bluzeczka.zamszowa 17.03.17, 21:00 Dobry wieczór, nie umiem wstawić skopiowanego linka , pomóżcie proszę! Jestem zielona zupełnie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalina.nowak Re: Kopiuj link 18.03.17, 22:26 A co to jest ten link? Wstawić, skopiować, link, strasznie to skomplikowane. To coś chyba z komputerami związane ? Odpowiedz Link Zgłoś
bluzeczka.zamszowa Re: Kopiuj link 19.03.17, 10:51 Rozumiem całą głębię Twej ironii, ale widzisz, to co w komputerze banalne, w telefonie (przynajmniej dla mnie) jest niepotrzebnie skomplikowane. Link ładnie się kopiuje do schowka, natomiast nie chce z tegoż schowka wyleżć w odpowiednim momencie. A ja nie wspomniawszy, że mam na myśli telefon - sama Ci się podłożyłam! Dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Kopiuj link 19.03.17, 15:04 Nie chce wyleźć, bo się za bardzo spieszysz. Przytrzymaj palcem pole adresu w przeglądarce, a pojawi się stosowne menu z wklejaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
bluzeczka.zamszowa Re: Kopiuj link 19.03.17, 18:40 O, dzięki Ci serdeczne za radę, na pewno tak jest, bom w gorącej wodzie kąpana! Lecę wypróbować. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
bluzeczka.zamszowa Re: Kopiuj link 24.03.17, 15:20 wariant_b napisał: > Nie chce wyleźć, bo się za bardzo spieszysz. > Przytrzymaj palcem pole adresu w przeglądarce, a pojawi się stosowne menu z wkl > ejaniem. Tak, tak było! Umiem już, dzięki Ci Wariancie! 😊 Odpowiedz Link Zgłoś