Dodaj do ulubionych

Piano a forum?

13.08.12, 01:51

Zabawne, ze wieczorem moglam jeszcze wpisac post pod artykulem na WO, a teraz juz nie moge (odpowiedz, klik->null), w tym odpowiedziec komus na jego wpis pod moim. Na gorze wyskakuje info, ze 'ta strona jest czescia systemu Piano', co kojarze tylko lekko o co chodzi. Szkoda tylko, ze tak w trakcie.
Jak teraz sie zastanawiam, to nie wiem, czy to sprawa na to forum, bo wpisy pod artykulem nie sa w formie forum, tylko tego drugiego wynalazku, wiecie. Hm.
Obserwuj wątek
    • Gość: = Re: Piano a forum? IP: *.aster.pl 13.08.12, 06:30
      Teraz to będziesz mógł wypowiedzieć się za kasę ;))
      Generalnie system "piano" miał chyba dotyczyć artykułów. Nie sądzę, żeby przestrzeń komentarzy musiała być również płatna. Zawsze przecież można skomentować sam tytuł ;)
    • marrant Re: Piano a forum? 13.08.12, 13:00
      Komentarze do artykułów zamkniętych za Piano również będą/są nim objęte.
      • easz Re: Piano a forum? 14.08.12, 00:18

Hmm, rozumiem, nno ale nie wiem, bo dziś komentowanie mi znów działa, tzn. normalnie odpowiedziałam, mimo że u góry strony cały czas widnieje info o przynależeniu do Piano. Ta sama strona, ten sam artykuł.

?
        • michal.gwiazdowski Re: Piano a forum? 21.08.12, 18:21
          użytkownicy niezalogowani w Piano widzą komentarze, żeby dodać swój trzeba się zalogować - tak to działa.

pozdrawiam,
          Michał Gwiazdowski
          Gazeta Wyborcza
          • Gość: = Re: Piano a forum? IP: *.aster.pl 21.08.12, 21:35
            Zdrowy, polski rozsądek zapowiada straty ;)
            • michal.gwiazdowski Re: Piano a forum? 22.08.12, 10:22
              challenge accepted

pozdrawiam,
              Michał Gwiazdowski
              Gazeta Wyborcza
    • hardy1 Re: Piano a forum? 13.08.12, 16:45
      Na okres do początku września (promocja) można się zarejestrować w systemie "Piano" darmowo.
      Potem - dostanie się komunikat, ile trzeba płacić abonamentu miesięcznie. Można wtedy zrezygnować lub wykupić abonament.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka