michele_mc 21.05.04, 15:53 Jak odbieracie listy zarejestrowanych kandytatów poszczególnych partii. Co o nich sądzicie Link Zgłoś Obserwuj wątek
narysuj.mi.barmanka Re: WYBORY DO PE!!! 21.05.04, 16:00 Ja uwarzam to za bardzo istotne żeby wybrać do PE osoby nieposzlakowanie uczciwe i prostolinijne (jak np. ja) i żeby powstało społeczeństwo obywatelskie bo to dobry rozwój dla Polski i dla Europy bendzie i że koniecznie trzeba iść zagłosować na mondrych i ja jurz nawet sie sprawdziłam na liście wyborczej i okazało sie rze jestem tam zarejstrowana tylko pod innym adresem bo sie pżeprowadziłam ostatnio i co to będzie co to będzie??? Link Zgłoś
fdj Re: WYBORY DO PE!!! 21.05.04, 16:16 Aha, chcę tylko zauważyć zgodnie z tematyką forum, że właśnie sobie jem w pracy pyszny budyń koczeladowy. Link Zgłoś
messja Re: WYBORY DO PE!!! 21.05.04, 17:41 fdj napisał: > Aha, chcę tylko zauważyć zgodnie z tematyką forum, że właśnie sobie jem w pracy > > pyszny budyń koczeladowy. > czy smakuje tak samo jak czekoladowy? Link Zgłoś