wadera3 16.08.19, 11:25 Czy i jak, właściciel prywatnego forum, może je zamknąć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: the end Re: Zamknięcie forum IP: *.centertel.pl 16.08.19, 20:33 W każdej chwili. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Zamknięcie forum 17.08.19, 00:26 wadera3 napisała: > Czy i jak, właściciel prywatnego forum, może je zamknąć? Co rozumiesz przez "zamknięcie forum"? Czy chodzi Ci o zlikwidowanie forum czy o zmianę typu forum na zamknięte? W obu przypadkach ważne jest, jakiego typu jest to forum: otwarte, zamknięte czy ukryte. S. Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: Zamknięcie forum 17.08.19, 10:57 Forum jest ukryte i chcę je już zlikwidować, pytam więc jak to uczynić? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Zamknięcie forum 17.08.19, 12:35 wadera3 napisała: > Forum jest ukryte i chcę je już zlikwidować, pytam więc jak to uczynić? Właściciel nie może zlikwidować żadnego forum. Jeśli masz zamknięte możesz jedynie usunąć wszystkich uczestników z listy uczestników (wtedy nikt poza Tobą nie będzie mógł wchodzić na forum). Możesz też usunąć wszystkie wątki. Możesz też napisać do Administracji prośbę o likwidację forum. S. Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: Zamknięcie forum 17.08.19, 14:08 Dzięki, dokładnie o to mi chodziło jak to wygląda technicznie. Odpowiedz Link Zgłoś