Dodaj do ulubionych

ustawienia nicka

14.11.12, 09:27
jak to sie stalo, ze mam kompletnie puste ustawienia swojego nicka?
zniknely ulubione posty, watki, cale ustawienia przyjaciol i nieprzyjaciol poszly sie czesac.

przywrocicie to? bo o ile fora czy przyjacio odzyskam o tyle ulubionych watkow juz nie.

czy ktos tez tak ma?
Obserwuj wątek
    • marrant Re: ustawienia nicka 14.11.12, 10:37
      W nocy były prace technologiczne w bazie użytkowników. Jeżeli coś nie wróciło do normy - opisz na forum@agora.pl
      • murwa.kac Re: ustawienia nicka 14.11.12, 19:39
        dzieki. juz wszystko jest ok.
    • mika_p Wobo, jesteś nudny 14.11.12, 17:45
      Daj se spokój
      • jureek Re: Wobo, jesteś nudny 14.11.12, 18:25
        mika_p napisała:

> Daj se spokój

A Ty myślisz, że wszyscy będą się dla Ciebie wysilać, żebyś miała rozrywkę?
        Jura
      • giwi To Kagan 14.11.12, 18:28
        Przecież widać, że on cierpi na zaburzenia. Komu by się chciało siedziec całymi dniami i śledzic forum, i bredzić. Od lat ma okresy wzmożonej aktywności i zamiast łykac proszki męczy klawiaturę. Nie warto go zaszczycać uwagą.
        • Gość: = Czysto eksperymentalnie IP: *.dynamic.chello.pl 14.11.12, 19:43
          Ciekawostka. Po oczyszczeniu ze zbędnych personalnych przytyków Twój tekst pasuje jak ulał również do Ciebie.

"Komu by się chciało siedziec całymi dniami i śledzic forum. Od lat męczy klawiaturę."

Ostatnie zdanie oryginału można dołączyć wedle gustu ;))
          • tanstaafl Re: Czysto eksperymentalnie 14.11.12, 19:58
            giwi się przynajmniej przy okazji nie podszywa i jakoś nie zauważyłam u niej roztysięcznienia jaźni. Kagan ma stwierdzone zaburzenia psychiczne co akurat widać jak na dłoni. Biedak nie może od lat zrozumieć, że nikt go nie chce na tym forum, a wszelkie akcje mające na celu ograniczenie łamania przez niego prawa bierze za spisek "ad personam";). Wywalili go chyba z każdego możliwego portalu i ten jest ostatnim, który może nękać i klekotać swoje socjalistyczne i antyakademickie bullshity.
            • Gość: gregor Re: Czysto eksperymentalnie IP: *.static.as29550.net 14.11.12, 20:14
              Ale on przynajmniej nie choruje na Kagana, co należy potraktować chyba już jako swoiste zaburzenie psychiczne, które owładnęło pewną częścią użytkowników tego forum. Jeśli naprawdę wierzycie w te brednie, które rozsiewacie, to można wam tylko współczuć...
              • bartoszcze Re: Czysto eksperymentalnie 14.11.12, 20:59
                > swoiste zaburzenie psychiczne, które owładnęło pewną częścią użytkowników tego
                > forum. Jeśli naprawdę wierzycie w te brednie, które rozsiewacie, to można wam
                > tylko współczuć...

Jesteś niemile szczery dla wobo i jego popleczników.
            • Gość: = Re: Czysto eksperymentalnie IP: *.dynamic.chello.pl 14.11.12, 20:58
              1. Dla mnie używanie loginu (np. tanstaafl, giwi itp.) to, było nie było, również podszywanie się. Nie wiąże z nimi nic poza możliwością pisania zalogowanym.
              2. Napisałem to poniekąd w oderwaniu od kontekstu wobo (/Kagana?). Akurat tak się składa, że nieszczególnie interesuje mnie jego życie prywatne i konsekwencje związane z (być może "nader bolesnym") żywotem.
              3. Jeśli gość łamie prawo, to są od tego odpowiednie organy, którym de facto masz obowiązek zgłosić zaistniałe zdarzenia.
              4. Abstrahując, odmienne zdanie często jest brane tutaj jako atak. Ok, niekoniecznie personalny, ale często się w niego przeradza.
              5. Nie wnikam kto i co tutaj przedstawia. Forum z założenia skupia różnych ludzi, a zatem i różne poglądy. Temu m.in. ma służyć forum, zgadza się ? Można po prostu nie czytać, nie odpisywać. Co więcej tutaj można nawet gościa wygasić. Swoją drogą niektórzy mogą uważać, że np. taka e-mama to stek bzdur. Jeśli poczytać komentarze pod artykułami, to okazuje się, że gros z nich jest "bullshit'ami". Niezależnie od orientacji. Forum ma formułę open, więc teoretycznie istnieje dowolność wypowiedzi, oby w ramach prawa, kulawej netykiety i najczęściej tematyki forum. Dwa ostatnie wg mnie mogą być mocno dyskusyjne.
              • tanstaafl Re: Czysto eksperymentalnie 14.11.12, 21:35
                Podszywanie się np pod aktualnie upatrzoną osobę lub bliskiego tej osoby i wypisywanie bardzo nimiłych rzeczy lub przykładowo wypisywanie paszkwili na pracodawcę tego forumowicza uważasz za coś, co należy olać? On to robi od wielu lat.
                Organa niestety w takich wypadkach działają mało sprawnie, a do tego Kaganik większość z tego czasu mieszkał za granicą, co jeszcze utrudniało sprawę. Na miejscu tych ludzi bym i tak go ciągała po sądach i dążyła do zamknięcia w zakładzie zamkniętym, ale nie jestem na ich miejscu i tego zrobić nie mogę. Pilnuje za to, by ludzie wiedzieli kim jest ten wariat i traktowali go jak wariata, a nie jak człowieka normalnego.
                • Gość: = Re: Czysto eksperymentalnie IP: *.dynamic.chello.pl 14.11.12, 21:51
                  W netykiecie jest chyba odpowiedni zapis dotyczący podszywania się. Administracja chyba stoi na jej straży ? Wydaje się, że wystarczy aby rzetelnie wypełniali swoje obowiązki.

Twoja sprawa co robisz. Mnie nic do tego.

PS
                  Tak na marginesie, skoro czujesz potrzebę dbania o interesy innych, to może warto to spożytkować poza forum - w najbliższym otoczeniu ? Ludzie często twierdzą, że oddaliby ostatnią koszulę na sierotkę z Afryki, a zwyczajnie schorowanej babince z sąsiedztwa nie pomogą.
          • giwi Re: Czysto eksperymentalnie 14.11.12, 20:06
            Ja, w przeciwienstwie do ciebie nie siedzę na forum ani o 1 w nocy ani o 3 nad ranem, o 5 i 6 też mnie nie ma. :-)
            • Gość: = Re: Czysto eksperymentalnie IP: *.dynamic.chello.pl 14.11.12, 20:58
              Czy przez to jestem obywatelem gorszej kategorii ?
              • giwi Re: Czysto eksperymentalnie 14.11.12, 21:40
                W pewnym sensie tak. Przez to ciągłe przesiadywanie i tworzenie dziesiątków zbytecznych bytów postowo-wątkowych rozwadnia ci się inteligencja. Z reguły nie rozumiesz postów, które komentujesz za to masz idoli w postaci rozmaitych wyrzutków forumowych, takich jak ten śmieciarz Kagan.
                • Gość: = Re: Czysto eksperymentalnie IP: *.dynamic.chello.pl 14.11.12, 22:34
                  W pewnym sensie... właśnie zakwalifikowałaś samą siebie do kategorii ludzi, za którymi generalnie nie przepadam (i raczej się nie przepada). Latoś obrodziło takimi wokół i nie wróży to dobrze. Jak dobrze pogadasz z administracją, to może tacy jak ja będą mieli obowiązek noszenia odpowiednika jakiejś opaski. Tak na wypadek... żeby było wiadomo kto ma lepsze geny, w pewnym sensie :]

Generalnie można rozważyć tutaj pewną polarność. Może to Ty z reguły nie rozumiesz tego co piszę ? Szanse są fifty-fifty (oczywiście pomijając lepsze geny). Natomiast w kwestii idola odnoszę wrażenie, że masz mylne pojęcie o zjawisku. Jak gdybyś czerpała garściami z Plotka. W tym miejscu możesz wrócić do pytania powyżej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka