pejsaty 17.06.04, 11:51 bylbym wam wdzieczny gdyby byla mozliwosc czytania postow bez sygnaturek. Link Zgłoś Obserwuj wątek
edzioszka Re: prosze o opcje "nie pokazuj sygnaturek" 17.06.04, 11:53 hehe, szczególnie te kilkulinijkowe przy dwuwyrazowej odpowiedzi inspirują ;) Link Zgłoś
tebe Re: prosze o opcje "nie pokazuj sygnaturek" 17.06.04, 11:57 Ciekawy pomysł. Może obcięcie po 3 linijkach pomoże... Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy To i ja poproszę o opcję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.04, 14:42 Pokazuj tylko separator tekstu i sygnaturki. Link Zgłoś
pejsaty Re: prosze o opcje "nie pokazuj sygnaturek" 18.06.04, 13:14 tebe napisał: > Ciekawy pomysł. Może obcięcie po 3 linijkach pomoże... etam im nic nie pomoze bo: Link Zgłoś
Gość: kixx Re: To i ja poproszę o opcję IP: *.acn.waw.pl 17.06.04, 18:13 I jeszcze żeby Tebe mógł czasem napisać ,co myśli o niektórych forumowiczach( i forumowiczkach). Link Zgłoś
pollak Re: p.s. 17.06.04, 23:53 messja napisała: > Gość portalu: kixx napisał(a): > > > rozne rzeczy mnie ciekawia > > nastepny, ktory sam ze soba rozmawia na tym forum. to jakas plaga straszna sie > zrobila ostatnio:P > Uratuję ;) Link Zgłoś
pejsaty re 18.06.04, 13:13 hmm czyby tu messja byla? w sumie to admini bawia sie z messja jak kot z mysza. zamiast ja zabanowac od razu, to pozwola jej troche popisac, potem mlotem w leb albo kopa na osla i tak w kolko. a messja wciaz probuje walczyc o zycie. ale czy slyszal ktos by mysz wygrala z kotem? czy nie byloby humanitarnie zdecydowac sie na 1 z 2: albo messje zabanowac albo pozwolic zyc w spokoju takiej jaka jest? Link Zgłoś
aniela Re: re 18.06.04, 13:18 jestem za opcja nr 2. bany powinno sie rozdawac naprawde zasluzonym (z tym ze admini mientcy sa a nie twardzi, najpierw daja potem odbieraja) Link Zgłoś
pejsaty Re: re 18.06.04, 13:24 jesli tebe ma tak dosc messji czemu sobie jej nie wpisze do nieprzyjaciol i nie zniknie? to dobry sposob jest, zeby sie nie nabawic bolow przewodu pokarmowego na tle nerwicowym... i zamiast kasowac posty messji ciagle, wiecej czasu na odpowiadanie na forum by mial... Link Zgłoś
aniela Re: re 18.06.04, 13:34 aha tez siegnelam po tebowa bron i doradzilam mu (zyczliwie oczywiscie) umiar i ignorowanie. Link Zgłoś
pejsaty Re: re: Re 18.06.04, 14:46 ignoruj albo rzuc (kamieniem albo chlebem wybor nalezy do ciebie). Link Zgłoś
wolfgang87 Re: re 18.06.04, 16:48 dokladnie....tebe przegina az przykro patrzec (chbya ze kto inny to skasowal) Link Zgłoś
j_karolak Re: prosze o opcje "nie pokazuj sygnaturek" 18.06.04, 09:00 Chciałbym opcję pokazywania tylko tych postów, ktore bezpośrednio nawiązują do mnie. Link Zgłoś
pollak Re: p.s. 18.06.04, 22:09 messja napisała: > a chodzilo o to, ze poprosilam o opcje: pokazuj posty tebe. te smieszne tylko. > > obrazila tym tebe, bo ciagle mi ten post wycina:) Uratuję. Link Zgłoś
pollak Re: p.s. 18.06.04, 22:17 messja napisała: > dzieki. juz mi sie zaczynalo nudzic:) Ale nie prowokuj ich (adm) zbytnio. Link Zgłoś
messja Re: p.s. 18.06.04, 22:20 pollak napisał: > messja napisała: > > > dzieki. juz mi sie zaczynalo nudzic:) > > Ale nie prowokuj ich (adm) zbytnio. ja??? jak moglo ci to wogole przyjsc do glowy? Link Zgłoś
pollak Re: p.s. 18.06.04, 22:27 messja napisała: > pollak napisał: > > > messja napisała: > > > > > dzieki. juz mi sie zaczynalo nudzic:) > > > > Ale nie prowokuj ich (adm) zbytnio. > > ja??? jak moglo ci to wogole przyjsc do glowy? Czepiaj się ich rzadziej. Ogólnie daj im dojrzeć do tego aby zrozumieli jakie błędy popełnili. ;) Link Zgłoś
messja Re: p.s. 18.06.04, 22:29 > > Czepiaj się ich rzadziej. Ogólnie daj im dojrzeć do tego aby zrozumieli > jakie błędy popełnili. ;) jestes czlowiekiem duzej wiary, dlatego postaram sie ci to obiecac:) Link Zgłoś
pollak Re: p.s. 18.06.04, 22:38 messja napisała: > > > > Czepiaj się ich rzadziej. Ogólnie daj im dojrzeć do tego aby zrozumieli > > jakie błędy popełnili. ;) > > jestes czlowiekiem duzej wiary, dlatego postaram sie ci to obiecac:) No! :) Link Zgłoś
tebe pollak 18.06.04, 22:47 bardzo to szarmanckie, ale weź pod uwagę taką rzecz. gdy wątek tu podskakuje do góry, to my sprawdzamy, czy użytkownik nie rozwiną pytania czy coś. żarcik anieli jest czasem miłym przerywnikiem w pracy. inni czasem coś dorzucą, co rozwiązuje problem lub zwraca uwagę na jakiś jego dodatkowy aspekt tej Pani nic z podobnych rzeczy się nie zdarza. na dodatek wprowadza ludzi w błąd, i manipuluje, wyrywając wypowiedzi z kontekstu. dlatego prosiłem ją by przestała dopisywać się do wątków na fof. może sobie o nas pisać dowolne rzeczy byle nie tu... czy ja bardzo trace czas tłumacząc to Tobie? Link Zgłoś
Gość: pollak Re: pollak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 23:42 tebe napisał: > weź pod uwagę taką rzecz, [...] Ok... > tej Pani nic z podobnych rzeczy się nie zdarza. na dodatek wprowadza ludzi w > błąd, i manipuluje, wyrywając wypowiedzi z kontekstu. dlatego prosiłem ją by > przestała dopisywać się do wątków na fof. Tyle że nawet zakładając fakt że ona jest wszystkiemu winna, nie rozwiązuje to problemu. W końcu nie wydaje się być Kaganem, który swojego czasu potrafił podręcznikowo zaspamować, nawet FoF. Nie znam genezy tego konfliktu, poza faktem że każda strona myśli że ma rację i każda strona uznaje się za pokrzywdzoną, gdzie Wy można powiedzieć jesteście już jedną ze stron. Tyle że Wy wycinacie teraz jej każdy post, a ona w zamian (oprócz naprawdę postów nie łamiących regulaminu - czy on w końcu istnieje? :)) zaczyna dowalać Wam. Co do Twojej prośby, to przyczynę wycinania, wyrażoną w tak jasny sposób czytam dopiero tu (chociaż nie wiem, być moze gdzieśtam w jakimś poście do Messji napisałeś co, jak i dlaczego). Dlatego napisałem aby nie dowalała Wam w każdym poście, bo wygląda to tak że ktoś ma o coś do Was pretensję, Wy go zaczynacie wycinać, później oczywiście staje się to otwartą wojną i kończy na dyskusjach dotyczących tego ile dany post pobędzie jeszcze na Forum. Ogólnie można się przeciez porozumieć co do zasad (oczywiście nie wiem co na to Messja, to zależy też od niej) że to forum służy rozwiązywaniu problemów "dostania się na priv" ;) i niekiedy załatwianie spraw personalnych może w znaczny sposób to utrudniać (np. kiedy TeBe odpowiada użytkownikowi, ktoś zawsze ten sam podchodzi i mówi że Tebe znowu się nie wyspał - to tylko przykład). Więc swoje ewentualne żale składa na FoM, a tutaj ma takie same prawa jak kazdy użytkownik portalu. Z Waszej strony, negocjowałbym jeszcze zmianę jej sygnaturki, chociaż skoro 'prawdziwy.tebe' dalej jeszcze funkcjonuje to i sygnaturka może zostać. ;) Link Zgłoś
messja Re: pollak 19.06.04, 00:26 aha. obaj macie racje i dlatego: 1.wczoraj tebe wycinal moje posty rowniez z moderacji, a na uwage anieli, ze zostal jej monolog zamiast dialogu tebe przeprosil... aniele:) 2. jakos dziwnie poszkodowani ktorymi manipuluje i ktorych wprowadzam w blad milcza na temat moich przestepczych dzialan. odzywaja sie za to glosy osob, ktore sa tu od dawna i od calkiem niedawna (nawet dzis dostalam @ z pytaniem od nowego "loginu" o to, co tu sie dzieje) ktorych sytuacja, kiedy tnie sie kogos "za ojczyzne" mocno niepokoi. 3.dziwine sie zlozylo, ze w czasie kiedy tebe z uporem maniaka wycinal w pien moje watki i watki na ktorych rozmawialam nikomu nie wadzac (oczywiscie oprocz tebe), na forum lezaly odlogiem watki userow z prosba o pomoc. w koncu zwrocono na jeden uwage - po tym jak ja i tylko ja dwukrotnie go podnioslam. 4. kopie tego postu sobie zachowam bo okazuje sie, ze na tym forum tebe odmawia mi prawa do glosu nawet we wlasnej sprawie, nie mowiac juz o wszelkich dyskusjach o marynie. tyle fakty. interpretacje zostawiam wam, wiedzac, ze znowu nie zawiedzie was wyobraznia:P Link Zgłoś
