie zdjęcia?

10.08.11, 18:28
policyjni.gazeta.pl/Policyjni/5,91152,10093641,Topielec_nawet_przez_trzy_lata_lezal_na_dnie_zalewu.html?i=10
Obserwuj wątek
    • zbyfauch Re: Czy naprawdę musicie publikować takie zdjęcia 10.08.11, 20:30
      Mnie się podoba. Tym bardziej, że to na forum. Ekstra. Michnik, pięknie publikujesz.
    • giwi Re: Czy naprawdę musicie publikować takie zdjęcia 10.08.11, 20:36
      Jak zwykle, wątek, który nie ma nic wspólnego z forum.
      Naucz się wreszcie zgłaszac uwagi formatką albo pisz do pomocy.
      • wkkr Agora SA 10.08.11, 21:31
        firmuje wszystkie działania. Te od fotek i te na forum.
        Im podobno nie jest wszystko jedno.....
        • giwi forum o forum 10.08.11, 21:45
          Nie zauwazyłes jeszcze po tylu latach, jak to forum się nazywa? Forum o forum
          • wkkr A co ty sądzisz o publikowaniu taki fotek? 11.08.11, 08:34
            Wyraź swoją opinię, powiedz co sądzi o wydawcy , który takie fotki publikuje.
            • giwi Re: A co ty sądzisz o publikowaniu taki fotek? 11.08.11, 09:48
              Ja bym napisała bezpośrednio do wydawcy co o tym myślę, nie zawracałabym głowy administracji forum sprawami, które jej nie dotyczą i na które nie ma żadnego wpływu.
              Protest polegający na przykuwaniu się do pierwszego lepszego kaloryfera nic nie daje. Trzeba znaleźć odpowiednie miejsce.
              • wkkr Nie odpowiedziałaś na moje pytanie.... 11.08.11, 12:12
                • giwi Re: Nie odpowiedziałaś na moje pytanie.... 11.08.11, 12:48
                  Ja bym takiego zdjęcia nie zamieściła i na pewno bym nie zatytułowała beztrosko "topielec". To nie jest jakiś tam topielec, tylko człowiek, który utonął zaledwie trzy dni temu i ma rodzinę, która być moze to czyta i ogląda.

• wkkr Re: Nie odpowiedziałaś na moje pytanie.... 13.08.11, 16:14
                    giwi napisała:

> Ja bym takiego zdjęcia nie zamieściła i na pewno bym nie zatytułowała beztrosko
                    > "topielec". To nie jest jakiś tam topielec, tylko człowiek, który utonął zaled
                    > wie trzy dni temu i ma rodzinę, która być moze to czyta i ogląda.
                    >
                    ========
                    No właśnie..
                  • Gość: pepsic Re: Nie odpowiedziałaś na moje pytanie.... IP: *.net.stream.pl 13.08.11, 19:37
                    Raczej trzy lata temu.
        • jan-w Re: Agora SA 11.08.11, 00:08
          wkkr napisał:
          >Agora SA
          > firmuje wszystkie działania.
          Ten topielec to zapewne też ich sprawka.
          • wkkr Re: Agora SA 11.08.11, 08:37
            jan-w napisał:

> wkkr napisał:
            > >Agora SA
            > > firmuje wszystkie działania.
            > Ten topielec to zapewne też ich sprawka.
            ==============================
            Chciałeś być dowcipny a wyszło jak zwykle.
            • jan-w Re: Agora SA 13.08.11, 07:55
              Wkkr napisał:

> jan-w napisał:
              >
              > > wkkr napisał:
              > > >Agora SA
              > > > firmuje wszystkie działania.
              > > Ten topielec to zapewne też ich sprawka.
              > ==============================
              > Chciałeś być dowcipny a wyszło jak zwykle.

Nie misiu. Chciałem pokazać jak pokrętne jest myślenie zwolenników teorii spiskowych, którzy uważają że wszystkiemu jest winna Agora. Oczywiście wspólnie z TVN, Tuskiem, NWO, Klubem Bilderberg i Owsiakiem.
        • siwa Re: Agora SA 11.08.11, 09:22
          > firmuje wszystkie działania. Te od fotek i te na forum.
          > Im podobno nie jest wszystko jedno.....

Ale to nie jest Forum o Agora SA, tylko Forum o forum.
          • wkkr A co o tym sądzisz? 11.08.11, 12:14
            Jakie jest twoje zdanie? Co sądzisz o wydawcy, który publikuje takie zdjęcia?
            • siwa Re: A co o tym sądzisz? 12.08.11, 17:53
              Moje prywatne zdanie jest tu kompletnie bez znaczenia.
              A jako administrator zajmuję się Forum. Podobnie jak liczę, że redaktorzy Policyjnych nie będą mieli zdania nt. kogo i za co banuję.
              • wkkr Re: A co o tym sądzisz? 13.08.11, 14:35
                siwa napisała:

> Moje prywatne zdanie jest tu kompletnie bez znaczenia.
                ====
                Ma znaczenie. Jesteś pracownikiem wydawcy który takie fotki publikuje.
                Nie mierzi ciebie to? A może uważasz ze wszystko jest ok? Jeśli tak to dlaczego tego nie przyznasz?
                =======
                > A jako administrator zajmuję się Forum. Podobnie jak liczę, że redaktorzy Polic
                > yjnych nie będą mieli zdania nt. kogo i za co banuję.
                ========
                Dlatego nie pytam się o to jakie uczucia żywisz wobec forum tylko o fotki publikowane przez twoich kolegów i koleżanki z Policyjnych. Ich natomiast będę pytał (jesli zajdzie taka potrzeba) o opinie na temat forum
                • siwa Re: A co o tym sądzisz? 17.08.11, 12:25
                  wkkr napisał:

> Nie mierzi ciebie to? A może uważasz ze wszystko jest ok? Jeśli tak to dlaczego
                  > tego nie przyznasz?

Jak założę prywatne forum O siwej, to zostaniesz tam adminem honorowym.

> Dlatego nie pytam się o to jakie uczucia żywisz wobec forum tylko o fotki publi
                  > kowane przez twoich kolegów i koleżanki z Policyjnych. Ich natomiast będę pytał
                  > (jesli zajdzie taka potrzeba) o opinie na temat forum

Koniecznie zapytaj. Z całą pewnością będzie to wiążąca wypowiedź w sprawie rozwoju forum.
                  • wkkr Re: A co o tym sądzisz? 18.08.11, 12:41
                    siwa napisała:

> Jak założę prywatne forum O siwej,
                    =======
                    skrajny egocentryzm.
                    =====================================================
                    > Koniecznie zapytaj. Z całą pewnością będzie to wiążąca wypowiedź w sprawie rozw
                    > oju forum.
                    >===================
                    Uważasz ze twoim kolegom z innych serwisów czegoś brakuje by wypowiadać się na temat produktu który ty oferujesz?
                    • maitresse.d.un.francais Re: A co o tym sądzisz? 22.08.11, 15:46

> Uważasz ze twoim kolegom z innych serwisów czegoś brakuje by wypowiadać się na
                      > temat produktu który ty oferujesz?

Uważam, że cyniczna adminka umywa ręce.
    • jan-w Re: Czy naprawdę musicie publikować takie zdjęcia 11.08.11, 00:09
      Nie ma obowiązku oglądania wszystkich zdjęć. Chyba że ktoś ma perwersyjną przyjemność oglądania tego na co później się oburza ;-)
      • wkkr Zdajesz sobie sprawę że zastosowałeś chwyt 11.08.11, 08:36
        retoryczny który nie jest żadnym argumentem?
    • gazeta_mi_placi Re: Czy naprawdę musicie publikować takie zdjęcia 11.08.11, 10:21
      Nie podobają mi się te zdjęcia, rozczarowałam się nimi.
      Za mało widać topielca a reklamowali że rzekomo "drastyczne", ciekawe w którym miejscu...
      Nawet zbliżenia na topielca nie ma.
      • wkkr chyba żartujesz....... :( 11.08.11, 12:13
        • gazeta_mi_placi Re: chyba żartujesz....... :( 11.08.11, 18:23
          Bynajmniej, byłam nastawiona naprawdę na coś drastycznego, a tu takie rozczarowanie, trup widoczny z daleka i bez zbliżeń...
          To po co piszą "drastyczne"?
          • mateuszwierzbicki niedługo wkrr zacznie na FoF pytac 11.08.11, 19:16
            dlaczego dochodzi do wypadków drogowych, dlaczego podwyższono akcyzę na papierosy albo dlaczego piłkarska reprezentacja Polski wygrywa lub przegrywa mecze.
            • maitresse.d.un.francais Re: niedługo wkrr zacznie na FoF pytac 22.08.11, 15:45
              mateuszwierzbicki napisał:

> dlaczego dochodzi do wypadków drogowych, dlaczego podwyższono akcyzę na papiero
              > sy albo dlaczego piłkarska reprezentacja Polski wygrywa lub przegrywa mecze.

Na te wszystkie pytania to i ja ci mogę odpowiedzieć.

Wkkr słusznie pyta.
          • maitresse.d.un.francais Re: chyba żartujesz....... :( 22.08.11, 15:45
            gazeta_mi_placi napisała:

> Bynajmniej, byłam nastawiona naprawdę na coś drastycznego, a tu takie rozczarow
            > anie, trup widoczny z daleka i bez zbliżeń...

Ojej, no jeden trup z daleka, drobiazg doprawdy...

Tak, LUDZKA ŚMIERĆ JEST DRASTYCZNA.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka