wlodekbar 15.12.11, 16:47 Nie moge zalozyc nowego watku na forum Kraj. Obiecuje, ze nie bede lamal regulaminu!:) Zdjalem sygnaturke reklamujaca moje ksiazki i nie bede wieceg, no, grzeszyl:). Prosze o przywrocenie dostepu do ww. Forum Link Zgłoś Obserwuj wątek
wlodekbar Re: Prosba 15.12.11, 20:46 DZiekuje. A jak do nich dotarles:) ----------- Ponawiam swoja prosbe!:) Link Zgłoś
Gość: = Re: Prosba IP: 178.73.48.* 15.12.11, 21:08 profil > sygnaturka > tytul > google > nazwisko > google ;) swoja droga ksiazki sa znane nawet dla laikow, czyli np. dla mnie. ps. administracja bywa nieugieta. w roznorakich kwestiach :)) Link Zgłoś
wlodekbar Re: Prosba 15.12.11, 21:50 rzeczywiscie, ksiazki sa znane, to musze sobie przyznac; dziekuje:) Link Zgłoś
wlodekbar Cd. 15.12.11, 21:57 Jesli zas chodzi o sygnaturke z reklamka ksiazek, to gdzies moze dziec dni temu - dwa tygodnie temu dostalem maila z prosba o usuniecie tejze, odpisalem, ze usunalem, co tez uczynilem, i natychmiast mi podziekowano. Bylo to bardz o sympatyczne. Natomiast w kilka dni potem, wszedlem na forum Kraj i okazalo sie, ze nie moge zakladac watkow. Moze z innej przyczyny, nie wiem. No, na pewno nie awanturowalem sie i nie mieszalem nikogo z blotem; to wykluczone. Ani nie bylo w moich postach tresci godzacych w istote demokracji i innych tp. niecnosci. Link Zgłoś
marrant Re: Cd. 16.12.11, 11:17 Naruszenia regulaminu mają niestety swoje dalekosiężne konsekwencje. W duchu świątecznym doceniając usunięcie sygnaturki - usunęłam blokadę:) Link Zgłoś