Gość: george IP: *.icpnet.pl 23.11.04, 08:17 Zróbice coś z tą reklamą Balinea, bo w żadnej przeglądarce nie możan jej wyłączyć i przysłania treść Waszej "Gazety". Link Zgłoś Obserwuj wątek
dziuunia Jaka reklama? 23.11.04, 09:13 Jak to w żadnej przeglądarce?Ja nie mam żadnej reklamy ;P Link Zgłoś
Gość: george Re: Jaka reklama? IP: *.icpnet.pl 23.11.04, 09:33 To masz fuksa. U mnie jedna już zniknęła, ale jeszcze Carlsberg się wyświetla. Na szczęście daje się szybko wyłączyć. Link Zgłoś
Gość: JJ Re: Jaka reklama? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 10:44 Foksio nic mi nie wyswietla. Ale moze to kwestia Nortona Antispama. Link Zgłoś
m.gregor Re: Jaka reklama? 23.11.04, 11:49 Zainstaluj FireFox'a + dodatek AdBlock i zapomnisz o reklamach... Link Zgłoś
szprota etam 23.11.04, 13:18 nie trzeba do tego fajerfoksa, ja mam mozillę 1,4 i blokadę wyskakujących okienek w preferencjach - i też nie wiem, co to reklamy :D Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Eee, tam! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 23.11.04, 14:34 Eee, tam! Doinstaluj do Mozilli Adblocka: downloads.mozdev.org/adblock/adblock-0.5-dev.xpi Dodaj w opcjach elementy ścieżek: *adv* *ads* *banner* *baner* *reklam* *doubleclick* *addclick* Dodaj serwery "szpiegowskie": *moon.interia.pl* *kropka.onet.pl* *gemius* Reszta w miarę uznania i potrzeb. ;-) Dopiero wtedy zobaczysz, co oznacza brak reklam. :-) Link Zgłoś
ugo Re: Eee, tam! Pusta strona... 23.11.04, 18:28 Kliknij w "zapisz element docelowy jako". Potem wejdź w Plik > Otwórz plik i zainstaluj. Link Zgłoś
ugo Re: etam 23.11.04, 18:20 > ja mam mozillę 1,4 i blokadę wyskakujących > okienek w preferencjach - i też nie wiem, co to reklamy :D I tej upierdliwej reklamy Tepsy też Ci nie pokazywała ta Mozilla 1.4? Ciekawe. Link Zgłoś