m.maska Re: Forum skasowane 10.02.13, 16:37 Nie no przepraszam - pojawia sie i znika... na innych nie widze tego problemu. Link Zgłoś
yoma Re: Forum skasowane 10.02.13, 16:43 Znajdź je przez wyszukiwarkę i zrób sobie zakładkę, a na wszelki wypadek zapisz sobie też nr forum. Link Zgłoś
lvova Re: Forum skasowane 10.02.13, 16:58 yoma napisała: > Znajdź je przez wyszukiwarkę i zrób sobie zakładkę, a na wszelki wypadek zapisz > sobie też nr forum. O jakiej wyszukiwarce mówisz? Bo w żaden sposób nie mogę "wejść" na forum Bez Granic. Jedyne co mogą,to pisać w wątkach które mam w "ulubionych", tylko po co mam w nich pisać? :/ Link Zgłoś
yoma Re: Forum skasowane 10.02.13, 17:04 Nad swoim nickiem masz wyszukiwarkę forumową. Znajdź w niej żądane forum, wejdź w nie i zrób sobie zakładkę. Na razie chyba jedyny sposób, żeby się dobrać do znikniętych forów... Link Zgłoś
lvova Re: Forum skasowane 10.02.13, 17:08 Efekt jest taki sam, Podane forum nie istnieje lub jest niedostępne. . Link Zgłoś
m.maska Re: Forum skasowane 10.02.13, 17:10 lvova napisał: > Efekt jest taki sam, Podane forum nie istnieje lub jest niedostępne. > . to drugie sie zgadza.... gorzej bo nie mozna nawet wejsc w zarzadzanie, zeby otworzyc... Link Zgłoś
m.maska Re: Forum skasowane 10.02.13, 17:09 Ja weszlam przez Google.... ale dzieki za info, zawsze to jakas pociecha, ze nie jest sie samemu :) Przez zakladke tez sie nie otwiera. Google podaj nazwe forum i tytul jakiegos watku, na ktorym chcesz pisac... dostalam sie do tego jednego watku i dalej przez linki, ktore w nim byly. Link Zgłoś
yoma Re: Forum skasowane 10.02.13, 17:20 Przez istniejącą zakładkę się nie otwiera, trzeba zrobić nową, wg schematu forum.gazeta.pl/forum/f,numer forum,Nazwa_Forum_.html Link Zgłoś
m.maska Re: Forum skasowane 10.02.13, 17:27 Ale to troche dziwne, bo w naszej kategorii "Na kazdy temat" inne zamkniete otwieraja sie bez problemu... Link Zgłoś
yoma Re: Forum skasowane 10.02.13, 17:30 Och, a u nas jedno i to samo forum jednym użytkownikom się otwiera, a innym nie. To musiało być jakieś potężne ulepszenie :) Link Zgłoś
m.maska Re: Forum skasowane 10.02.13, 17:32 No mnie sie raz laskawie otworzylo tylko, ze nie wpadlam na to, zeby przekrecic klucz, chociaz wcale nie jestem przekonana, ze to ma cos wspolnego z zamknieciem.... Link Zgłoś
yoma Re: Forum skasowane 10.02.13, 17:35 Z tego, co widzę, to jak uruchamiali forum, to najpierw uruchomili redakcyjne, a potem prywatne, już niezależnie od statusu. I nie wszystkie im się udało :) Link Zgłoś
m.maska Re: Forum skasowane 10.02.13, 17:37 Halo... ale weszlam przez IE i sie otworzylo... na Mozilli dalej jest niedostepne... ide te ciastka zczyscic i cache moze przy okazji Link Zgłoś
m.maska Re: Forum skasowane 10.02.13, 17:50 Ciastka wyczyscilam i tez nie dzialalo... dopiero jak zczyscilam cache, zamknelam Firefoxa i jeszcze raz otworzylam - na razie funkcjonuje.... Link Zgłoś
m.maska Re: Forum skasowane 10.02.13, 17:52 Wyraznie cache i ciastka zapamietaly tamte ustawienia, ktore zostaly pewnie w systemie zmienione, w przypadku niektorych for. Link Zgłoś