em54kr 25.09.04, 11:14 Czy w sygnaturce mogę umieścić link do swojej prywatnej niekomercyjnej strony ? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: pollak Re: Sygnaturka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.04, 15:47 Oczywiście musi najpierw zapłacić odpowiednią kwotę. Zaraz dam nr konta, tylko go gdzieś znajdę (cholerny bałagan w papierach). Link Zgłoś
em54kr Re: Sygnaturka 25.09.04, 20:31 Serdeczne dzięki. Zapytałem, albowiem na jednym forum napisałem post ( szt. 1) z sygnaturką i zostałem w ordynarny sposób popędzony. Dostałem nawet wiadomość e-mailem z wyzwiskami od administratora. I było mi trochę głupio. Więc tutaj postanowiłem zapytać zanim coś wstawię. Link Zgłoś
giwi Re: Sygnaturka 25.09.04, 21:34 Kto pyta, nie błądzi. Tu możesz sobie testowac wszystko. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=1 Link Zgłoś
ilianna Re: Sygnaturka 04.10.04, 17:17 jak sie wstawia link w sygnaturce? tylko prosze po ludzku i po kolei bo sie na tym kompletnie nie znam :) Link Zgłoś
kropka Re: Sygnaturka 04.10.04, 17:41 wchodzisz w Moje forum. Tam jest miejsce na sygnaturkę (w dole strony) Wpisujesz dokładnie te magiczne znaczki: <a href="podajesz adres strony">wpisujesz tekst</a> Spacja tylko między "a href" reszta bez spacji. Wypróbuj na forum testowym. Życzę cierpliwości :)) Link Zgłoś
balaganewy Re: Sygnaturka 28.04.13, 20:17 Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć czemu za każdym razem, gdy próbuję ustawić jako sygnaturkę adres mojej strony, wyskakuje komunikat, że wykryto spam?;-( Link Zgłoś
balaganewy Re: Sygnaturka 29.04.13, 21:46 konkretnie: prowadzę bloga o chorobach mojego dziecka i nie widzę sensu przeklejać info o danym schorzeniu na forum o padaczce, więc chciałabym wkleić link. To jest spam? a_chacun_son_paradis napisał: > ... bo spamujesz ? Link Zgłoś