Dodaj do ulubionych

Pytanie techniczne

20.03.15, 19:35
Gdy udzielam odpowiedzi, to w drzewku ta moja wypowiedź normalnie zmienia kolor jako przeczytana. Od jakiegoś czasu tak się nie dzieje. Ustawienia wciąż te same, wylogowywałam się i zalogowywałam się ze setki razy i.. nic.
Da radę coś z tym fancikiem zrobić, bo z lekka mnie irytuje..
Proszę..
Obserwuj wątek
    • rosapulchra-0 Re: Pytanie techniczne 29.03.15, 09:32
      Dostanę odpowiedź na swoje pytanie?
      • stefan4 Re: Pytanie techniczne 29.03.15, 10:59
        rosapulchra-0:
        > Dostanę odpowiedź na swoje pytanie?

Już raczej nie. Pytanie sprzed 9 dni już nie jest na wierzchu, a domyślne ustawienia na tym forum są takie, że nie da się wątku podbić w górę przez dodanie postu. Twoje pytanie jest już niewidoczne dla osób, przeglądających tylko kilka pierwszych wątków forum, i będzie nadal tonęło. Jeśli chcesz je wznowić, to musisz założyc nowy wątek. Niezależnie od tego, co o tym mówi regulamin czy inny ukaz
      • marrant Re: Pytanie techniczne 21.04.15, 13:17
        Masz najprawdopodobniej ustawione czyszczenie historii przeglądania lub wyłączone zapamiętywanie ciasteczek.
        • stefan4 Re: Pytanie techniczne 21.04.15, 15:05
          marrant:
          > Masz najprawdopodobniej ustawione czyszczenie historii przeglądania
          > lub wyłączone zapamiętywanie ciasteczek.

Wieczne ciasteczka. Ciasteczko na wszystkie niedomagania. Ciasteczko goli, pie[...], przerywa ciążę, krawaty wiąże. Słodko tam macie w tej redakcji...

Rosapulchra-0 jasno powiedziała, że niczego nie zmieniała w ustawieniach, a funkcjonalność forum sama się niedawno zmieniła. U mnie jest tak samo: moja polityka antyciasteczkowa nie uległa zmianie, a sposób wyświetlania nagle się zmienił bez mojego udziału.

Jeśli to faktycznie ciasteczko, to proszę, powiedz które. Ciasteczka mają swoje nazwy.

Tylko że najprawdopodobniej to nie żadne ciasteczko. U mnie nikt ich nie usuwa, ani też nie czyści historii, pomiędzy otwarciem przeglądarki a jej zamknięciem. Wobec tego posty, które napisałem przed chwilą, powinny wyglądać jak przeczytane, nawet gdyby informacja o przeczytanych przeze mnie postach była zapamiętana w ciasteczkach, w co szczerze wątpię.

To wygląda tak, jakby inna strona na Waszym serwerze obsługiwała pisanie postu, inna jego czytanie, a komunikacja między nimi szwankowała.

- Stefan
          • marrant Re: Pytanie techniczne 21.04.15, 17:22
            To zależy od tego czy korzysta się z uproszczonego czy z zaawansowanego okna odpowiedzi. Wypowiedź zmienia się na fioletową jeżeli była otwarta w osobnym oknie, co jest oczywiście niemożliwe w wypadku widoku uproszczonego.
    • gazeta_mi_placi Re: Pytanie techniczne 21.04.15, 16:49
      Kara boska za psucie atmosfery na E-mamie i budowanie jatek.
      • kasiuka1 Re: Pytanie techniczne 21.04.15, 23:24
        Bardzo trafne stwierdzenie;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka