snajper55 01.02.17, 13:06 Nie mogę wyświetlić wątku w postaci drzewka - nie mam takiej opcji w liście widoków wątku. Mam jedynie "Od najstarszego" i "Od najnowszego". Tak samo na stacjonarnym jak i na smartfonie. S. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasi.aa Re: Widoki wątków 01.02.17, 13:17 Jaka przeglądarka? Na innych też tak masz? Wyślij plz screen na forum@agora.pl Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Widoki wątków 01.02.17, 14:57 kasi.aa napisała: > Jaka przeglądarka? Na innych też tak masz? Wyślij plz screen na forum@agora.pl Google Chrome ver. 55.0.2883.87 m Firefox ver. 51.0.1 (32 bity) Na smartfonie: Internet ver. 4.0.20-66 Wysłałem. S. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Widoki wątków 01.02.17, 14:04 Klikasz "od najstarszego". A potem już masz dostępny widok drzewka. I to całego. Na razie - po pewnie niedługo ktoś to poprawi. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Widoki wątków 01.02.17, 14:38 wariant_b napisał: > Klikasz "od najstarszego". > A potem już masz dostępny widok drzewka. I to całego. > > Na razie - po pewnie niedługo ktoś to poprawi. Dzięki, działa. :) Dopóki nie poprawią. ;) S. Odpowiedz Link Zgłoś
kasi.aa Re: Widoki wątków 01.02.17, 14:56 Wygląda na to, że jest błąd w ustawieniach, kiedy są ustawione inne niż domyślne. Zgłosiłam. Jak ustawisz domyślne sortowanie wpisów w wątku (drzewko), to wszystkie opcje będą dostępne. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Widoki wątków 01.02.17, 15:01 kasi.aa napisała: > Wygląda na to, że jest błąd w ustawieniach, kiedy są ustawione inne niż domyśln > e. Zgłosiłam. > Jak ustawisz domyślne sortowanie wpisów w wątku (drzewko), to wszystkie opcje b > ędą dostępne. No tak, ale ja potrzebuję aby wątki otwierały mi się posortowane od najnowszego a tylko czasem używam drzewka. Chyba łatwiej będzie mi przechodzić przez "Od najstarszego". S. Odpowiedz Link Zgłoś