Dodaj do ulubionych

Moderacji chyba odbiło

19.08.19, 22:30
Niech mi ktoś odpowie co jest niedozwolonego w treści mojej wypowiedzi, że nie można jej opublikować z automatu. Treść poniżej:
"Głupia to jest dlatego, że to zdjęcie usunęła.
Jak się jaśnie państwu zdjęcie nie podobało to mogli się przenieść na inną stronkę celebrycką.
Mnie też się wieloryby nie podobają i mam dość wmawiania ludziom, że otyłość jest ok i trzeba ją kochać."
Obserwuj wątek
    • boo-boo Re: Moderacji chyba odbiło 19.08.19, 22:31
      Szkoda, że nie potraficie blokować treści zachęcających na wchodzenie na stronki erotyczne. Że-na-da.
    • marrant Re: Moderacji chyba odbiło 20.08.19, 08:40
      Gdyby była niedozwolona, to by się jej nie dało wkleić także tutaj. Podaj proszę pełną, odrzucaną treść na forum@agora.pl
      • stefan4 Re: Moderacji chyba odbiło 20.08.19, 09:37
        marrant:
        > Podaj proszę pełną, odrzucaną treść na forum@agora.pl

Najpewniej podał pełną treść, a został wywalony nie przez treść tylko przez inne czynniki. Niczego się nie dowiecie, domagając się podania treści jeszcze pełniejszej niż pełna.

Kiedyś jakiś użytkownik pisał spod ksywy ,,Lo‍uis Vu‍itton''. I nie można mu było odpowiedzieć, bo to ponoć jakaś marka damskich majteczek, więc każda wypowiedź, zawierająca tą nazwę, wylatywała jako spam. Ale on sam mógł mieć taki nick, bo nicki nie są sprawdzane na spamowanie.

Tu być może zachodzi jakieś podobne zjawisko. Zamiast z góry zakładać winę lub nieumiejętność użytkownika, poprawcie te Wasze naiwne algorytmy ochronne, bo na razie wycinają Bogu ducha winne wypowiedzi, a krótka chwila eksperymentowania wystarczy, żeby wyprowadzić je w pole.

- Stefan
        • morfeusz_1 Re: Moderacji chyba odbiło 26.08.19, 11:33
          Ja natomiast Wieloryby kocham.
          • Gość: faraon.drugi Re: Moderacji chyba odbiło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.19, 22:32
            Ja nie lubię tranu.
            • morfeusz_1 Re: Moderacji chyba odbiło 02.09.19, 22:38
              Tak, masz rację nie wolno zabijać Wielorybów

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka