grubadupa.slotnej 22.11.14, 19:47 Od ponad miesiąca forumowicze zgłaszają problem żądania nr telefonu przy zakładaniu poczty, a wy z tym nic nie robicie! teraz google znowu zaządał nr telefonu! Co to za wyłudzanie danych osobowych? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: = Re: Zróbcie coś z tymi telefonami google!! IP: *.dynamic.chello.pl 22.11.14, 20:58 Nie da się tego przejść bez telefonu ? Link Zgłoś
bartoszcze Re: Zróbcie coś z tymi telefonami google!! 23.11.14, 21:53 Ale weź może w tym celu napisz do Google? Link Zgłoś
grubadupa.slotnej Re: Zróbcie coś z tymi telefonami google!! 23.11.14, 22:11 zakładam pocztę na portalu agory i akceptuję regulamin agory, więc jej powiązania z google mnie mało obchodzą. Pewnie, ze mozna podac tel do wroga, tyle że nie uruchomisz poczty bez kodu sms-owego. A google zwariowało, pisze mi że " zauważyło ruch na mojej poczcie"- no jaki ruch, jak do cholery nie została nawet założona? Link Zgłoś
bartoszcze Re: Zróbcie coś z tymi telefonami google!! 24.11.14, 08:19 Akceptując regulamin Agory akceptujesz punkt: " Agora umożliwia Użytkownikowi korzystanie z usługi poczty elektronicznej Konta z adresem w domenie gazeta.pl i w domenie g.pl. Usługa poczty elektronicznej jest świadczona na rzecz Użytkownika przez Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, California 94043 USA, zgodnie z postanowieniami regulaminów udostępnianych przez Google Inc. na prowadzonych przez Google Inc. stronach internetowych. Agora nie jest podmiotem świadczącym na rzecz Użytkownika usługę poczty elektronicznej." serwisy.gazeta.pl/PocztaGazeta/1,107961,9671651,Regulamin_konta_pocztowego_uzytkownika_Gazeta_pl.html A swoją drogą, kilka miesięcy temu takich cudów nie było. Eksperymentalnie wylogowałem się z wszystkich kont Google (przynajmniej tych które miałem świadomie zalogowane), zamknąłem przeglądarkę i założyłem nowe konto gazeta.pl z innej przeglądarki, ale Google wątpliwości ma nadal. Ciekawe czy to IP go wprawiło w wątpliwości, czy coś innego. Musiałbym spróbować z takiego komputera, gdzie się nie pojawiam:) Link Zgłoś