yoma 30.12.20, 23:32 Jeśli pytasz o Religię, to mam tam bana za nieudzielanie się ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wariant_b Re: Wariant! 30.12.20, 23:59 yoma napisała: > Jeśli pytasz o Religię, to mam tam bana za nieudzielanie się ;) To niedługo będziesz miała bana na Kraju. Ziarnko do ziarnka... Pamięć podpowiada mi, że limit na "wrażliwych" wynosił 30, a na Kraju aż 40. Żadne "nieudzielanie się" nie jest usprawiedliwieniem. I chyba nikt tego od kilkunastu lat nie zmienił, bo i nikt od dawna nie pomyślał. Dobra wiadomość jest taka, że będziemy sobie mogli pogadać na "O forum". A ja nawet jako tradycyjny "wariant_b" zamiast awaryjnego "awariant". Oczywiście, jeśli nie zapomnę się przelogować. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Wariant! 31.12.20, 00:22 To będę. Mój byt nie zależy od istnienia forum. Administracji tak. Co do bana na Religii, została przeprowadzona tu oto na O forum rozmowa z administracją, z której wynikło, że mam bana, bo nic nie piszę od 10 lat, a nic nie piszę od 10 lat, bo mam bana. Przypomina mi to pewne dość znane dzieło literackie :) Jakby co, poczta działa. Jeszcze :) Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Wariant! 31.12.20, 00:40 yoma napisała: > Jakby co, poczta działa. Jeszcze :) Sprawdziłem, ale nic tam nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Wariant! 31.12.20, 01:16 Bo i nic być nie miało, mówię tylko, że działa. Odpowiedz Link Zgłoś
awariant Re: Wariant! 31.12.20, 11:02 yoma napisała: > Bo i nic być nie miało, mówię tylko, że działa. To optymistyczne i smutne zarazem. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Wariant! 31.12.20, 17:27 Rzekłabym, że wesołe, znaczy, że mnie jeszcze z forum nie wyrzucili :) Wszystkiego co dobre w nowym, przyjacielu. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Wariant! 31.12.20, 21:12 yoma napisała: > Rzekłabym, że wesołe, znaczy, że mnie jeszcze z forum nie wyrzucili :) Radosne, choć zdumiewające. > Wszystkiego co dobre w nowym, przyjacielu. Wzajemnie yomo. Acz z umiarem, żeby nie przedobrzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Wariant! 31.12.20, 23:53 Nóżka. Nóżka w galarecie, bracie, jaka dobra... Do niej ocet 10%. WYŁĄCZNIE! Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Wariant! 01.01.21, 00:36 Mhmm... nóóóżka :))) Choćby sama goloneczka. Witaj w Nowym, przyjaciółko. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Wariant! 01.01.21, 01:02 Wszystkiego. Żeby te dwie zarazy sobie poszły. Masz ocet? Wpycham nóżkę w kabel. Dużo to nie zostało... Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Wariant! 01.01.21, 01:30 yoma napisała: > Masz ocet? Mam, ale tylko 5%, bo resztę wypiłem. > Wpycham nóżkę w kabel. Dużo to nie zostało... To może i te 5% wystarczy. Dzięki ogromne :) Odpowiedz Link Zgłoś