Dodaj do ulubionych

Forum skasowane

10.02.13, 16:30
Dlaczego zostalo skasowane forum Kalejdoskop?
Obserwuj wątek
    • m.maska Re: Forum skasowane 10.02.13, 16:33
      Sorry... juz wrocilo - zapewne po awarii.
      • m.maska Re: Forum skasowane 10.02.13, 16:37
        Nie no przepraszam - pojawia sie i znika... na innych nie widze tego problemu.
        • lvova Re: Forum skasowane 10.02.13, 16:43
          Na innych też są problemy.
        • yoma Re: Forum skasowane 10.02.13, 16:43
          Znajdź je przez wyszukiwarkę i zrób sobie zakładkę, a na wszelki wypadek zapisz sobie też nr forum.
          • lvova Re: Forum skasowane 10.02.13, 16:58
            yoma napisała:

> Znajdź je przez wyszukiwarkę i zrób sobie zakładkę, a na wszelki wypadek zapisz
            > sobie też nr forum.

O jakiej wyszukiwarce mówisz?
            Bo w żaden sposób nie mogę "wejść" na forum Bez Granic.
            Jedyne co mogą,to pisać w wątkach które mam w "ulubionych", tylko po co mam w nich pisać? :/
            • yoma Re: Forum skasowane 10.02.13, 17:04
              Nad swoim nickiem masz wyszukiwarkę forumową. Znajdź w niej żądane forum, wejdź w nie i zrób sobie zakładkę. Na razie chyba jedyny sposób, żeby się dobrać do znikniętych forów...
              • lvova Re: Forum skasowane 10.02.13, 17:08
                Efekt jest taki sam, Podane forum nie istnieje lub jest niedostępne. .
                • m.maska Re: Forum skasowane 10.02.13, 17:10
                  lvova napisał:

> Efekt jest taki sam, Podane forum nie istnieje lub jest niedostępne.
                  > .

to drugie sie zgadza.... gorzej bo nie mozna nawet wejsc w zarzadzanie, zeby otworzyc...
              • m.maska Re: Forum skasowane 10.02.13, 17:09
                Ja weszlam przez Google.... ale dzieki za info, zawsze to jakas pociecha, ze nie jest sie samemu :)
                Przez zakladke tez sie nie otwiera.
                Google podaj nazwe forum i tytul jakiegos watku, na ktorym chcesz pisac... dostalam sie do tego jednego watku i dalej przez linki, ktore w nim byly.
                • yoma Re: Forum skasowane 10.02.13, 17:20
                  Przez istniejącą zakładkę się nie otwiera, trzeba zrobić nową, wg schematu

forum.gazeta.pl/forum/f,numer forum,Nazwa_Forum_.html
                  • m.maska Re: Forum skasowane 10.02.13, 17:27
                    Ale to troche dziwne, bo w naszej kategorii "Na kazdy temat" inne zamkniete otwieraja sie bez problemu...
                    • yoma Re: Forum skasowane 10.02.13, 17:30
                      Och, a u nas jedno i to samo forum jednym użytkownikom się otwiera, a innym nie. To musiało być jakieś potężne ulepszenie :)
                      • m.maska Re: Forum skasowane 10.02.13, 17:32
                        No mnie sie raz laskawie otworzylo tylko, ze nie wpadlam na to, zeby przekrecic klucz, chociaz wcale nie jestem przekonana, ze to ma cos wspolnego z zamknieciem....
                        • yoma Re: Forum skasowane 10.02.13, 17:35
                          Z tego, co widzę, to jak uruchamiali forum, to najpierw uruchomili redakcyjne, a potem prywatne, już niezależnie od statusu. I nie wszystkie im się udało :)
                      • m.maska Re: Forum skasowane 10.02.13, 17:37
                        Halo... ale weszlam przez IE i sie otworzylo... na Mozilli dalej jest niedostepne... ide te ciastka zczyscic i cache moze przy okazji
                        • yoma Re: Forum skasowane 10.02.13, 17:39
                          U mnie ciacha czyste... przez IE powiadasz.
                          • m.maska Re: Forum skasowane 10.02.13, 17:50
                            Ciastka wyczyscilam i tez nie dzialalo... dopiero jak zczyscilam cache, zamknelam Firefoxa i jeszcze raz otworzylam - na razie funkcjonuje....
                            • m.maska Re: Forum skasowane 10.02.13, 17:52
                              Wyraznie cache i ciastka zapamietaly tamte ustawienia, ktore zostaly pewnie w systemie zmienione, w przypadku niektorych for.
                              • yoma Re: Forum skasowane 10.02.13, 18:03
                                Dzięki, idę czyścić cache :)
                              • Gość: gość Re: Forum skasowane IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.03.13, 22:36
                                maska lecz się
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka