Dodaj do ulubionych

Problemy z logowaniem

05.04.12, 11:58
W związku z wdrożeniem poprawek w wyszukiwarce forum mogą występowac problemy z logowaniem. W wypadku takowych należy dokładnie wyczyścic pliki cookie i cache(pamięć podręczną przeglądarki).
Błąd już został naprawiony i po prawidłowym usunięciu ciasteczek nie powinien się powtórzyć.
Przepraszamy za niedogodności i dziękujemy za cierpliwość.
Obserwuj wątek
    • marrant Re: Problemy z logowaniem 05.04.12, 12:18
      Firefox > Historia > wyczyść historię przeglądania > szczegóły >(zaznaczyć )ciasteczka i pamiec podreczna ( z dzisiaj lub całość)

Opera > Ustawienia>wyczyść historię przeglądania>szczegóły >ciasteczka i pamiec podreczna
      • chcesztomasz Re: Problemy z logowaniem 05.04.12, 12:20
        to ja pół dnia myślałam że mam bana i bez potrzeby się głowiłam "za co"?
        • marrant Re: Problemy z logowaniem 05.04.12, 12:22
          Nasze zdziwienie jak my sie nie mogliśmy zalogować - bezcenne;)
          • bartoszcze Re: Problemy z logowaniem 05.04.12, 17:37
            Like it:-)
      • marrant Re: Problemy z logowaniem 05.04.12, 12:22
        IE > Narzędzia > Bezpieczeństwo > Usuń historię przeglądania > zaznaczyć TYLKO pliki cookie i tymczasowe pliki internetowe
        • Gość: gość Re: Problemy z logowaniem IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.12, 17:48
          Bez żartów... a muszę wyczyścić historię przeglądania? Jest mi potrzebna, bo często z tej opcji korzystam.
          • kasi.aa Re: Problemy z logowaniem 06.04.12, 11:05
            Gość portalu: gość napisał(a):

> Bez żartów... a muszę wyczyścić historię przeglądania?

Nie.
          • marrant Re: Problemy z logowaniem 06.04.12, 11:34
            historia przeglądanych stron, zapamiętane hasła czy autouzupełnianie, to nie to samo co ciasteczka i tzw cache - to co przeglądarka ma w pamięci podręcznej czyli np obrazki trzymane tam po to by nie musiała ich pobierać ze strony raz jeszcze.
      • kendo Re: Problemy z logowaniem 12.02.13, 09:45
        *Jagus,
        wczoraj to wszystko zrobiono mi i dalej bald.....

niemam czasu za duzo bo zaraz z domu musze,,,,
        zajze czy cos agora zdziala,jak obiecali...

miej sobie milo Jagus i dziekuje za wszystkie podpowiedzi,
        pozniej do dzieciecia zadzwonie i powiem mu o tych"tipsach" coby po swojemu przejzal jeszcze raz.
    • Gość: wadera3 Re: Problemy z logowaniem IP: *.home.aster.pl 09.04.12, 12:23
      W ogóle nie można się zalogować!!!! Dziś, przypominam, jest śmigus dyngus, nie prima aprilis!
      Rozumiem - jaja, bo Wielkanoc, ale bez ortodoksji proszę!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka