snajper55 02.02.17, 14:57 Dlaczego forum uważa, że moja okolica to Legionowo i zachęca mnie do odwiedzenia forum tejże miejscowości za pomocą komunikatu "Legionowo - sprawdź, o czym piszą w Twojej okolicy."? Mieszkam w Warszawie. S. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marrant Re: Okolica 02.02.17, 15:14 Twojego rodzaju IP nie da się precyzyjnie zlokalizować bez współpracy z providerem. To jest przybliżona lokalizacja. Można będzie ją zmienić ręcznie jak tylko naprawimy link na stronie głównej. Legionowo niedługo będzie Warszawą :) Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Okolica 02.02.17, 23:11 marrant napisała: > Twojego rodzaju IP nie da się precyzyjnie zlokalizować No to po co się wygłupiać? Nie można jakoś rozsądniej i w sposób mniej upierdliwy dla użytkownika reklamować forów regionalnych i lokalnych? Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Okolica 03.02.17, 14:45 wariant_b napisał: > No to po co się wygłupiać? Ja tam mam sporo radochy, kiedy systemy lokalizujące witają mnie "po prowajderze" w różnych sympatycznych miastach Polski, ale niekoniecznie w tym w którym się znajduję. Nie chodzi tylko o gazetowe. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: Okolica 02.02.17, 21:23 snajper55: > Mieszkam w Warszawie. Czyli gdzieś pod Legionowem, nie? - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Rusz dupę na II piętro. 05.02.17, 23:45 snajper55 napisał: > Dlaczego forum uważa, że moja okolica to Legionowo i zachęca mnie do odwiedzeni > a forum tejże miejscowości za pomocą komunikatu "Legionowo - sprawdź, o czym pi > szą w Twojej okolicy."? Mieszkam w Warszawie. > > S. Odpowiedz Link Zgłoś