wypedzonyzziemodzyskanych 20.07.10, 23:46 Jechałem ulicą Taczaka w kierunku centrum - naliczyłem 46 studzienek , czy w innych państwach potrafi być więcej na 1 km ? Na początku ul. Szerokiej ( kierunek płn.) studzienki są już zapadnięte Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wypedzonyzziemodzyskanych Re: 46 studzienek na 1 km drogi 20.07.10, 23:48 studzienki kanalizacyjne jakby ktoś ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP to IP Re: 46 studzienek na 1 km drogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.10, 19:49 Te studzienki są rozmieszczone prawidłowo,aby w razie nalotu daleko nie chodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-ZED-bredzik Re: 46 studzienek na 1 km drogi IP: *.szczecin.mm.pl 21.07.10, 21:55 To się przejedź Taczka na rowerze - zobaczysz, jak ostatniej zimy jacyś debile odśnieżali ścieżkę rowerową ciężkim sprzętem i połamali polbruk wzdłuż krawędzi... Debile od przyjętego projektu, nie są w stanie skoordynować budowy drogi o odpowiednich parametrach z posiadanym lub potrzebnym do zakupu sprzętem czyszczącym o odpowiedniej szerokości i nacisku na osie. Nie są w stanie kupić maszyny do przycinania żywopłotów ani zasadzić ich tak, żeby przycinać. Co roku debile z ZDiTM wydają pieniądze na koszenie trawników wzdłuż dróg, ale w żadnym z lat nie przygotowali ani razu kompleksowego porządkowania poboczy tak, by rok później mogła to robić maszyna bez trzech ludzi idących z przodu i szukających metalowych prętów czy gruzu... Debile co roku biorą pensje i dostają premię a nie umieją ustawić światła na Zawadzkiego... Debile nie potrafią skoordynować wymiany nawierzchni z wymianą kanalizacji, za to umieją zrobić 4 metrowej szerokości chodnik bez zrobienia ścieżki rowerowej, lub przełożyć kostką brukową w centrum chodnik tak, żeby sobie mordę można było obić łażąc po nim. Wymieniać dalej, co debile z ZDiTM wymyślili dotąd w Szczecinie aby jeszcze bardziej spie...ć to co było znośne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP to IP Re: 46 studzienek na 1 km drogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.10, 03:05 Rozumiem twoją wieczną frustrację, ale tego nie zrozumiałam:"To się przejedź Taczka na rowerze..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Studzienny Re: 46 studzienek na 1 km drogi IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.07.10, 22:32 Studzienki są tam gdzie powinny być. Min to chyba co 50m a dodatkowo w każdym miejscu włączenia przyłącza. Tyle że zapadać się nie powinny. Odpowiedz Link Zgłoś