pollak Re: pollak 19.06.04, 00:38 messja napisała: > aha. obaj macie racje i dlatego: > > 1.wczoraj tebe wycinal moje posty rowniez z moderacji, a na uwage anieli, ze > zostal jej monolog zamiast dialogu tebe przeprosil... aniele:) > > 2. jakos dziwnie poszkodowani ktorymi manipuluje i ktorych wprowadzam w blad > milcza na temat moich przestepczych dzialan. odzywaja sie za to glosy osob, > ktore sa tu od dawna i od calkiem niedawna (nawet dzis dostalam @ z pytaniem od > > nowego "loginu" o to, co tu sie dzieje) ktorych sytuacja, kiedy tnie sie > kogos "za ojczyzne" mocno niepokoi. > > 3.dziwine sie zlozylo, ze w czasie kiedy tebe z uporem maniaka wycinal w pien > moje watki i watki na ktorych rozmawialam nikomu nie wadzac (oczywiscie oprocz > tebe), na forum lezaly odlogiem watki userow z prosba o pomoc. w koncu zwrocono > > na jeden uwage - po tym jak ja i tylko ja dwukrotnie go podnioslam. > > 4. kopie tego postu sobie zachowam bo okazuje sie, ze na tym forum tebe odmawia > > mi prawa do glosu nawet we wlasnej sprawie, nie mowiac juz o wszelkich > dyskusjach o marynie. > > tyle fakty. interpretacje zostawiam wam, wiedzac, ze znowu nie zawiedzie was > wyobraznia:P A to, w razie czego, zabezieczam. Link Zgłoś
wolfgang87 Re: pollak 19.06.04, 01:09 Ogolnie wszyscy tutaj teraz rozmawiamy off topic, wiec nalezaloby wyciac polowe tego watku. Wycinajac tylko messje byloby graniem nie fair. Watek dotyczy privów, a my o tym juz nie rozmawiamy. Wiec albo wszytko off topic albo NIC ! Moderatorow powinno cechowac jak najmniej subiektywnosci! Link Zgłoś
fdj Re: pollak 19.06.04, 07:47 wolfgang87 napisał: > Watek dotyczy > privów Chyba Ci się wątki pomyliły ;-) Link Zgłoś
pejsaty Re: pollak 19.06.04, 10:13 watek dotyczy sygnaturek, ale skoro messji odebrano prawo wypowiadania sie w tym watku (tak jak innych na fofie) oczywiscie tematem watku stala sie messja. PieS: tak sie zastanawiam czy niedlugo nie trzeba bedzie "ratowac" postow pollaka. PieS 2: oczywiscie wciaz uwazam, ze: Link Zgłoś
fdj Re: pollak 19.06.04, 10:43 Pejs, a co sądzisz o takiej fantastycznej sygnaturce: "zachowaj (p)odstęp" ? ;-) Link Zgłoś
wolfgang87 Re: pollak 19.06.04, 12:05 Nop omylily,zaywazylem, ale sie juz wyslalo, a koniec koncow....podobna sprawa :) Link Zgłoś
tebe Re: pollak 19.06.04, 11:10 1. Przeprosiłem ogólnie, wycinania tam zaprzestałem. Będziesz tu robić to dalej to będziemy dalej usuwać. 1.a. Jeśli bardzo Ci zależy: przepraszam Messjo, że wyciąłem tam za dużo. 2., 3. O jakże wspaniała i pożyteczna serdecznie Ci dziękujemy za pomoc i nauki. Jeszcze większą wdzięczność odczujemy, gdy przestaniesz podbijać wątki, do których nic nie wnosisz. Gdybyś próbowała jednak coś wnosić, bardzo proszę, znajdź sobie jakieś inne pożyteczne zajęcie. Poradzimy sobie, bez Ciebie. Bez innych użytkowników nie, bez Ciebie tak. 4. Nie ma problemu. 4.1. Masz prawo do głosu we własnej sprawie i w pełni je już wykorzystałaś. Jeśli ktoś ma wątpliwości, niech wpisze sobie Twój login do wyszukiwarki. Gdyby jednak była w Tobie jakaś wielka potrzeba wyrażenia o co Ci właściwie chodzi, załóż sobie nowy wątek i już się go trzymaj. Nie skasujemy o ile nie złamiesz w nim regulaminu. Pozdrawiam i liczę na zrozumienie P.S. Twoja sygnaturka jest manipulacją, ale myślę, że kto rozumny, ten to wyłapie, reszta niech cierpi. Namawiałbym do rezygnacji z tej propagandy, gdyby była jakaś szansa na efekt takiej namowy. -- P.S. A teraz Pollak, patrz co się będzie działo. ** TB Link Zgłoś
aniela Re: pollak 19.06.04, 13:05 aha Polak z tym ze za prawym przepierzeniem zajete! nie krepujcie sie bo nie czytam co piszecie :) Link Zgłoś